Şimdi Ara

Kızlar erkeklerin neresine bakar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Boya bakıyorlar, uzun boylu isen bi çekici geliyor kadınlara.
    - Popoya bakıyorlar, sexi geliyor.
    - Penisine bakıyorlar, belli oluyorsa pantalondan bi dudaklarını ısırıyorlar.
    - Bağru açık gömlek giyiyorsan kıllarına hasta oluyorlar, genci olgunu bağrı açık gördümü gözlerini alamıyor.
    - kaslı olmana ama aşırı olmamak kaydı ile bakıyorlar.
    - göbeğine bakarlar ama varmı diye, göbek itici geliyor.

Yüksek oranda test edilip onaylanmış kadın cinsinden fikir alınmış yorumlardır. İstisnalar mutlaka vardır. Haydin şimdi sokağa çıkın test edin
  • el kol omuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

kim ne derse desin önce boya bakarlar.mesela ben 1.95 boyundayım.kız hemen bakıyor.tabi tipi görünce vazgeçiyor orası ayrı ama sonucta boy dikkatlerini cekiyor.

resmen beni yazmışsın hocam, bende uzunum, kız aşağıdan başlıyor ayaklardan, diz, karın, göğüs derken yüze bir geliyor burnu bir görüyor

zaten çok uzun olan erkeklerin genelde burunları değişik oluyor anlamadım

bu arada popolarına baktığı olay gerçek beyler
  • misha_ kullanıcısına yanıt
    Veled

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omuz ve kol

Popo ;)

Duruş

Konuşma özgüven vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce cüzdana bakarlar. Cüzdan doluysa gerisini umursamazlar. Cüzdan boşsa mükemmel bir fiziğiniz olmalı, çok yakışıklı olmalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misha_

Omuzlara dikkat ediyoruz. 😏

Ve kuru ya da cok dolgun popo hoş olmuyor erkekte.

H.g. harun abi

• Paraya abi. Kızı para olmadan düşürsen bile zamanla yol verir. Gelecek için garanti vermediğin için

• avutma konuları acılmış yine tipe bakar tabi çamur gibi surat olunca popon güzel olsun omuzlu olsun davar gibi boyun olsun neyee yarar
  • Tipe bakar,boya bakar , paraya bakar.

Gerisi teferruat
  • kalça ve omuz bunlarda ortak kıldım sorduğumda ciddi olanlar bu saçma olarak göz cevabını verende vardı kasta yüzde ama ortak payda omuz ve kalça
  • https://youtu.be/u6SCtWsCfRU

Video izle sorunun cevabını alacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesi4

Mmmm ne deseydim en kibarca hali bu

kardes popomuza ne bakıyonuz sapık mısınız dar giyinemiyoruz sizin yüzünüzden
  • Bu parodi türk kızları için geçersiz bence. Geneli cüzdana bakar, bozuntu vermemesi için yok dişi, gözü felan diyebilirler. Evlilik için kesinlikle paraya bakarlar, eğer takılma anlamında sorduysan konusma tarzı, tip ön plandadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 14 Mayıs 2017; 10:18:43 >
  • quote:

rexona v8 biyerde kokusuna bakmıştım çok guzel gerçekten hoşuma gitmişti o koku :)
    tarzınızı bulduysanız ne güzell zaten insan kendine yakışanı giydiğinde tarzını oturttuğunda daha özgüven daha iyi hissediyor kendini:) bu arada maşallah 46 numara ilk defa duydumm

al 49 numara da gormus ol.

Kızlar erkeklerin neresine bakar
  • :O maşallah ayakkabıları özel mi yaptırıyorsunuz?

• quote:

:O maşallah ayakkabıları özel mi yaptırıyorsunuz?

bu ayakkabiyi ayakkabiciya yaptirmistim fakat normal de bulunabiliyor. gidip magazadan alma gibi bir secenegim yok genelde numara olmuyor ancak internet uzerinden bulabiliyorum. sadece biraz daha kabarik olabiliyor parasi.
  • Göbeklilere yazık yavv. OzaMan atalar yalan söylüyor . Hani hıyarın iyisi toprak altında .... iyisi göbek altındaydı :-P

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

rexona v8 biyerde kokusuna bakmıştım çok guzel gerçekten hoşuma gitmişti o koku :)
    tarzınızı bulduysanız ne güzell zaten insan kendine yakışanı giydiğinde tarzını oturttuğunda daha özgüven daha iyi hissediyor kendini:) bu arada maşallah 46 numara ilk defa duydumm

al 49 numara da gormus ol.

Kızlar erkeklerin neresine bakar

• Tabiki cüzdan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.