Şimdi Ara

Kızımın Park Yatağından Çıkmasını Engellemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maggese

Hocam sizi koysak küçücük yere siz 1 saat orda durur musunuz ?

Elimde telefon veya tablet olursa neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Konu Dışında evli barklı büyüklerimizin olduğunu görmek güzel. Aklıma çadır misali yukarıya doğru çarşaf gerip, yatağın yanlarından yükseltmek geldi fakat o da pek mantıklı bir fikir olmasa gerek.

Hocam 9 yıllık DH'liyim, olsun o kadar Öneri için teşekkürler ayrıca, aslında yataktan çıkmasına engel olmaktaki amacımız, annesine hiç bir iş yaptırmaması. Sürekli bir yerlerde bir yaramazlık peşinde. Annesi yemek v.s. ev işleri yaparken kızım yatağında oyuncaklarıyla oynasın istiyor. Bizim kız da yerinde hiç durmuyor. Çok hareketli maşallah ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zombimsi

quote:

Aman hocam küçücük çocuğa tablet vermeyin , çok zararlı...Yaşına göre oyuncaklar alabilirsiniz , benim tavsiyem parçaları büyük Legolar almanızdan yana lego çocuğunuzun hayal gücünü ve zekasını geliştirir.Onunla küçük evler yapabilir , minik gökdelenler yapabilir , minik villalar yapabilir hatta küçük bir kasaba bile kurabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Hocam bir kız çocuğun var daha ne istersin bırak kırsın döksün be
    Şaka bir yana erişebileceği odaların sayısını azaltarak ve bu odalardaki zarar verebileceği eşyaların sayısını azaltarak maddi değeri pek olmayan ürünleri feda ederek bir çözüm bulabilirsiniz bence. Hem kızınız sıkılmamış olur. Baba olmadan bilemem tabi ama sabah erkenden kalkıp işe gitmeden 1,2 saatimi kızımla geçirmek isterdim.

Hocam sabahları problem yok, zaten 8.30 - 9.00 civarı uyanıyor. Ben de zaten o saatlerde işte oluyorum. Sorun genelde öğleden sonraki uykusundan uyandığında oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Aman hocam küçücük çocuğa tablet vermeyin , çok zararlı...Yaşına göre oyuncaklar alabilirsiniz , benim tavsiyem parçaları büyük Legolar almanızdan yana lego çocuğunuzun hayal gücünü ve zekasını geliştirir.Onunla küçük evler yapabilir , minik gökdelenler yapabilir , minik villalar yapabilir hatta küçük bir kasaba bile kurabilir

siz yanlış anladınız hocam. beni bıraksalar küçücük yerde, elimde telefon veya tablet olduktan sonra benim için problem olmaz, o anlamda söyledim.

• yav yine alıntılayamıyorum neyse hocam siz Legoları düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

çok tatlı bir çocuk ve çok kurnaz birşeye benziyor engelleyemezsiniz bence hocam

aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Hiç boşuna uğraşmayın, küçük hanım pek engel tanıyacak gibi durmuyor

Engel tanımadığı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

2 yaşındaki bir çocuğu engelleyemezsin.Onun yerine evi güvenli hale getirebilirsiniz.Priz ve dolap kilitleri,masa-sehpa gibi yerlerin sivri köşelerine özel koruyucular falan takılabilir.Kırılacak eşyaları ulaşamayacağından emin olduğunuz yerlerde saklayabilirsiniz.Artık kocaman bir kız o yataktan her türlü çıkar

Hocam gerekli güvenlik önlemleri alındı, geçiş güzergahındaki tehlike arz eden etmenler ortadan kaldırıldı veya en az tehlikeli hale getirildi. O konuda sıkıntı yok.

• bence gidip marangozdan bi tahta kestir ve tahtalarla 4 bir yanını sar o bebek yatağını maksat ayağını atınca yukarı çıkamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

hocam kızınız çok tatlıymış onu söylemeden geçmeyim :)

ama bence kızınıza haksızlık yapıyorsunuz.. onun özgürlüğünü elinden almanız hiç hoş değil. zaten uyanmış artık kız... daha yatağın içinde neden yatsın ki...

bence kızınız kalkınca sizi uynadırmalı , siz de kalkmalısınız... ya da yatağınıza alıp yatak keyfi yapabilirsiniz.. (yatak odasında tv varsa açın izlesin sizin yatakta yatarken...)

ben hergün 5 te kalkarmışım küçükken.. (şimdide öyle de.....)

hemen annemi kaldırır onunla oyun falan oynarmışım.. :) annemde ister istemez kalkarmış.. (elimi prizlere falan sokacam diye korkarmış :DD)

sonuç itibariyle... öncelikle yeni bir yatak alın :) sonra kızınız ne zaman kalkarsa sizde ya kalkın ya da yatağınıza alın.

Eyvallah hocam teşekkürler Amacımız onu yatağa hapsetmek değil, yeri gelince zaten sürekli birlikte oynuyoruz, vakit geçiriyoruz. Amacımız annesi ev işlerini yaparken, kızımın park yatağında oyuncaklarıyla oynaması. Odasının kapısı her zaman açık -ki zaten kapalı olsa da açabiliyor-

• Oda küçükse eğer bırakın orada dolansın eğer kırılacak bir şey filan yoksa. Kapıya da onun geçemeyeceği bir şekilde engel koyabilirsiniz veya ona göre ufak bir kapı yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Oda küçükse eğer bırakın orada dolansın eğer kırılacak bir şey filan yoksa. Kapıya da onun geçemeyeceği bir şekilde engel koyabilirsiniz veya ona göre ufak bir kapı yapabilirsiniz

Odasında kırılacak birşey yok. Zaten odasında bırakınca durmuyor, hemen çıkıyor odasından dışarı. İlk mutfağa gidiyor. En çok kırılıp dökülecek şey orada var çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Oda küçükse eğer bırakın orada dolansın eğer kırılacak bir şey filan yoksa. Kapıya da onun geçemeyeceği bir şekilde engel koyabilirsiniz veya ona göre ufak bir kapı yapabilirsiniz

Odasında kırılacak birşey yok. Zaten odasında bırakınca durmuyor, hemen çıkıyor odasından dışarı. İlk mutfağa gidiyor. En çok kırılıp dökülecek şey orada var çünkü.

Hocam dediğim gibi ufak bir kapı veya müstakil evlerdeki böyle çit gibi olan şeyleri kapı şeklinde koyabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.