Şimdi Ara

Kızlar Bakmıyor(Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Süt içip uzun boylu olursam kızlar bana bakar mı?
    Çünkü tipim çok iyi değil.
    Bu arada hayatımda hiçbir güzel kızla konuşmadım,konuşan varsa nasıl bir duygu olduğunu yazabilir mi?
    Benim gibi asosyal kardeşlerim de buraya içini dökebilir.

Uzun boylu tipsiz olursan hoşlanmazlar ama kısa boylu olup yakışıklı olursan kızlar yine gelir.

Güzel kızla konuşmakta ne var ben onu anlamadım çok gözünde büyütme okadar , git konuş istediğin gibi.

Ve kas kütlesi yapmakta kolay değil , senelerini vermen lazım ,disiplinli olman lazım , ve en önemlisi paran ? Durumunuz iyi ise spora başka takviyelerinide al gelişirsin.

hocam şimdi yarın okulda güzel bi kızın yanına gidip merhaba desem bişe olur mu?
    Yıllarca bunun hayalini kurdum ama utanıyorum

Öyle olmaz işte , ortam yokmu okulunuzda , yani yakın arkadaşlarının çevresinde kızlar , sende yanlarına gidip selam verirsen , yanındaki kızlarlada konuşma şansı yakalayabilirsin.Ufakta olsa başlangıç olur geç kalmamanı öneriyorum , bende Lisede kötü bir dönem yaşadım çok şükür hırs yapıp atlattım o evreleri şuan çevremde çok kız arkadaşım var , ve kızları çok büyütme gözünde.

Senin o kötü dönemi ben şimdi yaşıyorum hocam.
    Arkadaşın yanındaki güzel kıza durduk yere merhaba desem bence beni takmaz.
    çünkü yakışıklı değilim.ne yapmalıyım?
    lütfen yardım edin

Zaten kıza hemen merhaba de demiyorum , senin bildiğin veya ortak bir konu açılır sende konuşurken kız sana sorar yada sen sorarsın , basit işler.

• boşver kardeş üç tane kezban yüz vermedi diye hayata mı küseceksin? bizim esas kezolara yüz vermememiz gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.