Şimdi Ara

Kızı Üzmeden Ayrılmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuşamıyorsan

Zamanla soğutucaksın

Aramayıp sormayıp o arayıp sorunca arıycaksın

yeri gelicek terk edip sonra yine barışıcaksın

3 - 5 aya kalmaz sonra o seni bırakır

Zorla güzellik olmaz sevmiyorsan git konuş. Ha şeftali tatlı geliyor bırakamıyorsan o zaman bırakma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 25 Mart 2014; 22:25:44 >
  • Bu devırde senı sevenı bulmak zor.Kız dedıgın atar trıp mıktıret zamanla duzelır zaten,ama sana kalmıs.Her turlu uzulecek ayrılırsan bılmıs ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya nedense böyle konularda direk aklıma sen geliyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Ayaklı

bugun ayrıldı sevgilim benden. Çok seviyorum zamanı geri çevirmek istiyorum ama olmuyor. Beni artık sevmedigini söyledi sanırım başka birine ilgi duyuyor

"artık sevmiyorum" anlaması ne zor bi cümle. insanın içinden kim, ne götürüyor ki sevgiyi bi anda?

@RΣΛPΣR: trip atmak aslında naz yapmaktır. insan sevdiğine nazlanır ve nazını çekene. normalde tatlıdır naz yapmak da. ama sizi rahatsız edecek duruma geldiyse, bu durum aklıma iki şey getiriyor: ya siz sevginizi ve sadakatini tam belli edemiyorsunuz ya da sevginiz ve sadakatiniz yok. bana yokmuş fikri daha yakın geldi. çünkü zaten "biri gider, biri gelir" sözünde çok da bi sadakat göremiyorum. sizi seviyorsa onu üzmeden ayrılmanız imkansız. "olmuyor böyle, istemiyorum" deseniz bile aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

ya nedense böyle konularda direk aklıma sen geliyorsun hocam

Hacım sevinmeli miyim, üzülmeli miyim bilemedim.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek, güzel kardeşim şimdi sen ayrılmayı kafaya koymuşsun eyvallah sevgi bitmiş ya bunu diyecem çok klasik olacak ama fazla naz aşık usandırırmış derler ya abi bende bu trip olayına ayar oluyorum zaten 1-2 defa da bu tartışmayı yaptık bunların genetik kodunda var bi sıkıntı. Şimdi seviyosan katlanacaksın ama sen sevgi bitti saygılı bi şekilde ayrılalım diyosun bunu kıza açmaktan başka çaren yok bak ben senin için bunları bunları yaptım ama sen benim için şu olaydan vazgeçmiyosun ilişki dediğin tek taraflı fedakarlık değildir seninde biraz kendine çeki düzen vermen gerekiyo aksi taktirde bunu uzatmak istemiyorum dersin olayı bitirirsin yani ne bileyim ben olsam öyle yapardım. Bizim bu triple alakalı tartışmalarımızdan sonra %60lık bi düzeltme oldu kendisinde geri kalanına da katlanıyorum yani gülü seven dikenine katlanır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.