Şimdi Ara

Kızlarla iletişim kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 a geçtim erkeklerle muhabbetim baya iyi. sınıftan bi kızla ara ara kesişiyoruz gözünü başke yöne çeviriyo saçını düzeltiyo falan . sorun sınıftaki kızları tanıyorum ama tek kelime konusmusluğum yok muhabbaeti nasıl başlatmalıyım ? = )

• Çıkart masaya vur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol liseli ygs ye calis

• Çok ileri sohbet için bir olay olması lazım.

• Yaa gıdıp dırek tanıs ne var bunda merhaba ısmın atıyorum melis miydi evet dicek bende atakan de gır oradan ıste en basıt :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JyXEL -- 19 Eylül 2013; 20:53:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamm sınıf arkadaşına sarkıyo sınıf arkadaşınla konuşmada ne var git yanına konuş yemez seni

benim kız arkadaşımlarımın yarısından çoğu bizim sınıftaki kızların kankası nedense
  • Okullar açılınca liseliler biter sanıyodum daha da arttılar.

Sınıfta kesişiyoruz

Bu kız ne demek istedi

Öğretmene dediğim ibretlik cevap

En arka sırada çok cool um

Nasıl ortam yapılır

Yan sınıftan biri bana yazıyo

Vs vs...

Sizin için bu haftanın özeti bu işte konu dışı daha 1 ay öncesine kadar bu kadar düşmedi. Günde 50 tane 9. Sınıf konusu açılıyor. Önüne geçmek lazım.

• lalala25 kullanıcısına yanıt
    haklısın dostum :) ama abilerimizin tecrübelerden faydalanmıyalım mı ?
  • Bi kızla iletişim kurmak duvarla pinpon topu oynamak gibi bence :D çok sıkılgan davranır ilk muhabbette hiç takmaz sizi :D
  • Rhoetroth R kullanıcısına yanıt
    napcaz o zmn
  • bende hala anlamaya çalışıyorum
  • Rhoetroth R kullanıcısına yanıt
    Anlayınca haber ver .
  • JyXEL kullanıcısına yanıt
    Anlayabilirsek bakalım
  • Sana lazim olan iki anahtar kelime ; Merhaba :) , Naber (:

Bunlari bir iki kere soyle öbür gün herşey değişmis olucak ve pozitif bir biçimde hayatin ilerlicek emin ol

Adim at yani

• Kıza deki sen neden böylesin o da sana biraz şaşkın biraz da kızgın bir şekilde soracak nasılım diye. Sen de böyle işte güzel ama mahrur iyi ama sanki daha önce çok canın yanmış gibi sanki bir şeyi saklıyor gözlerin sanki daha önce sevdiğin bir insanın kaybettiğinde olan o üzüntü hani mutlu olsan bile gözlerinde bir üzüntü vardır ya öyle. Eğer kız kezban değilse meraklanacak . Olacak 2 şey var . Güzel bir taktiktir olasılıklar üzerinden gidersin burada. geçmişte acı veren bir olay yaşamıştır bir yakınını kaybetmiştir veya sevgilisinden ayrılmıştır bunun gibi şeyler. 1-Bunu dedikten sonra kız sana sanki sende de o his varmış gibi davranır sana bir yakınlık gösterir 2-Kızda aslında böyle bir şey hiç olmamıştır ama neden seni öyle gördüğüyle ilgili merak eder . Seni tanımak ister çünkü melankolik takılan insanlara karşı her zaman zaafları vardır. Kendini yavaş yavaş anlatırsın böyle önemli olan nokta yavaş ağırdan. Ha sende böyle bir yakın kaybetme durumu yoksa kaybetsem nasıl olur gibi düşün mesela annen ölmüş baban trafik kazası geçirmiş felçli abinin kolu iş makinası altında kalmış gibi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.