Şimdi Ara

Kızı Face'de eklediniz, kabul etti. Peki sonra ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya o değil de, bir ara Esra diye bir hatun eklemişti beni. Ama nasıl güzel, nasıl güzel anlatamam. Bebek gibi kızdı lan. Konuşuyorduk bu karıyla işte sürekli, pek arkadaşı da yoktu zaten. Böyle bir hatun nasıl oluyor da asosyal oluyor lan diye düşünüyordum kendi kendime. Konuşurken bana "deli" dediği için silmiştim. Tüküreyim kafama. Soyadı da aklımda değil, gel de koskoca feyste Esra'yı bul. Ah ulan.
  • ah eski günler.

ortak zevkler bulacaksın hacım. herkesin ortak zevki mutlaka vardır. bunları bulup çaktırmadan kızın gözünün içine sokacaksın.

mesela paylaşmış The Verve - Bitter Sweet Symphony yi. sen de gidip richard ashcroft şarkısı paylaşıcaksın. böyle bu işler
  • Dünyanın 8.harikası sen misin yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerBahadir

beğenmeseydin iyiydi iyice bit yavrusu profili çizdin be hocam :((

Neyse artık, olan oldu. Bundan sonrakiler için tecrübe kazanmış olduk en azından. Bundan sonra daha bir şey yazmamayı düşünüyorum. Ne bir şey beğenmek ne de dürtmek. Kalsın listemde belki bir gün gelir selam verir

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

Dünyanın 8.harikası sen misin yaz

Yok artık.

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Direk sevişmeye...

Yorumsuz...

quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

ah eski günler.

ortak zevkler bulacaksın hacım. herkesin ortak zevki mutlaka vardır. bunları bulup çaktırmadan kızın gözünün içine sokacaksın.

mesela paylaşmış The Verve - Bitter Sweet Symphony yi. sen de gidip richard ashcroft şarkısı paylaşıcaksın. böyle bu işler

İşte bunu tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4flee -- 6 Ağustos 2012; 3:12:33 >

• Kendini ezik psikolojisinede sokma yok rahatsız ediyorum vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Kendini ezik psikolojisinede sokma yok rahatsız ediyorum vs..

Yaptık bir hata
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.