Şimdi Ara

Kjaer’in Maaşını Cidden Biz Mi Ödüyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fm öyle şey yapmaz. Kendi ekibi var birsürü kişiden oluşan. Oyuncu izleme ağları çoğu takımdan iyi mesela. Gidip de basından almıyorlar verileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekibi olup olmaması önemli değil. Resmi açıklama yoksa tahmini bir şey yazmak zorundalar. Şu an fm18 de cristiano Ronaldo nun maaşı bile yanlış yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 12 Temmuz 2018; 18:2:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben defalarca yazmıştım ödediğimiz söyleniyor diye hatta daha geçen hafta bir dünya link de atmıştım ana konuya.

%100 doğru diyemem neticede sözleşmeleri ben imzalamıyorum ama o dönem de bütün basında konuşuldu/yazıldı. Ödeyeceği iddia ediliyor/belirtiliyor demediler, ödeyecek dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Rezalet ya. Bir de adam normal bir şeymiş gibi söylemiş.

Resmen Kjaer gibi adamdan 0 kar ettik.

Alıntıları Göster
    Neyi normal bir şey gibi söylemişim anlama sorunun mu var? Sordun böyle bir şey var mı diye, ben de evet maaşının her sene önemli bir kısmını biz ödüyoruz dedim. Bu da baya bilinen bir şey, normal karşıladığımı nereden çıkardın acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Neyi normal bir şey gibi söylemişim anlama sorunun mu var? Sordun böyle bir şey var mı diye, ben de evet maaşının her sene önemli bir kısmını biz ödüyoruz dedim. Bu da baya bilinen bir şey, normal karşıladığımı nereden çıkardın acaba?

Alıntıları Göster
    Çok sıradan, tepki göstermeden cevap vermişsin napim, kusura bakma.

• e günaydın biz yıllardır yazıyorduk troll diyordunuz hepsine ikna oldunuz çok şükür
    geçen yıl rvp ye 2. yarı maaşını krasic in o kiraya gittikleri dönemleri en son serbest kalırken son yıl parasını yobo baroni filan plaket verdiniz diye değil kalan maaşlarını alacakları için gittiler
    sırf bu işler basında yazılmasın diye uyduruk bi yönetin kurulu kararı alıp kap a bonservis maaş bonus vs ya eksik ya hiç bildirim yapmıyorsunuz
    o kadar borç nasıl arttı sanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Çok sıradan, tepki göstermeden cevap vermişsin napim, kusura bakma.

Alıntıları Göster
    Yok ilk satıldığı zamandan beri bilinen bir şey ondan öyle yazdım; önemli değil anlaşmış olduk.
  • Ooooooooorrrrrr......... aziz

Senin neyse ban yemek istemiyorum Ali Koc icabına bakacaktır

• Ali Koç'un Bunları da Açıklaması ve Aldığı Enkazı Sunması Lazım

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    Herkes her şeyin farkında da bazıları anlamak istemiyor. Transfer yapılmasın şampiyon olunmasın yerden yere vururlar bazı nankörler. İlk hazırlık maçı sonrasında Cocu'ya saldıranlar mı dersin genç transferi yapınca biz kreş miyiz diyenler mi dersin. Akıllanmaz, eğitilmez futbol cahilleri her yerdeler. Ali Başkanım bunları açıklasa "E hani para yatıracaktın hani destek verecektin rerörö öter bunlar."

• klübe sıcak para girişi yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

Ali Koç'un Bunları da Açıklaması ve Aldığı Enkazı Sunması Lazım
    Başkan Gerekeni Yaptı...

• Karma Police kullanıcısına yanıt
    Haklısın, İnternet ve sosyal medya saçma sapan bir yer oldu. Ağzı olan konuşuyor , kulüplerin batık olduğunun farkında değiller.

Genç alırsın kreş , 30 yaş üstü alsan huzur evi derler . 20li yaşlarda dişe dokunur futbolcuya verecek paramızın artık olmadığını bilmiyorlar yada trollüyorlar.

• aziz ve aykut un fail işlerinden birisi :D soldado için kjaer i satabilecek kadar futbol yoksunu bu ikisi
  • yanlış hatırlamıyorsam sizinkiler böyle bir şeyi bonservisini yüksek alabilmek için yaptı, atıyorum 9 milyon bonservis verdilerse "12 verin 3 milyon maaşını biz ödeyelim" denilmişti, geçen sezon sizin için bence gayet mantıklı bir hareketti o parayla giuliano yu transfer ettiniz jansen'i kiraladınız.
  • Sevılla'ya transferi artık en meselesi olan Simon Kjaer'in sözleşme şartları da netleşti. Fenerbahçe bonservis ücreti olarak İspanyol kulübünden 13 milyon Euro alacak. Buna karşılık maaş farkı nedeniyle Kjaer'e 3 milyon Euro ödenecek. Ancak yönetim transferde 13 milyon Euro harcama hakkına sahip olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 29 Temmuz 2018; 1:4:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.