Şimdi Ara

Kızlara mesaj yazmanın adabını bilmiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MolagBal

Bu işler artık bilgisayar kodu gibi olmuş. Duyguların bir anlamı yok, sadece sonuca ulaşmak için bazı önceden hazırlanmış işlemleri uygulaman gerekiyor. İnsan böyle yapmacık cool olacağına kendi olsun, hakiki warm olsun daha iyi.

Dostum kendinden ödün verdiğini kim söyledi. Ama kabul etsekte etmesekte düzen bu. Dişi kaçar, erkek elde etmek için kovalar. Hayatta da bu böyledir. Hiçbir şey kendiliğinden ayağına gelmez. Bir bedel, uğraş ister.

Sen ben sistemin dışında mutluyum diyorsan da , her türli kızla türlü ortama giren erkeklere bakıp "Benim bunlardan neyim eksik" demeyeceksen, bir mahsuru yok. O şekilde takılmaya devam edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Kardeşim merhaba. Faydalı bir yorum gelmemiş birkaç bişey karalayayım. İlk aşamada yüz yüze şansın daha zor olacağından Sosyal medya üzerinden konuşacağım.

Okuldan bir kız ya da tanımıyorsun instagramdan ekledin. Ve geri takip aldın. Hemen acele edip DM kutusuna saldırma kızın. Aşama aşama anlatıyorum, bunlar altın bilgiler iyi dinle.

1. İlk olarak cool duruşundan ödün verme. Muhtemelen mesaj atmayacaktır o sana zaten.

2. Eski fotoğraflarından bir tanesini beğen. Gidip abaza gibi kızın seksi bir pozuna bodoslama like atma sakın. Aksine sıradan bir eski fotoğrafı olsun bu. Eski olmasının nedeni de fotoğraflarının tamamına baktığını bilsin.

3. Bu süreçte mesaj atmayacaksın. Bir ya da iki hafta belki daha kısa bilmiyorum. Bir story paylaşana kadar ya da yeni bir fotoğraf koyana kadar kız bekleyeceksin ki bir sohbete giriş konusu çıksın.

4. Storysinde paylaştığı bir yemek, belki bir kahve fincanı bunlardan bir sohbet konusu bulup yardır. "Aa şu kafede misin? Orası harika kahve yapıyor!" Ya da " En sevdiğim yemek! Ama canımı çektirdin:)" tarzı cümleler her zaman işe yarar.

5. İlk girişi bu şekilde yaptığında hem cool duruşunu bozmuyorsun hem de gerçekten o an bir vesileyle yazdığını kıza hissettiriyorsun. Ne kızın değeri çok yükseliyor ne sen sıradan bir abaza imajı çiziyorsun.

6. Sonraki aşama senin kabiliyetin. Sohbet et iki günde bir ya da her gün fark etmez. Ama sanaldan sohbeti uzun tutma en fazla bir ya da iki hafta. Hemen muhabbeti dışarıda bir şeyler içmeye çekmen lazım, yoksa anca sanaldan arada fotoğraflarını beğenen ve sohbetiniz "slm, mbr" in ötesine geçemeyeceğin bir arkadaş edinmiş olursun.

7,8,9 .. daha gider. Buluşma aşamasına kadar kızı ikna et hele sonrası da ayrı bir alan, o kısmı yazacak vaktim yok şu an. Onu da yaşayarak, yeri geldiğinde kaybederek öğreneceksin zaten.

Sadece kendine güven ve dışarıda yüzlerce konuşabileceğin kız potansiyeli olduğunun bilincinde ol. Tek bir kişiye asla takılı kalma en azından karakterin, özgüvenin yerine oturana kadar.

Şimdilik bu kadar, bol şans.

Bir kızla konuşmak için girilen çabaya bakar mısın hocam?

Üstteki arkadaşın dediği gibi bilgisayar kodu olmuş bu. Gerçekle alakası yok. Rol yapıyorsun tamamen.

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Muazzam bir yorum.

• Hayatin kendisi yapaylaşmiş

• İnstagram hesabi ac giyinisin felan duzgun olsun guzel cafelerde fotograf at filtreli olsun tamamdir.

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu destekler nitelikte şunu yazayım.

İki gün önce yazdığım bir kız vardı yaşlar genç daha, çok olgun mantıklı bir muhabbet aramayın öncelikle, tanıştıktan bir gün sonra (önceki gün iyiydi) çok az geçen konuşmanın ardından yazmadı sonradan farkettim engellemiş beni çok merak ettim asıl amacım nedenini öğrenmekti hemen başka bi hesap açtım ses kaydı attım sordum, sen bişi yapmadın benim dengesizliğim vs dedi bisiler dedim ben sorunluyuma getirdi sana yazmak zorundaymisim gibi hissettim dedi bi kaç dk ses kaydı attım bu sırada yazmıyorum ses kaydı atıyorum beğendiğimi söylememistim hiç, onu söyledim arada bir yerde aramızda geçen 15-20 dk'lik konuşmadan sonra sözünü etmediğim halde telefon numarasını attı.

