Şimdi Ara

KIZLARIN SAF AYAĞI YAPMASI!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bmeshur

quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Ya arkadaşlar , biri bana söylesin Allah aşkına ,

MEMLEKETTE SAF KIZ KALDI MI?

Not: Safı ben ,sizden farklı anlamda kullanıyorum

ne anlamda kullandın merak ettim??

Bak anlayan anlamış
    Saflık ve utangaçlık bir erdemdir buna da katılıyorum. Keşke tüm kızlar bu erdeme biraz sahip olsa.

ya yeter artık sizin karşınıza bikaç bozuk insan çıktı diye bütün kızları kötüleyemezsiniz. ayrıca şunuda söleyim bazı kızlar saflığını kaybettiyse bu erkekler yüüzündendir arkadaşım. bütün kızlar ilk ve son sevgilisnin aynı kişi olmasını ister ama siz buna iizin vermiyosunuzki. nasılki erkekler kendisini üzen bir kızdan intikam almak için başka masum bi kızı kullanıyosa kızlarda yapabiliyo bunu. çok bencilsizin kendiniz yapınca gayet normal kızlar bunu haketti kızlar yapınca adii..siz normal davranın karşıdakide size aynı şekilde davransın. kızları kötüleme topiclerinden bıktım yaa...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşlar , biri bana söylesin Allah aşkına ,

MEMLEKETTE SAF KIZ KALDI MI?

Not: Safı ben ,sizden farklı anlamda kullanıyorum

ne anlamda kullandın merak ettim??

Bak anlayan anlamış
    Saflık ve utangaçlık bir erdemdir buna da katılıyorum. Keşke tüm kızlar bu erdeme biraz sahip olsa.

ya yeter artık sizin karşınıza bikaç bozuk insan çıktı diye bütün kızları kötüleyemezsiniz. ayrıca şunuda söleyim bazı kızlar saflığını kaybettiyse bu erkekler yüüzündendir arkadaşım. bütün kızlar ilk ve son sevgilisnin aynı kişi olmasını ister ama siz buna iizin vermiyosunuzki. nasılki erkekler kendisini üzen bir kızdan intikam almak için başka masum bi kızı kullanıyosa kızlarda yapabiliyo bunu. çok bencilsizin kendiniz yapınca gayet normal kızlar bunu haketti kızlar yapınca adii..siz normal davranın karşıdakide size aynı şekilde davransın. kızları kötüleme topiclerinden bıktım yaa...

Benim lafımda geneleme yapmadığımı görebilirsin ama bu konudan şikayetci olan erkeklerde merak etme genelde senin bahsettiğin erkekler değillerdir. Yani aynı genlelmeyi tüm erkekleri suçlayarak sen yapmışsın.
    Şimdi sana katıldığım yanlar var. Evet erkeklerin çoğunluğu kızları bu hale getiriyor olabilir. Ancak kızlarda salak mı kardeşim korusunlar kendilerini biraz. Hemen uymayın duygularınıza önce iyice bir tanıyın erkeği arkadaşca.
    Size anneleriniz hiç söylemedi mi?
    Erkekler arı gibidir, çiçekten çiçeğe konar ama en sonunda yine ellenmemiş çiçek arar.
    Acı ama maalesef.. erkeklerin çoğunun ruhu böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 15 Şubat 2007; 11:53:30 >

• Ya arkadaşlar tamam , bu böyle sürüp gider.Suree arkadaşım , belli ki sen bu tartışmaları çok içerliyorsun.
    Onun için ben daha başka bişey yazmıycam.Ama ben genelleme yapmadım , sadece bu konuda biraz karamsarım sanırım.Elbette iyi kızlar da vardır ama ne yazık ki butür kızlar çok azınlıkta kaldı.Yada günümüzde seviyesiz ilişkiler , kavgalar , ayrılıklar , .....o kadar pis ve kötü bir dünyada yaşıyoruz ki....
    Sanırım artık saf insanlar(kız veya erkek) , kendilerini korumak için hiç görünmüyorlar , hep uzaktan bakıyorlar dünyaya.....
    Saflık ne güzel şeydir , keşke hepimiz saf ve masum kalabilsek....
    Ama bu dünya artık böyle insanlar için hep acı ve gözyaşı demek
    Suree eğer sende kaybolmuş erdeme sahip bir kızsan ne mutlu sana , ama hayat senin için diğerlerinden daha zor unutma....
    Benden bu kadar

• Ayak yapmak değil, kızların çoğu gerçekten saf. Bir erkek bir kıza biraz kibar davransın. Hemen akıntıya kapılıyorlar. Erkeklere taviz vermemek gerekir. Kendilerini birşey sanıyorlar. Ama hiç arayıp sormassan onlar senin peşinde koşuyor.

