Şimdi Ara

Kızı nasıl dışarı davet ederim beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kız arkadaşı dışarı davet etmeyi düşünüyorum. Bir yerlerde yeme-içme restorant veya kafe gibi bir yere. Kızla merhabamız var. Çok iyi bir kız. Aramızda iyi. Ancak görüşmüyoruz pek. Ben dışarı davet etmek istiyorum açıkçası biraz çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızı Dışarı Davet Etme Sanatı

Bir kızı dışarı davet etmek, heyecan verici ama aynı zamanda biraz sinir bozucu olabilir. İşte bir kızı dışarı davet etmeyi kolaylaştıracak bazı ipuçları:

• Kendinden Emin Olun: Bir kızı dışarı davet ederken kendinden emin olmak çok önemlidir. Kendine güvenen bir tavır, çekici ve güven verici olacaktır.

• Uygun Bir Zaman ve Yer Seçin: Onu dışarı davet etmeden önce uygun bir zaman ve yer seçin. Çok meşgul ya da stresli olmadığı bir zamanı tercih edin. Halkın içinde ya da rahat edemeyebileceği bir yerde davet etmeyin.

• Doğrudan ve Net Olun: Bir kızı dışarı davet ettiğinizde doğrudan ve net olun. "Birlikte bir yere gitmek ister misin?" gibi belirsiz ifadeler kullanmaktan kaçının.

• Özel Bir Şey Önerin: Onu sadece kahve içmeye ya da yemek yemeye davet etmeyin. Özel bir etkinlik veya aktivite önerin, örneğin bir konser, film veya yürüyüş.

• Onun İlgi Alanlarını Dikkate Alın: Onu dışarı davet ederken ilgi alanlarını dikkate alın. Tiyatroyu seviyorsa, bir oyun görmek için davet edin. Kitap okumaktan hoşlanıyorsa, bir kitap fuarına gidin.

• Esnek Olun: İlk davetiniz reddedilebilir. Bu, kişisel olarak alınacak bir şey değildir. Esnek olun ve daha sonra tekrar deneyin veya alternatif bir öneri sunun.

• Saygılı Olun: Onun cevabına saygı gösterin. Reddederse, anlayışlı olun ve fazla üstelemeyin. Kabul ederse, randevuyu önceden planlayın ve detayları netleştirin.

Bir kızı dışarı davet etmek zorlayıcı olabilir, ancak bu ipuçlarını takip ederek şansınızı artırabilir ve olumlu bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akşam şunu şunu yapmaya ne dersin?
    Arkadaş arıyorum, gelir misin?
  • Dh bu konulardan anlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsait olduğun zaman görüşseks de.

• bulısalimmiyaz tamamdr breminn
  • Kız seni ben dışarı davet ediyorum diyerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Müsait olduğun zaman görüşseks de.

Görüşseks

• quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

/>

Tamam djarum black güzel sigaradır çok severiz ama gifle ne alaka?

• 2 önceki kullanıcı adımdı. Onu kullanırken eklemiştim kalmış öyle ondan sonra baya nick deişikliği oldu
  • Sinemaya bilet aldim de 2 tane gidelimmi gidecek pek biri yok aonra sinemaya gittinizmi iki bilet al derse hani bilet almistin de ona kandirdim amacim seni disari cikarmakti

• quote:

2 önceki kullanıcı adımdı. Onu kullanırken eklemiştim kalmış öyle ondan sonra baya nick deişikliği oldu

Başka djarum denedin mi black dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

2 önceki kullanıcı adımdı. Onu kullanırken eklemiştim kalmış öyle ondan sonra baya nick deişikliği oldu

Black, Vanilya, Mentollü denedim. Black en iyisiydi bana göre tabi.
  • Kabul edeceğini düşünüyorsan normal her türlü şekilde davet edebilirsin. Bi gün buluşalım mı de direk hatta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Black, Vanilya, Mentollü denedim. Black en iyisiydi bana göre tabi.

Menthol alıyoruz biz hep ama mentolden çok karanfil var. Blackden de bir kaç fırt almıştım güzeldi. Ne kadara alıyorsun hocam paketi?

• Bas ziline in gız aşşağı de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.