Şimdi Ara

Kızı anlayamadım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş onun için biraz geç oldu. Yemeğe çıktığımızda baya konuştuk çünkü aramızdaki durumu. Ben özellikle o zaman heveslik bir şey olmadığını kararımı ciddi yönde verdiğimi filan belirttim. O gün yemekten el ele kol kola çıktık ama bir yandan sana güveniyorum bir yandan olmamalı diyordu. Bunca yıldır bu şekilde geldim sınava 1 yıl kala tabularımı yıkamam diyordu. Sonrası da malum arkadaş kalmalıyız dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crookshanks0

Kardeş onun için biraz geç oldu. Yemeğe çıktığımızda baya konuştuk çünkü aramızdaki durumu. Ben özellikle o zaman heveslik bir şey olmadığını kararımı ciddi yönde verdiğimi filan belirttim. O gün yemekten el ele kol kola çıktık ama bir yandan sana güveniyorum bir yandan olmamalı diyordu. Bunca yıldır bu şekilde geldim sınava 1 yıl kala tabularımı yıkamam diyordu. Sonrası da malum arkadaş kalmalıyız dedi.

Biz sana ne demiştik ? Mesajlara bile cevap verme kızın kafasındaki senaryoyu niye oynadın

• Kız iyi aile kızı olabilir, amacı zaten kimseyle çıkmadan bazı şeylerin tadına bakmak istiyor. Karşı cinsten erkekle sohbet etmek, konuşmak, mesajlaşmak kısacası sevgili olmak istiyor fakat bunu arkadaşız kalıbına koyuyor. Çünkü şuan çıksa ayrılacağını biliyor o yüzden kendini ileriye saklıyor. Diğer yandan da bazı duygularıda yaşamak istiyor.
  • Crookshanks0 kullanıcısına yanıt
    Konuşmayı bitir net. İlerde manita yapıp seni sepetliyecek sende harcadığın emek ve vakitle armut gibi kalıcaksın.
  • yokluktan senle idare ediyor.boşver gitsin ilerde evlenmeyecekmi bu kız.yalan dolan işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

%75 yedeksin, kimseyi bulamazsa sana gelir. %25 gerçekten tam namuslu bir kız ve hayatına gircek doğru erkeği arıyor

Bence %25 lik 2. Seçenek.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Bana da 2 gibi geliyor. Onun da içinde bulunduğu 5-6 kişilik arkadaş grubumuz var sürekli buluşmalar filan ayarlıyoruz. İçkili yerlere filan kesinlikle gelmiyor. Bir erkekle konuşması filan da baya katı sınırlı yani. Arkadaşları onunla ilgili bana hiç bir erkekle bu kadar samimi konuştuğunu görmemiştim filan diyordu hatta. Olmadı ama artık önümüze bakmamız lazım.

• Crookshanks0 kullanıcısına yanıt
    Sen olumsuz yorumlara bakma dostum. İyi davran, iyi birisi gibi anlattığın kadarı ile. Allah mesud etsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.