Şimdi Ara

KK gelince Xposed ve GravityBox hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon modelim General Mobile Discovery 16gb ve KK güncellemesi geldikten sonra root gitti zar zor root attım fakat bu sefer GravityBox da sorun yaşadım. Programı açtığımda "GravityBox system framework'ten cevap bekliyor..." diyor ve daha sonra cevap vermediği için çıkıldı diyor. Xposed da ise Framework'ün hemen altında "Xposed en son sürümü şu anda aktif değildir. Şimdi Frameworku kurmak ve yeniden başlatmak ister misiniz?" yazısı çıkıyor. Son sürüm yüklü olduğu halde ve ne kadar Framework'e girip Yükle/Güncelle yapıp teli tekrar başlatsam da bir türlü ordan gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
     KK gelince Xposed ve GravityBox hatası KK gelince Xposed ve GravityBox hatası KK gelince Xposed ve GravityBox hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerqunTiler -- 4 Aralık 2014; 2:37:38 >

• aynı dertten muzdaribim takip
  • Bilgisi olan konuya bi el atsın arkadaşlar.
  • Aynı sıkıntı bende de var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harcien H kullanıcısına yanıt
    Umarım biri yardımcı olur.

• Bir fikrim yok hocam mesaj atmissiniz. Ben jbde yasamistim bu sorunu, telefon hafizasina kurunca yeniden baslatinca girmisti.

• Hafıza kartını çıkartıp öyle kurdum ama olmadı neyse bulucaz bi yolunu.

• Orochi nin bi el atmasi lazım :)

• ErhanYavuz91 kullanıcısına yanıt
    Pes ettim artık ya yok hiçbir yerde çözümü ama bi el atsa olur yani.

• Xposed 2.5.1, KK'da çalışıyor diye biliyorum. Deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 14 Aralık 2014; 22:20:54 >
  • Xposed da greenify falan çalışıyor çalıştırmadığı modül gravitybox çözemedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralfurkan09

Pes ettim artık ya yok hiçbir yerde çözümü ama bi el atsa olur yani.

Dün şu adreste bir konuda bulmuştum.Şimdi tekrar baktım link vermek için bulamadım.Ama system/etc/theme (sanırım böyleydi) klasörü içindeki bir dosyayı sildim,düzeldi.Temalardan kaynaklanıyormuş.Zaten romun orjinal başlatıcısını kullanmadığım için tema ile ilgili bir dosyayı silmek problem olmadı.Şu an sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanYavuz91 -- 15 Aralık 2014; 16:00:55 >
  • Orochiden görmüştüm galiba.
    System-etc-theme klasöründe map.properties dosyasını silip Xposed ve Gravityboxu calistirin.
    Gravityde herşey calismiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • map.properties diye bir dosya yok telefonda maalesef
  • Yok mu bir çözümü arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.