Şimdi Ara

Kızı Kapak Edicek Söz Lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

şimdi msj attı 'aşkım seni çok seviyorum dedi' ama cevap yazmıcam

Kız şizofiren beyler dağılın .

• ahah adam direk havaya girdi, daha vercem dese de aramaz kızı Hocam fazla naz şey usandırır, uzatma sende hadi iyi yırttın
  • Bu "Beyler dağılın" mesajları süper oluyor yahu
  • ben bir gerizekalıyım diyebilirsin mesela
  • ya oglum ne biçim insanlarla çıkıyosunuz lan siz kız çok dengesiz hacı yol versene kıza Evdeyken engel olmuyo canına minnet sonra internette girince beni bile kaybettin cart curt. ayrılalım falan filan. 10 dk sonra aşkım seni çok seviyorum.. lan 31 olsa çekilmez bu kız.
  • kızların böyle ilginçlikleri olur. Sende yani ohh ne güzel memleket kızı mikmeye çalış sonra gel , biz sadece arkadaşız.Yapmaya çalışırken bizemi sordun.
  • Acikca naptiniz anlat ona uygun bisiler buluruz kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

1 dahaki eve gelişinde şansın yok de

• "Henüz değneğimi kullanmadım bebeğim"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

şimdi msj attı 'aşkım seni çok seviyorum dedi' ama cevap yazmıcam

Kız şizofiren beyler dağılın .

• deveye diken insana ..ken yaranır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

The Prestige filminin repliklerine bak hocam, oradan bulursun birşeyler. Sihirbazlı, illüzyonlu falan.

bir sihirbazlık gösterisi üç perde ya da üç bölümden oluşur. birincisi vaat. burada bir nesneyi seyircilere gösterir, dokunmasını sağlarsınız. ikincisi dönüştürmedir. bu bölümde o şeyi yok edersiniz. ama burada bir alkış olmaz. önemli olan kaybettiğiniz şeyi geri getirebilmektir. prestiji çakarsam aklını alırım desin
  • Kızlar duygusaldır..

Onca zamanın üstünde,Eskimeyen bir düşüncesin şimdi..

bunu yaz gerisini ona bırak
  • Dalga amaçlı girdim konuya ama yazını okuyunca aynısının gecmiste basıma geldigini farkettim.

Kızla sabaha kadar msj yoluyla fantezi kurmustuk(ne var ki bunda).

Bu sabah ayrılmak istedigini söyledi. Kendisinden igreniyomus(!) Ama aksama kadar bunun dengesizlikleri sürdü.

Hey bakar mısın arkadasım diyodu. Ardından Askım Seni Seviyorum ama bitti kabul et diyodu. Gece iyi geceler askım diyodu. Sabah günaydın arkadasım.

Ulan ne oldugumu karıstırıyodum. Şizofren manyagın tekiydi, kurtuldugum iyi oldu. Bırak sende ugrasmaya degmez.
  • benim küçük sihirbaz benden daha marifetli de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 21 Kasım 2010; 0:25:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.