Şimdi Ara

Kızılay Web Tasarım Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Kızılay Web Tasarım Hizmetleri, internet sitesi yapımı, grafik tasarım, kurumsal kimlik oluşturma, web yazılım geliştirme işlerinde 1. olarak tercih edebileceğiniz Dinamiksoft firması Ankara Kızılay web yazılım geliştirme dahil tüm web işlerinde tercih edebileceğiniz bir tasarım ajansıdır, Keçiören de Ayvalı mahallesinde yer almaktadır. Bu zamana kadar birçok firma kurum ve kuruluş ile çalışan firma; şirketlerin ihtiyaç duydukları analitik programlarının web sitesi yönetim paneline eklenmesi, Mobil uygulama geliştirme, mobil uygulamalar için web servisi hazırlama, banka sanal pos entegrasyonları, seo hizmetleri, forum tanıtım hizmetleri, paravan blog projeleri oluşturma, seo makale yazarlığı gibi çok geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Bu kapsamda kızılayda web sitesi yaptırmak isteyen herkeze hitap edebilmektedir. Kızılay firma web sitesi tasarım fiyatları ve kurumsal web sitesi tasarım fiyatları için 749TL'den başlayan web tasarım ücretleri uygulamaktadır. Sadece Kızılay değil Keçiören web tasarım, Çankaya web tasarım kelimeleri de Dinamiksoft firmasının hedef kelimeleri arasında yer almakta ve Ankara Web Tasarım konusunda tüm ihtiyaçlara hitap etmektedir.

webdesigner06 bu mesajı paylaştı

• Web Sitesi fiyatları arasında ne kadar büyük bir fark var, kimisi 400-500TL ye tasarım yaparken kimisi 4000-5000 TL 'ye yapıyor bunun sebebini çok anlamıyorum gerçekten neden böyle. 749TL 'den başlayan fiyatlarla web sitesi ne demek bunu hiç anlamıyorum.
  • Birde web sayfasında kızılay web tasarımı bloğunda Tek Sayfa (Landing Page) Web Sitesi 499TL'den başlayan fiyatlarla yazıyor, şimdi ben bu siteyi yaptırdım diyelim, birde bu siteyi yayınlamak için Hosting & Domain ücreti de ödeyecek miyim? Bu konuları daha detaylı olarak yazmaları gerekir ki telefonla arayarak soru sormak zorunda kalmayalım. Sonuçta amaç bir web sitesi yaptımak değil, web sitesi fiyatını öğrenmek. Sanırım bu sadece bu sitenin veya buradaki yazarın sorunu değil tüm web tasarımcıların sorunu hangi siteyi gezmiş olsam bu şekilde.
  • webdesigner06 W kullanıcısına yanıt
    Merhaba "webdesigner06";

Evet maalesef web tasarım fiyatları arasında büyük uçurumlar söz konusu. En baştan şunu ifade etmeliyim ki; 400-500 TL ye web sitesi yaptırmak çok akıl karı değil, çünkü bu fiyatlara yapacağını iddia edenler ya üniversite öğrencileri yada 1 yıl sonunda hosting ve domain hakkınızı yenilemek istediğinizde karşınıza fahiş fiyatlar sunarak yapmış olduğu zararı bu sayede fırsata çevirmek isteyen fırsatçılar... Size tavsiyemiz size sürekli teknik destek sağlayacak, kendisini bu alanda kanıtlamış firmalarla çalışmanız. DinamikSoft Web Yazılım Firması olarak 749 TL den başlayan fiyatlarla web siteleri tasarlıyoruz ve bu fiyatımızı sizlerin ek isteklerine istinaden revize ederek en cazip fiyatlarla sektörde rekabetçi bir politika izliyoruz. Yıl sonunda yenileme ücretimizi fırsatçılık yapmak için kullanmıyor ve sabit bir fiyat politikasıyla tüm müşterilerimize eşitlikçi bir anlayışla yaklaşıyoruz. Müşterilerimizle bir seferlik değil sürekli çalışmak istiyor, onların dijital platforma dair ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmak istiyoruz.

• süperadmin S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ama yine de soruma tam cevap almış sayılmam çünkü ikinci bir sorum daha olmuştu, Landing page ile ilgili.
  • Dinamiksoft olarak Ankara Kızılay Web Tasarım fiyatları 2019 yılı için belirlediğimiz en baz taban fiyat 499TL 'dir kızılay web sitesi fiyatı olan bu fiyat sadece standart web sitesi tasarımı için geçerli olup kızılay özel tasarım web siteleri, kızılay kişisel web sitesi, ankara kızılay kurumsal web sitesi fiyatları da farklılık gösterebilmektedir. Firma web sitesi, kurumsal web sitesi gibi çözümler 749TL 'den başlayan fiyatlar ile, eticaret ve ürün tanıtım web siteleri 1499TL'den başlayan fiyatlar ile sunulmaktadır, Ayrıca devam eden kampanyalar ve indirimli fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçin.

0543 268 46 06

• süperadmin S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi çalışmalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba süperadmin
    güncel web site tasarım fiyatlarınız ne kadar? Bilgi verirmisiniz
  • Anladığım kadarıyla web sitesi fiyatları 499₺ den başlıyor. Ancak gideri olan firma ve işletme için kullanılabilecek olan internet sitesi kurulum ücreti 750₺ civarında fiyatlar güncel mi değil mi bilemem tabiki. Oraya da superadmin kendisi cevap vermelidir

• Kızılay web tasarım hizmeti konusunda Ankara'nın en iyi web tasarım firmaları arasından tavsiyede bulunmami isterseniz;

AWY Yazılım şirketini öneririm

• Ankara web tasarım konusunda genç ve dinamik bir ekip olan AjansBusiness 'ın dijital hizmetlerini kesinlikle tavsiye ederim. Uygun fiyat ve kalite'nin ne demek olduğu tam olarak yansıtıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.