Dünyada çoğunlukla buluş vs gibi şeyleri hep erkekler yapıyosa bu olaya hiç olmazsa sosyolojik b i açıklama yapılabileceğini bile düşünemeyen gerizekalılarda var
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
İkisinde de karşı cinsin içinde her tür zekadan olabileceğini bilmeyen gerizekalılar var.
quote:
İkisinde de karşı cinsin içinde her tür zekadan olabileceğini bilmeyen gerizekalılar var.
güsel laf..
quote:
Orjinalden alıntı: ensar
Dünyada çoğunlukla buluş vs gibi şeyleri hep erkekler yapıyosa bu olaya hiç olmazsa sosyolojik b i açıklama yapılabileceğini bile düşünemeyen gerizekalılarda var
güsel laf..
quote:
quote:
Sen karşı cinsi dayakla kötekle binlerce yıl köle gibi kullanırsan elbette bir halt yiyemez. Şans verildi mi kadın olsun erkek olsun her işi başarır. Allah herkese beyin vermiş. Hangi kitapta yazıyor bunlar salak, bunlara iş vermeyin vs vs.
ben zaten zekalarına bişey demiyorum benim mesajıma bakarsan ,sende benim dediğimi yaptın zaten olaya sosyolojik bi açıklama getirdin bende en azından sosyolojik açıklamalr için konuşulabilir bi konu olduğunu dedim
quote:
ben zaten zekalarına bişey demiyorum benim mesajıma bakarsan ,sende benim dediğimi yaptın zaten olaya sosyolojik bi açıklama getirdin bende en azından sosyolojik açıklamalr için konuşulabilir bi konu olduğunu dedim
güsel laf..
TOPLAR DAHA ZEKİ
Beyler hafiften tansiyon yükselmeye başlıyor.Lütfen topiği açanın nick'ine bi bakın sonra da en iyi espri adlı topiğe bi bakın.
gec bunlari anam babam gec bunlari...
quote:
Orjinalden alıntı: _eDDie_
yine yaş seviyesi düşük bir konu
+1
kesinlikle kadınlar özelliklede sarışın olanlar neden derseniz her seferinde üste çıkmasını beceriyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
kesinlikle kadınlar özelliklede sarışın olanlar neden derseniz her seferinde üste çıkmasını beceriyorlar
tesbit doğru ama tesbitin sebebi yanlış; onlar zeki olduklarından değil güzel olduklarından üste çıkıyorlar
tabii burdaki üst olayında bir numara var mı bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Redbullvotka
quote:
tesbit doğru ama tesbitin sebebi yanlış; onlar zeki olduklarından değil güzel olduklarından üste çıkıyorlar
yokkesinlikle bir numara yok tamamıyle duygusal olarak yaklaştım
bir sarışının zeki göründüğü tek yer üst katta oldugu andır
quote:
Üst derken nası üst ?? hayatta mı aşktamı ? iş hayatında dersen evet öyle kadınlar eger
sarışın ise tamamdır erkeklerin +1 üstüne cıkıyorlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Redbullvotka
quote:
yokkesinlikle bir numara yok tamamıyle duygusal olarak yaklaştım
bir sarışının zeki göründüğü tek yer üst katta oldugu andır
tesbit doğru yaklaşımda doğru 100 puan 100puan 100 puan
iron dün kayboldun, senin egzo topicine katılmadın snra ,,, ben bir iki post attım, yanlız bıraktın beni
eyvallah abi biz barış imzaladık egzontrik le o nedenle şeetmedim zaten iş güç sahibi adamiz sabah konfeksiyona bi vardım abooo bir ton ütü yapılacak çamaşır var seninle de muhabbet ederiz msn den ve ya memesende yatıcam şiimdi sabah namaza gidicem
egzontrik hea bende egzo diyodum, istemedi....
eyvallah abicim ya bende geyiğe devam edek zaten bu aralar geyik mazemesi az bulunuyo diye bastırdım
tamamdır benimde sınavlar var daha snra msn muhabeti yapalım.
sana kolay gelsin...
Kadınları sosyal zekaları gelişmiştir.(annelik güdüsü sayesinde) Erkeklerinde analitik zekası. İşte bu kadar ne şiş yandı ne kebap...
quote:
Orjinalden alıntı: madanci
bu da sorumu ya tabi ki ERKEKLER!!! İspatla dersen, bu güne kadar hangi kadın büyük bi iş başarmış diye sorarım. Atatürk, Einstein, Marco Polo vs. hepsi erkek Bilmem yeterince açıklayıcı oldu mu
erkekler bulus yaparken karilari o sirada onlara yemek yapiyordu
ilerleyin kardesim, polimik yapmayin
quote:
Orjinalden alıntı: nil ay
quote:
Orjinalden alıntı: madanci
bu da sorumu ya tabi ki ERKEKLER!!! İspatla dersen, bu güne kadar hangi kadın büyük bi iş başarmış diye sorarım. Atatürk, Einstein, Marco Polo vs. hepsi erkek Bilmem yeterince açıklayıcı oldu mu
erkekler bulus yaparken karilari o sirada onlara yemek yapiyordu