Şimdi Ara

Kizil Saçli Kizlari Sevenler Kulübü (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
139
Favori
294.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne var broloar bu kızıl saçlılarda. biri de sarı saçlı yada sarışın hatun sevenler kulübü açsın ya. eminim ki sarışın hatunları sevenler bu forumda azımsanamayacak kadar çok ama icraat yok illa benmi yapayım.
  • saxomen S kullanıcısına yanıt
    aşırı masum canım
  • Kızıl )
     Kizil Saçli Kizlari Sevenler Kulübü
  • Evet, dediğiniz gibi olabilir, olası, ihtimaller üzerine kurulu bir dünyada yaşıyoruz ne de olsa eh bizlerde trilyonda birdik di mi , aynen güzellik gidici baki olan ise karakter-kişilik benim de belirttiğim gibi fiziksel açıdan arzuladığım belirlediğim kriter kıstaslara sahip olaraktan bunlara istinaden beyan ettim tasvir-tasvip ettiğim bunlar, eh tabi bir de psikolojik-ruhsal-karakteristik olarak var ikili gelme olasılığını da içine katarsak olası teorem gittikçe hayli zorlaşıyor bakalım dediğiniz gibi hayırlısı yoksa böylesine bir kızılı tahayyüldekine rastlanılır da içi boş olduğu-psikolojik,karakter olarak arzulanan kıstas- görülürse büyük bir hüsrana uğranıp bir daha tövbe denilip depresif-manik bunalımlarda yalnızlığa kadar yol alabilir-açabilir... ben de emin değilim nasıl da buldum kendime hayret ettim, bi anlık bi, bi patlama gibi bi şey oldu sanırsam -azimli sıçan....-, teknoloji dünyası tüm bilgiler 01 üstüne sanal alemde dolanıyor herşey bir tık ötede, pek uğraşmasam da ancak o kadar bulabildim kendisinin telefonunu bulamadım sevgilisiyle fotolarını görünce öyle kalakaldım tüm o enerji birikim söndü döngü bitti bıraktım fişi çektim gittim bi LOTR izledim kendi dünyama geldim yoksa yine kopacaktım... Shire'da ya da Rivendell'da olmadı Mirkwood'da böyle bir kızılla, ah ah ... ben gidiyorum beyler, hayırlısı be
  • Cintia Dicker, beyler
  • hocam ekle
  • Alın gençler parçalayın

• Castiel kullanıcısına yanıt
    hatun biraz yşlı gib. ve elmacık kemikleri çıkmış bu da bana hoş gelmiyor. sarışın yokmu sende sarışın ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

hatun biraz yşlı gib. ve elmacık kemikleri çıkmış bu da bana hoş gelmiyor. sarışın yokmu sende sarışın ha?

valla sarışınlar pek ılgımı cekmıyor, 19 yaşındaymış,
    istersen sarışın severler dernegıne gıt
  • Ekle beni :P Kızıl candır.
  • Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşbuldum :)
    Add me :D
  • Sarı saçlı seviyorum katılabilirmiyim ?
  • İsmim değişti . umutyldz62 'yi Gamgee yaparsan sevinirim :)
  • beni de yaz
  • Anam, beni de ekleyin lütfen...

Kızıllara hastayım la!

Bu da benden:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEMESIS.sys -- 4 Ağustos 2014; 22:48:56 >
  • Beni eklemekle kalmayın alexandra breckendridge nin yanına etiketleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kizil Saçli Kizlari Sevenler Kulübü
  • Kızıl +1, kızıl ve kıvırcık +2, kızıl,kıvırcık ve çilli Dünyada Cennet demektir. Yaz beni de esteban
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.