Şimdi Ara

Kızla Facebook Konuşmalarımızı Yorumlar mısınız (Kıza Sıradışı bir teklif yaptım cevap bekleniyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ADP

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

quote:

Merhabalar arkadaşlar, direkt olarak konuya giriyorum.
    Dershanede bir kız var, yaklaşık 1 aydır tanıyorum. 2 haftadır da çok samimiyiz. Son 1 haftadır sürekli yanında oturuyorum, boş salonda dershane kapanana kadar birlikte test çözüyoruz.. Durum kısaca böyle..

Şimdi sorularıma gelecek olursam;
    Son bir iki gündür ve özellikle bugün sürekli gözlerinin içine bakıyorum, ama kaçamak bakışlarla değil direkt olarak.. Mesela anlamadığım soru oluyor, ona soruyorum ama soruyu anlatırken sürekli ona bakıyorum, gülümsüyor bir şey demiyor.. Ama öküz gibi bakmıyorum tabi ki anlamlı bir şekilde..

Bugün kalbini kırdım ''Çok mantıksızsın'' tarzında bir şeyler söyledim, trip attı konuşmadı falan fakat bu sırada dersteyiz.. Konuşmayınca bende sürekli ona bakmaya başladım, o da gözlerini kaçırıp dışarı bakıyordu. Bende '' Konuşana kadar gözlerinin içine bakıcam, boşuna gözlerini benden kaçırma dedim'' Fakat bu seferde gözlerini kaçırmamaya başladı, kızardı bozardı ama 5 dakika boyunca birbirimizin gözlerinin içine baktık durduk, fakat yine de konuşmadı..

Bende tenefüste o dışarı çıkınca bir kağıda ''Özür dilerim'' yazdım ve dosyasının arasına sıkıştırdım. Dosyasını karıştırınca gördü kağıdı, güldü ve o da kağıda ''Peki, affediyorum o zaman'' yazdı. Bir gülücük koydu ve bu kağıdı saklayacağım dedi ve dosyasının içine koydu..

Bugünde çıkışta bir bahane buldum onunla aynı yöne doğru gittim maksadım onunla birlikte yürümek, yalnız kalmaktı. Her neyse ayrıldık ben eve gelince mesaj attım ''bu bir bahaneydi, amacım seninle yalnız yürümek, sana eşlik etmekti'' dedim ve o da ''Keşke bunu daha önceden söyleseydin yanımdaki arkadaşımı bir şekilde yollardım, bunu söylemene mutlu oldum'' dedi. Daha sonra nedenini sordu bende ''Seninle yalnız kalmak, sana eşlik etmek istemiştim benzeri şeyler dedim.'' Beklemiyordum, teşekkür ederim dedi. Bende beklemiyordum dedim, daha sonra hayırlısı o zaman dedi..

Daha nice ayrıntılar, konuşmalar var ama uzun olunca okunmuyor özetle durum bu.. Sizce durum nedir arkadaşlar ?

Hangi dersane hangi şube :D

Nabıcan yav
    Bursa Zafer dershanesi

Bursadayim da zafer dershanesi nerde duymuştum da heykelde galiba

Fomarada müdür heykel değil

Gel buluşalım bro tanıştır kizla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teklif iyi olmuş, sonucunu merak ettim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopardy!

Bi ilişkinin en sevdiğim anları

• Super olmus dostum nerden geldi aklina boyle bi fikir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: phyzik

Super olmus dostum nerden geldi aklina boyle bi fikir :)

Daha önce dershane çıkışı yolda giderken, önünden geçtiğimiz bir market vardı, yeni bir cips çıkmış onu gösterdi bana tadı falan güzelmiş onu söylemişti oradan aklımda kaldı, kağıdıda o sevdiği cipsin içine koydum zaten. Yaratıcı fikirlere sahibimdir, öyle derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADP -- 7 Aralık 2012; 23:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movkast

Kısaca özetlersek ;

, , , , , ,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phyzik

Super olmus dostum nerden geldi aklina boyle bi fikir :)

Daha önce dershane çıkışı yolda giderken, önünden geçtiğimiz bir market vardı, yeni bir cips çıkmış onu gösterdi bana tadı falan güzelmiş onu söylemişti oradan aklımda kaldı, kağıdıda o sevdiği cipsin içine koydum zaten. Yaratıcı fikirlere sahibimdir, öyle derler

inanılmaz yaratıcı dostum deniycem :)ara sıra taktik almak için pm atarım :)
  • iyide kız seni sevmiosa o iş olmaz. sevsede aklında başkası varsa gene olmaz. inş yoktur. birlikte uyudugum kız oldu hocam aklında başkası varsa olmuyor o iş.
  • Em onu

• Bende meyve suyunun içine yüzük koymuştum.İçerken ağzına gelsin diye.Sonu hiç hayırlı bitmemişti.
  • Lan ölüyorum gülmekten. :D
  • aferin sana, doğru yoldasın, ilişki başlayınca ATP olursun inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 8 Aralık 2012; 1:10:54 >
  • bant yerine japon kullansan daha iyi olurmuş
  • Olay guzelde nedense ben hıc boyle romantık olamadım3 hafta once sevgılı oldugum kıza teklıf amacıyla basbasa oldugumuz bı anda yapısmıstım dudaklarına sonuc olumluondan sonrakı 4 gunde cok hızlı bır ılıskı oldu zaten hala guluyorum dusununce

• okumicam
  • Baya güzeldi, tebrik ettim. Öyle bir teklife hayır diyecek kız yoktur. Hadi yine iyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

aferin sana, doğru yoldasın, ilişki başlayınca ATP olursun inşallah.

• kizin gozukde romantik sempatik onu anlayan birisin bazi arkadaslar unutuyor kizlar direk asik olmazlar sizi tanidikca asik olurlar bence olur is beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 8 Aralık 2012; 5:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movkast

Kısaca özetlersek ;

, , , , , ,

• Bakkalın o sırada müşterisi olsaydı ve senin çağrına rağmen o adamı bırakamayıp cipsi oraya koymasaydı , cipsin içinden çıkan bedava dakikalarımı kullanmayı düşünüyordun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.