Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
73
Favori
78.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

İKİZLER BURCUNDAN DA KAÇIN ARKADAŞLAR.

ahh ahh..bir ikizler tanıdım ki..hayatım ondan sonrası ve ondan öncesi diye ikiye ayrıldı..kısacası hayatimdaki tüm herşeyi alt üst etti resmen..aman diyim,ikizlerden uzak durun yoksa hayatınız çekilmez oluyor.

Hocam kararsız falan dıyorlar? yok bi tarafı seviyor bi tarafa sevmiyor falan. İyi tamamda nerede bu iyi hali nereye uçuyor birden ?

anlamadım ki....ayrılma kararı aldıysa öldürsen vazgeçmiyor o kadar diyim..mesela sevgili durumundayken size üzülüyor falan böyle çok farklı çok cana yakın ama kafasında bitirdi diyelim işte o an kaçılması gereken birisiem dönüşüyor..her şeyi silip atıyor bir defadan sanki onunla değilde başksıyla sevgiliydiniz..bir insan bu kadar mı değişir..bir insan bu kadar mı kolay vazgeçer..bu kadar mı duygusuz olur anlamıyorum..

Bunu ben mi yazdım acaba diye defalarca kontrol ettim, aynısı başıma geldi.

Aynı arkadaşın anlattığı gibiler. Sizi severken canını verir herşeyi yapar, ama bi soğusun varya dünyanızı karartır.

Öyle bi kıvama geliyor ki ben bu insanımı sevdim lanet olsun diyorsunuz. İnanamıyorsunuz.

• koç burcu erkek ile aslan burcu kız nasil olur
  • ciddi ilişki düşünen,evlecenek adam arıyorum diyen beni hiç bırakmasın diyen bayanlar oğlak burcu tam size göre gerçekten kendimden biliyorum sevgileri için her şeyi yaparlar ki yaptım da...tabi hepsi aynı değil ama test edin geçerse bırakmayın onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

Arkadaşlar bütün burcun kadınlarıyla çıkan birisi olarak sorunuz varsa alıntı yapıp sorun cevalayayım uyumlarıda söylerim

Benim burcum Yay... Erkeklerde aman aman yaylara dikkat edin. Kadınlar içinde Erkekler içinde. Bir Söz Var: Esmer Kumral farketmez, Yay erkeği Affetmez

yay erkeğinin nesi varmış?

ayrıntılı yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

Arkadaşlar bütün burcun kadınlarıyla çıkan birisi olarak sorunuz varsa alıntı yapıp sorun cevalayayım uyumlarıda söylerim

Benim burcum Yay... Erkeklerde aman aman yaylara dikkat edin. Kadınlar içinde Erkekler içinde. Bir Söz Var: Esmer Kumral farketmez, Yay erkeği Affetmez

yay erkeğinin nesi varmış?

ayrıntılı yazar mısınız?

Yay erkeğinin ne gibi özelliklerini yazmamı istyorsunuz, burçlar içerisinde en akıllı ve en çapkın ayrıca en karizmatik burç bu burçtur. hele bir de yükseleni yaysa muhteşem olur bunlar :D Kendimden biliyorum

diğer burçlarında diğer yönleri ayrı.

quote:

Orijinalden alıntı: Charger

koç burcu erkek ile aslan burcu kız nasil olur

İki liderin ilişkisi çok iyi ve çok güzel gider merak etme Tabi aslan kadını biraz kıskançtır da koç erkeğnin de ondan kalır yanı yok =)

• Ben yengeç'im yükselen akrep. Balık kızıyla nasıl olur? saçma oldu biraz ama mazide ki bi olayla kıyaslama yapıcam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: BK7-16

Ben yengeç'im yükselen akrep. Balık kızıyla nasıl olur? saçma oldu biraz ama mazide ki bi olayla kıyaslama yapıcam da

bu kombinasyonu merak etmşimdir yükselen akrep ise bazıları sizden uzak durmalıdır. para hırsınız söz konusudur, ayrıca ; balık kadınıyla çok iyi anlaşırsınız siz duygusal birisiniz
  • quote:

Ben yengeç'im yükselen akrep. Balık kızıyla nasıl olur? saçma oldu biraz ama mazide ki bi olayla kıyaslama yapıcam da

çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

quote:

çok iyi olur

çok iyi olucaktı ama. bilirsiniz bir bir türlü insan var. Aramıza girdiler. Daha doğrusu ben müsade ettim sonrada gurur yaptım tepki yiyince. Aptallık işte. Geçti iş işten çok koştum sonra ama neye

• quote:

quote:

quote:

çok iyi olur

çok iyi olucaktı ama. bilirsiniz bir bir türlü insan var. Aramıza girdiler. Daha doğrusu ben müsade ettim sonrada gurur yaptım tepki yiyince. Aptallık işte. Geçti iş işten çok koştum sonra ama neye

Arana girmelerine neden izin verdin? Tecrübesizlik.. Sert ol millete karşı. Sevgiline nasıl olursan ol.. felsefe bu ;)

• KOÇ BURÇLARINA GÜVENME !
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveLove!

KOÇ BURÇLARINA GÜVENME !

Bir yengeç olarak hiçbir zaman güvenmem
  • quote:

quote:

KOÇ BURÇLARINA GÜVENME !

Aynen. Bende Yengeç Burcuyum.

İnanın bu tesadüf olamaz, çoğu zaman koç burçlarıyla anlaşamam ve kolay kolay asla güvenmem onlara ...
  • ikizlerim Allah oğlak ve terazi burcu vermesin başıma.nefret derecesinde tıksınıyorum iki burctan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ciddi ilişki düşünen,evlecenek adam arıyorum diyen beni hiç bırakmasın diyen bayanlar oğlak burcu tam size göre gerçekten kendimden biliyorum sevgileri için her şeyi yaparlar ki yaptım da...tabi hepsi aynı değil ama test edin geçerse bırakmayın onu

Sevgi kısmı doğru bırakmayız da kıskançlık var bizde bayağı

• Kadınlarda İkizlerden uzak durunda hangisini severseniz sevin
  • quote:

quote:

KOÇ BURÇLARINA GÜVENME !

Koç severse mutlu eder. Dünyanın merkezi oluverirsin onun gözünde, aşırı duygusal ve romantik bir burçtur koç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

Kadınlarda İkizlerden uzak durunda hangisini severseniz sevin

Sevdigim kız ikizlerdi çıksak da yürümezdi demek,forum bir ikizler bir de koçtan şikayetçi ortak olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

Kadınlarda İkizlerden uzak durunda hangisini severseniz sevin

Sevdigim kız ikizlerdi çıksak da yürümezdi demek,forum bir ikizler bir de koçtan şikayetçi ortak olarak

http://blog.milliyet.com.tr/hem-deli-oldugum--hem-deli-eden-kadin--ikizler/Blog/?BlogNo=303941

Hayatı çekilmez birine köle olmak için geçireceksen sonuna kadar sevmeye devam edebilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 8 Kasım 2012; 10:03:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N' Roll Bebeğim

Evimde internet yokken evdeki burç kitaplarını okurdum hep istediğini sorabilirsin iyi bilirim burçları

yay burucuyum hocam beni bir açıklarmısın nasıl bir kişiliğim var diye
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.