Şimdi Ara

Kızlardan çekiniyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıftaki kıza üç defa istek attım hala yok bişi, bişi olmaz koçum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Benim de tam tersi çekinmiyorum ama konuşmak içimden gelmiyor genelde sıkıcı muhabbetleri çevremdekilerin.

Verdim +nı, ben de aynı durumdayım valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız olunca ne oluyor en fazla güler sende hareket çekersin ne var. Yarın konuşmak istediğin biri varsa git merhaba ..... ...... diye bir şey sor. O gözle bakmıyodmuş gibi davranırsan o gözle daha rahat bakarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Sınıftaki kıza üç defa istek attım hala yok bişi, bişi olmaz koçum.

Kız peki sana sınıfta baktı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Kız olunca ne oluyor en fazla güler sende hareket çekersin ne var. Yarın konuşmak istediğin biri varsa git merhaba ..... ...... diye bir şey sor. O gözle bakmıyodmuş gibi davranırsan o gözle daha rahat bakarsın.

Çekinmesem merhaba diycem de yapamiyom ama kendimi zorlucam mecbur.

• Türk kızlarını boşver türk kızları kendini çok beğenmiş oluyor yabancı kızları dene.
    Tabi ingilizce varsa
  • Sorun dopamin reseptörlerinin azlığından kaynaklanıyor olabilir. Mast'ı bırakman lazım. Malum videoları izlemeyi de bırak. 10 gün sonra değişimi hissedeceksin. Daha önce kurmadığın cümleler, yapmadığın hamleler yaptığını fark edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Sorun dopamin reseptörlerinin azlığından kaynaklanıyor olabilir. Mast'ı bırakman lazım. Malum videoları izlemeyi de bırak. 10 gün sonra değişimi hissedeceksin. Daha önce kurmadığın cümleler, yapmadığın hamleler yaptığını fark edeceksin.

Ne diyon sen la değişik

• quote:

Sorun dopamin reseptörlerinin azlığından kaynaklanıyor olabilir. Mast'ı bırakman lazım. Malum videoları izlemeyi de bırak. 10 gün sonra değişimi hissedeceksin. Daha önce kurmadığın cümleler, yapmadığın hamleler yaptığını fark edeceksin.

Hocam iki haftadır yapmıyorum sizde az değilsiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

Türk kızlarını boşver türk kızları kendini çok beğenmiş oluyor yabancı kızları dene.
    Tabi ingilizce varsa

Çok mükemmel sayilmaz idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

quote:

Hocam iki haftadır yapmıyorum sizde az değilsiniz :D

Utanacak bir şey yok bilimsel bir şey bu. Beynine kadınların böbreğine kadar gösterirsen her gün, reelde karşı cinse karşı sana yardımcı olmaz. ''ohoooo, ben neler gördüm'' der. Sonra kızla konuşurken utanıyorum dersin.

• jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    Kızı ben başta, hem benim düşüncem ile hemde diğer arkadaşlarimin düşüncesi ile soğuk gördüm gidip konuşmadım. Sonra kız öyle çıkmadı bir iki defa konuşmam oldu ama yok yani beni kestiğini görmedim görsem zaten hala gider konuşurum. Birde bu istek mevzusundan sonra bende kendime o kız konusunda güven kalmadı.

• jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    Hem geliştirirsin işte.

• Aynı sınıfta olduğun insanlarla konuşmaya nasıl çekiniyorsun anlamıyorum. Bir kere ortak konu bulamama dezavantajı tamamen yok, 1-0 öndesin. Kafeden gördüğün güzel bir kızla tanışmaya çalışmak gibi değil, bildiğin sınıf arkadaşı. Yahu hocaları çekiştir, sınıfta yakın bir zamanda şahit olduğun komik bir olayın bahsini aç, derslerden konuş. Sınıf arkadaşı la, bildiğin sınıf arkadaşı.

Kadınları gözünüzde büyütmeyin, çoğu dişiliğinden başka kullanabileceği hiçbir şeyi olmayan boş tipler. Hayatları evden çıkmadan gözlerinin etrafını boyamakla, telefonda sürekli başkalarının dedikodusunu yapmakla geçen kişiler bunlar. Karşındaki kişi kültürlü, bilgi dolu bir kız olur, muhabbetimde onunla aşık atamam der, korkarsın anlarım da liseli kızlar bunlar. (Sınıf dediğine göre muhtemelen lisedesin.) Yani karşındaki kişi senden değerli değil, konuş. Pot kırarsan da espri yaparak kendinle dalga geç, salağa yat falan herkesin ayrı bir karakteri vardır.

Kızların ilgi alanlarını araştır denmiş, hayır yapma böyle bir şey. Sen orijinal bir insan ol, onlar senin ilgi alanını araştırsın. Nedir yani, altı üstü karşı cinsten bir insan. Sen hep gülümseyerek gez, değişik durumlarda komik tepkiler verebilen biri ol, zaten onlar kendi geliyor.

• bende tam tersi kızlara çekiyorum.işte aramızdaki fark bu.biraz şans olacak.

yok be hocam hiç bir poh yok sadece 1 kere sex yaptım oda genelevde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Aynı sınıfta olduğun insanlarla konuşmaya nasıl çekiniyorsun anlamıyorum. Bir kere ortak konu bulamama dezavantajı tamamen yok, 1-0 öndesin. Kafeden gördüğün güzel bir kızla tanışmaya çalışmak gibi değil, bildiğin sınıf arkadaşı. Yahu hocaları çekiştir, sınıfta yakın bir zamanda şahit olduğun komik bir olayın bahsini aç, derslerden konuş. Sınıf arkadaşı la, bildiğin sınıf arkadaşı.

Kadınları gözünüzde büyütmeyin, çoğu dişiliğinden başka kullanabileceği hiçbir şeyi olmayan boş tipler. Hayatları evden çıkmadan gözlerinin etrafını boyamakla, telefonda sürekli başkalarının dedikodusunu yapmakla geçen kişiler bunlar. Karşındaki kişi kültürlü, bilgi dolu bir kız olur, muhabbetimde onunla aşık atamam der, korkarsın anlarım da liseli kızlar bunlar. (Sınıf dediğine göre muhtemelen lisedesin.) Yani karşındaki kişi senden değerli değil, konuş. Pot kırarsan da espri yaparak kendinle dalga geç, salağa yat falan herkesin ayrı bir karakteri vardır.

Kızların ilgi alanlarını araştır denmiş, hayır yapma böyle bir şey. Sen orijinal bir insan ol, onlar senin ilgi alanını araştırsın. Nedir yani, altı üstü karşı cinsten bir insan. Sen hep gülümseyerek gez, değişik durumlarda komik tepkiler verebilen biri ol, zaten onlar kendi geliyor.

Knk cok haklisin ama uni okuyorum lisede cokca samimi oldugum kızlar vardı neler yapardık ama unide her yerden insan var bir sey desen kıza acaba ne der onu dusunuyom ben valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MstFrost

Hahaha son günlerde çok fazla trajikomik konu açılıyor

• Şu kızların nasıl insanlar olduğunu, psikolojilerini bi bilseniz var ya bırak onlardan çekinmeyi kendinizden kat kat aşağı görürsünüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acele etme sonra konuşursun illaki sal gitsin.
  • Niye öyle dediniz hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.