Acımayın erkeklere, acırsanız acınacak hale düşersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mariuhana

başka cinsi

(bkz : sarısın olan kız aptaldır )

not : tıklancak bir sey yok bosu bosuna tıklamayın

Açılın...Lem sen biliyo musun sarışınlara neden aptal dendiğini açıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 16 Şubat 2007; 16:13:35 >

• kafka çıkacak
  • quote:

topicdeki en manidar yorum bu olmuş, arkadaşı tebrik ediyor ve güzel gözlerinden öpüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

yorumlarınızı bekliom çok merak ediom beyler!!

kızlar zaten saf

Lafını söylemeden önce iki kere düşün öyle söyle

ben foruma üye olalı iki yılı geçti banamı öğretiyorsun.şehir bölümü ikinci el bölümü için gereklidir

buda sana kapak olsun saf lar sizi

Allah'ım ya Alaka,neyse şimdi uyarı alırsam ban yerim yazmıyom

sen söyle ben yazayım eda!
    bize saf diyen birine karşılığını vemrkten inan hiç çekinmem!

sarelle

• ne kadar çok uzamış bu konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

quote:

topicdeki en manidar yorum bu olmuş, arkadaşı tebrik ediyor ve güzel gözlerinden öpüyorum

yılın yorumu...pardon ylın yorumsuz yorumu!
  • of yine mi üste çıktı ya
  • cevap yazıcam ama PANATHNAİKOS-EFES PİLSEN maçı başlıyor sky turk de 20.00 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan
    Benim lafımda geneleme yapmadığımı görebilirsin ama bu konudan şikayetci olan erkeklerde merak etme genelde senin bahsettiğin erkekler değillerdir. Yani aynı genlelmeyi tüm erkekleri suçlayarak sen yapmışsın.
    Şimdi sana katıldığım yanlar var. Evet erkeklerin çoğunluğu kızları bu hale getiriyor olabilir. Ancak kızlarda salak mı kardeşim korusunlar kendilerini biraz. Hemen uymayın duygularınıza önce iyice bir tanıyın erkeği arkadaşca.
    Erkekler arı gibidir, çiçekten çiçeğe konar ama en sonunda yine ellenmemiş çiçek arar.

arkadaşım bende diyorum kızlar akıllı olmalı her seviyorum diyene inanmamalı diye ama siz varya çok hainsiniz yalancılıkta kandırmada üstünüze yok elde edene kadar yapamayacağınız yok sonra elde edince sıkılıyosunuz sonrada kızlarda akıllı olsaydı siz ufacık bi tahrikle herşeye hazırken kızların yapılan bisürü oyun karşısında nasıl akıllı olmasını bekliyosunuz.
    ayrıca şuna sinir oluyorum ben hayatıma kimseyi sokmayım hep tek kişiyi bekleyim ama o beklediğim geldiğinde(tabii bir sürü oyunla) herşey ii ama giderken benden bütün iiyi niyetli duygularımı götürüyoo ondan sonra ben erkeklere düşman olunca suçlu yine ben. süpersiniz valla bu erkek milletini tbr ediyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

arkadaşım bende diyorum kızlar akıllı olmalı her seviyorum diyene inanmamalı diye ama siz varya çok hainsiniz yalancılıkta kandırmada üstünüze yok elde edene kadar yapamayacağınız yok sonra elde edince sıkılıyosunuz sonrada kızlarda akıllı olsaydı siz ufacık bi tahrikle herşeye hazırken kızların yapılan bisürü oyun karşısında nasıl akıllı olmasını bekliyosunuz.
    ayrıca şuna sinir oluyorum ben hayatıma kimseyi sokmayım hep tek kişiyi bekleyim ama o beklediğim geldiğinde(tabii bir sürü oyunla) herşey ii ama giderken benden bütün iiyi niyetli duygularımı götürüyoo ondan sonra ben erkeklere düşman olunca suçlu yine ben. süpersiniz valla bu erkek milletini tbr ediyorum.

edit: resmin aklıma takıldı ,çok psikopat gösterior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeiCeei -- 15 Şubat 2007; 22:48:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

hangi resmim???ben resim göremiyorum ortada??
    ama yinede söleyim psikopat değilim Allah'a şükür gayet normal bi insanım.hiçbir sorunum yok.

• quote:

quote:

ama yinede söleyim psikopat değilim Allah'a şükür gayet normal bi insanım.hiçbir sorunum yok.

• quote:

quote:

quote:

ii ben gerekli açıklamayı yapmıştım. ama sen psikopat olarak düşünüyosan kendin bilirsin.......

• Suree ablacım avatarına hayran kaldım Çok güzel.
  • quote:

Suree ablacım avatarına hayran kaldım Çok güzel.

tşk canım. biraz psikopat gibimiş ama napalım elde olan bu. herkesin beğeneceği avatar bulmak zor tabiii.
  • hala devam ediyomu bu konu yaa
    neyse kurtlar vadisi konusu sıktı millet ayağa kalktı zaten yarın meydanlara yürüyecekler sanırsam

kızlar iyidir güzeldir cicidir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.