kız gereksiz, sen ondan daha da gereksizsin. böyle bitkisel hayat yaşayın işte fazlasını kaldıramazsınız zaten
KADİR İNANIRIN ARKASINDAKİ ŞAPKALI BIYIKLI CEM YILMAZ DEGİLMİ
Ya beyler olmuyor.Sabah konuşmuştuk ama sanırım ayrılacağız yada ben kafayı yemek üzereyim
Malligin sinirlarini zorlamissin.
hiç kavga etmediğinizi söylemiş. ondan hiç ayrılamayacağını hep beraber olmak istediğini falan söylemiş. sen de ilişkiye tek gecelik bakıyosun gibi bişi demişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
2nizde odunsunuz,1-1 berabere bitmiş.
adam haklı beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
hiç kavga etmediğinizi söylemiş. ondan hiç ayrılamayacağını hep beraber olmak istediğini falan söylemiş. sen de ilişkiye tek gecelik bakıyosun gibi bişi demişsin.
Evet öyle birşey ama tecrübe oldu bu bana
quote:
Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar
Dün gece kızla mesajlaşıyordum.Herşey güzel gidiyordu.Sonra kız
-Biz hiç kavga etmedik ya cidden çok güzel :) -Evette niye edelim ki zaten .d -Niye etmeyelimki ben her an edebilirim mesela :)) -Tamam et :) Ya zaten iki üç ay sonra çoğu kişi gibi ayrılacağız.Kavgayla harcamayalım bunu .d.d -Bu ne demek şimdi -Ya genel olarak öyle oluyor :) -Böyle demene sevindim
Sonra mesaj atmayı denedim ama kız telefonu kapamış.Bu sabahta bir özür diliyim diyip aramaya çalıştım hala kapalı telefonu.Tamam belki birazsaçmalamış olabilirim ama kız abartmıyor mu bu olayı?
Biraz mı
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan_95
quote:
Dün gece kızla mesajlaşıyordum.Herşey güzel gidiyordu.Sonra kız
-Biz hiç kavga etmedik ya cidden çok güzel :) -Evette niye edelim ki zaten .d -Niye etmeyelimki ben her an edebilirim mesela :)) -Tamam et :) Ya zaten iki üç ay sonra çoğu kişi gibi ayrılacağız.Kavgayla harcamayalım bunu .d.d -Bu ne demek şimdi -Ya genel olarak öyle oluyor :) -Böyle demene sevindim
Sonra mesaj atmayı denedim ama kız telefonu kapamış.Bu sabahta bir özür diliyim diyip aramaya çalıştım hala kapalı telefonu.Tamam belki birazsaçmalamış olabilirim ama kız abartmıyor mu bu olayı?
Biraz mı
Evet biraz değil
neyse kız şimdi msninde ve facesinde sevgilisiyle sorunlu yeni sevgili arayan kız moduna girmiştir. sıra arkadaş çevresinde .yakında seni terk edip boynuzu takar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
neyse kız şimdi msninde ve facesinde sevgilisiyle sorunlu yeni sevgili arayan kız moduna girmiştir. sıra arkadaş çevresinde .yakında seni terk edip boynuzu takar.
Ya öyle deme kötü oldum birden.Hala face i normal ama bitersede biter ne diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet694
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow-YB
quote:
Orijinalden alıntı: plusC
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
quote:
Orijinalden alıntı: ErdncGLTKN
quote:
Orijinalden alıntı: yunalir
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
Orijinalden alıntı: The_VeJaR
quote:
Orijinalden alıntı: Alphanumeric
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
+1
+2
+3
+4
+5
+6
+7
+8
+9
+10
+11
quote:
1-1 he aynen katılıyorum :)
Evet beyler ayrıldık yorumlar için teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dayyahi
Ya zaten iki üç ay sonra çoğu kişi gibi ayrılacağız. niye dedin
Etrafıma baktığımda genelde öyle oluyor ama bunu komiklik olsun diye demiştim ama pek komik olmadı heralde
vallaha niye dedinki çok komikmiş
aynısı bende oldu herkes kavga ediyor biz etmiyoruz hep alttan alıyorsun almasana diye bende birkaç söz söyledim peki bb dedi gitti yav alttan almamın ne kötü yanı var elalem daha olay çıkarıyor ne güzel davranıyorum kavga etmediğimiz için tartıştık konuşmadı bir süre benle
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.J
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet694
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow-YB
quote:
Orijinalden alıntı: plusC
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
quote:
Orijinalden alıntı: ErdncGLTKN
quote:
Orijinalden alıntı: yunalir
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
Orijinalden alıntı: The_VeJaR
quote:
Orijinalden alıntı: Alphanumeric
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
+1
+2
+3
+4
+5
+6
+7
+8
+9
+10
+11
+12
quote:
Orijinalden alıntı: :y4vuS:
aynısı bende oldu herkes kavga ediyor biz etmiyoruz hep alttan alıyorsun almasana diye bende birkaç söz söyledim peki bb dedi gitti yav alttan almamın ne kötü yanı var elalem daha olay çıkarıyor ne güzel davranıyorum kavga etmediğimiz için tartıştık konuşmadı bir süre benle
Varya insan bunalıyor cidden.
Git yastığınla seviş şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme