Şimdi Ara

Kızların sigara içmesi kadar itici bir şey yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçmesinler, sevdiğim insan içerse de içmemesi için ısrar ederim. İtici duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durduk yere irrite oldum ya .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkekler içince çekici mi oluyor ?

Sigarayı bırak hayatı değil.

• Nick mesaj uyumu

• Erkeklerinde içmesini sevmem ama kızlarda daha itici duruyor

• nefesleri çok kötü kokuyor kpss kursumda yanıma sigara içen bi kadın oturduysa anında kendime naneli şeker alır gibi yapıp onada veriyorum yoksa o kokuda oturmak imkansız
  • Diş hekimiyim. En rahatsız olduğum hasta grubu,hastanenin ağzında sigarasını yeni söndürüp soluğunu üstüme vererek muayene olmak isteyenler. Zaten alerjik astım var. Düşünün gerisini...

• Cidden bana da baya itici geliyor.
  • Ahahaha bu başlık için pusuda mı bekliyordun?
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    sigaraya yada tütün ürünlerine karşı bir alerjim var.Bir yerde görsem hemen huysuzlanırım
  • Yalnız fotoğrafları görünce sigara yakasım geldi
  • Sigara içen algılamazda sigara içmeyen bir kişi sigara içen bir kızla yakınlaştığında leş gibi bir koku gelir üstüne sapsarı dişler o koku asla üstünden gitmez birde parfüm deodorant sıkıyorsa iğrenç ötesi bir karışımla çok etkisi yaratır erkek birey üzerinde pek tabi filmlerde felan karizma çekici duruyor ama Türkiyede bakılınca tofaş kızı varoş kızı olduğunu hiçbirşey değiştirmiyor leş ötesi hepsi.Bu gerçeği değiştirmez.
  • Şurda bütün gün neden kız arkadaşım yok diye ağlayanların sigara içen kızlara laf atması da acayip bir şey. Bırakın iticiliğini falan bir tanesi selam verse size sigarasını siz yakarsınız burada ettiğiniz laflara bakın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.