Yani sözün özü haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Kardeşim merhaba. Faydalı bir yorum gelmemiş birkaç bişey karalayayım. İlk aşamada yüz yüze şansın daha zor olacağından Sosyal medya üzerinden konuşacağım.

Okuldan bir kız ya da tanımıyorsun instagramdan ekledin. Ve geri takip aldın. Hemen acele edip DM kutusuna saldırma kızın. Aşama aşama anlatıyorum, bunlar altın bilgiler iyi dinle.

1. İlk olarak cool duruşundan ödün verme. Muhtemelen mesaj atmayacaktır o sana zaten.

2. Eski fotoğraflarından bir tanesini beğen. Gidip abaza gibi kızın seksi bir pozuna bodoslama like atma sakın. Aksine sıradan bir eski fotoğrafı olsun bu. Eski olmasının nedeni de fotoğraflarının tamamına baktığını bilsin.

3. Bu süreçte mesaj atmayacaksın. Bir ya da iki hafta belki daha kısa bilmiyorum. Bir story paylaşana kadar ya da yeni bir fotoğraf koyana kadar kız bekleyeceksin ki bir sohbete giriş konusu çıksın.

4. Storysinde paylaştığı bir yemek, belki bir kahve fincanı bunlardan bir sohbet konusu bulup yardır. "Aa şu kafede misin? Orası harika kahve yapıyor!" Ya da " En sevdiğim yemek! Ama canımı çektirdin:)" tarzı cümleler her zaman işe yarar.

5. İlk girişi bu şekilde yaptığında hem cool duruşunu bozmuyorsun hem de gerçekten o an bir vesileyle yazdığını kıza hissettiriyorsun. Ne kızın değeri çok yükseliyor ne sen sıradan bir abaza imajı çiziyorsun.

6. Sonraki aşama senin kabiliyetin. Sohbet et iki günde bir ya da her gün fark etmez. Ama sanaldan sohbeti uzun tutma en fazla bir ya da iki hafta. Hemen muhabbeti dışarıda bir şeyler içmeye çekmen lazım, yoksa anca sanaldan arada fotoğraflarını beğenen ve sohbetiniz "slm, mbr" in ötesine geçemeyeceğin bir arkadaş edinmiş olursun.

7,8,9 .. daha gider. Buluşma aşamasına kadar kızı ikna et hele sonrası da ayrı bir alan, o kısmı yazacak vaktim yok şu an. Onu da yaşayarak, yeri geldiğinde kaybederek öğreneceksin zaten.

Sadece kendine güven ve dışarıda yüzlerce konuşabileceğin kız potansiyeli olduğunun bilincinde ol. Tek bir kişiye asla takılı kalma en azından karakterin, özgüvenin yerine oturana kadar.

Şimdilik bu kadar, bol şans.

Bir kızla konuşmak için girilen çabaya bakar mısın hocam?

Üstteki arkadaşın dediği gibi bilgisayar kodu olmuş bu. Gerçekle alakası yok. Rol yapıyorsun tamamen.

sürekli yeni nesli kötüleyen dedelerden olmak istemiyorum ama, kaybetmeye tahammülü yok insanların artık. canlı-cansız herşey kazanılması gereken bir ödül, alınması gereken bir çekiliş hakkı gibi. o yüzden çekilişe girmeden önce en çok hangi bayiden bilet alanlar kazanmış der gibi araştırmaya giriliyor.

• Güzeeell.

• ++++++++

• ilk mesajda basit bir iltifat yaparak mesaj atabilirsin
    çoğu erkek arkadaşca girişler yapıyor yada abartıp sen melekmisin gibi olayı abartıyor
    yapacağın şey kıza basit bir iltifat ardından sohbet
    ama sen taktik ararsan yanılırsın karşı taraf musaitse azçok seni beğendiyse mesajına cevap veriri sohbet başlar sonra sohbetler sararsa buluşursun
    ama kız beğenmezse hiç iplemez
    bu esnada tabi pekçok kıza mesaj atacaksın illaki seni de beğenen çıkacak
    ama önce kendini beğenilecek hale getireceksin giyim kuşam ortamla vs vs
    kim olursan ol yuz kızın yuz kızda sana cevap atmaz.ne kadar tipin duruşun duzgunse o kadar dönüş alırsın zaten sonuçta yuzlerce kızlada uğraşılmaz
    umarım kısmen anladın.olana eyvellah olmayana yallah
  • Oke

• Bu konuda asla kız arkadaşlarının tavsiyelerini dinleme.
    Av, avdan değil avcıdan öğrenilir. Buralardan da istediğin kadar dinle bu taktikleri sonuç elde edemeyeceksin zira kadınlar çeşit çeşittir birinde olan taktik öbüründe patlayacaktır.
    Ancak ve ancak kaybederek mevzuyu çözebilirsin.
    Bir de unutmadan, özgüvenli ol. Rol kes demiyorum bak özgüven sahibi ol. Haydi eyv
  • Tamam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.