Şimdi Ara

Kızlardaki Güney Kore Aşkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: venge

Tabii dizileri yerine sinemasini tercih ederim , dogru diyorsun hocam. Dedigin gibi zengin erkek fakir kiz gibi konulu bircok dizisi var ,onlar pek izlenmez zaten ama iclerinde kaliteli ve farkli olanlari oluyor, ben onlari izliyorum, secici davranmak lazim. Filmlerini daha cok seviyorum, bircok film izledim, genel olarak iyi etki birakti bende.

En son mesela Sound Of Your Heart diye bir Kore dizi izledim güzel diziydi.İzlemek isterseniz komedi olarak baya orjinal Asyalılardan beklemediğim kadar iyiydi.
    http://www.imdb.com/title/tt4613520/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Mart 2017; 11:6:8 >

• Dünya v4.0 a güncelleyin böyle sorunlar orada yok. Ama tabi önce insider a katılmalısınız. Çünkü daha açık betada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 30 Mart 2017; 11:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Ben izlemedim, tavsiyene uyacagim ve mutlaka izleyecegim hocam , bu aralar izledigim bir dizi yoktu zaten bu iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Sadece Turkiye değil bütün dünya Kore erkeklerine hayran bende anlamıyorum neden.Ayrıca Korenin ünlülerinin çoğu gay

Kaynak,?
    Şimdi bana 1000 tanesinin içinden 1-2 tane sayarsan reelden küfür ederim,sanaldan gülerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.