Şimdi Ara

Kızın Erkekten Uzun olması Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boy demeyın bana varya 1,70 boyundayım kendımden nefret edıyorum kız arkadaşımda yok ölim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

Boy demeyın bana varya 1,70 boyundayım kendımden nefret edıyorum kız arkadaşımda yok ölim ben.

Türkiye ortalaması 172 dir neden bahsediyon, kızlar içinde 161 yanılmıyorsam
    2 cm daha alsan tamam
  • Doktora gittim dedim böyle böyle boyum uzamıyor yaş 17 Sol Elimin Röntgenini istedi baktı baktı dedi bu saatten sonra boyun uzamaz kaldın 1,70 moral bozukluğula cıktık hastaneden ne yapalım
  • Kızların geneli kendinden kısa biriyle ilişki kurmaz . Ben '' Yanıma gel de farkımızı gör. Davul bile dengi dengine.''dendiğinde herşeyi daha iyi anladım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonToucHim -- 3 Temmuz 2013; 1:39:46 >
  • quote:

Doktora gittim dedim böyle böyle boyum uzamıyor yaş 17 Sol Elimin Röntgenini istedi baktı baktı dedi bu saatten sonra boyun uzamaz kaldın 1,70 moral bozukluğula cıktık hastaneden ne yapalım

170 ortalamadır diyorum , git body yap o zaman ortalama erkekten daha iyi fiziğin olur , türkiyede erkek ortalaması 170 boyunda fizik/kültür 0 eli şeyinde gezen insandır , boy sadece kızdan uzun olsun gerisinde önemi %1
  • işi dalgaya vurcaksınız ama git biraz lovely complex izle
  • Boyum ortalamanın üstünde olduğundan benden uzun kız zaten pek yoktur.
    Kısa olmasındansa uzun olması çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Ben 1.85 im, eski kız arkadaşım 1.84'tü. Onunla birlikteyken uzun boylu bir kişiyi kendim için kriter olarak edindim.

/>
    çok coolsun kardeş güle güle kullan
  • quote:

Doktora gittim dedim böyle böyle boyum uzamıyor yaş 17 Sol Elimin Röntgenini istedi baktı baktı dedi bu saatten sonra boyun uzamaz kaldın 1,70 moral bozukluğula cıktık hastaneden ne yapalım

Hocam bende gitmek istiyorum bu konu için doktora hangi bölüme gitmek gerek?
  • benden uzun kızla sanal sex bile yapmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

quote:

Hocam bende gitmek istiyorum bu konu için doktora hangi bölüme gitmek gerek?

Endokrin bölümü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Ben 1.85 im, eski kız arkadaşım 1.84'tü. Onunla birlikteyken uzun boylu bir kişiyi kendim için kriter olarak edindim.

/>
    çok coolsun kardeş güle güle kullan

Öyleyimdir.

• 198 cm boyum var ama kısa boylu kızla çıkmakta istertim nedeni ise onu degişik poziyonlara sokabilrim

• aklıma şu geldi
     Kızın Erkekten Uzun olması Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

aklıma şu geldi
     Kızın Erkekten Uzun olması Sorunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.