quote:Orjinalden alıntı: @ltuğ quote:Orjinalden alıntı: Romst3rHERE Adam kıro ya bariz.Yanında taş gibi kadın var vayyyyyyyy kanka naber ya diye konusmyaya dalıyo telefonda Kız da güzelmiş bu arada Bence o kız hiç güzel değildi iğrenç bir kız böğğğ koyalım bi jenaveve jolie
quote:Orjinalden alıntı: deluhanlu quote:Orjinalden alıntı: @ltuğ quote:Orjinalden alıntı: Romst3rHERE Adam kıro ya bariz.Yanında taş gibi kadın var vayyyyyyyy kanka naber ya diye konusmyaya dalıyo telefonda Kız da güzelmiş bu arada Bence o kız hiç güzel değildi iğrenç bir kız böğğğ koyalım bi jenaveve jolie Kız Gelin Sizle Buluşalım Dese Aynı Hababam Sınıfındaki Gibi Gidersiniz Birbirinize Palavra Atarsınız.
Tek kelimeyle harika bir sanat eseri olmus Iste kiz milletine boyle yapan yaraniyo yaninda duracak ama surekli onun degil kendi islerine ve zevkine vakit ayiracaksin ki pesinde dolassinlar
quote:Orjinalden alıntı: MoonRises4You quote:Orjinalden alıntı: deluhanlu quote:Orjinalden alıntı: @ltuğ quote:Orjinalden alıntı: Romst3rHERE Adam kıro ya bariz.Yanında taş gibi kadın var vayyyyyyyy kanka naber ya diye konusmyaya dalıyo telefonda Kız da güzelmiş bu arada Bence o kız hiç güzel değildi iğrenç bir kız böğğğ koyalım bi jenaveve jolie Kız Gelin Sizle Buluşalım Dese Aynı Hababam Sınıfındaki Gibi Gidersiniz Birbirinize Palavra Atarsınız. Neden kardeşim kız çok çirkin Ama Video hakkaten güzel
ben izleyemedim video falan yok üye ol yazısı var sadece ona da tıklıyorum ama üye olamıyorum ie ve mozillada güvenlik kodu çıkmıyor.
kız çok yapmacık herşeyi yapay. Bide gözünme okadar şeyi nasıl sürüyo bakerken sulandı benimkiler. İyikı kız değilim yaaaa