Şimdi Ara

KKTC Cumhurbaşkanı'ndan skandal Türkiye sözleri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu hala daha yorumlarda bu konuşmayı haklı görenler var.Sanki Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler birleşmek istiyor da buna engel Türkiyeymiş gibi bir hava var.Beyler kendinizi neden bu kadar kandırıyorsunuz?

Üstte tarihi kronoloji çerçevesinde yaşanılanları anlattım.Madem Rumlar ve Türkler bu kadar birbirine benziyor ne diye Rumlar 1963 yılında Aktiras planı çerçevesinde Türkleri imha etmeye çalıştı?

Ne diye 1963-1974 yılları arasında Kıbrıslı Türkleri adada izole ettiler?Köylerden göçe zorladılar?

Yahu en yakın tarihe 2004 yılına bakın.O tarihte eğer Rumlar Kofi Annan Planını kabul etseydi KKTC tarihe karışacak,Türk ordusu Kıbrıstan çekilecek,hatta zürih ve londra anlaşmaları ile kazanılan garantörlük hakkından da vazgeçilecekti.Fakat bu kadar kendileri lehine olan bir planı dahi kabul etmediler.

''Efendim Kıbrıslı Türkler çok ileri.Bizlerle birleşmek istememeleri normal.'',''Kıbrıslı bir Rumu ve Kıbrıslı bir Türkü birbirinden ayırt edemezsin'' diyorsunuz da Kıbrıslı Rumlar adadaki Türklerle birleşmeye çok mu hevesli?Ciddi ciddi bunu düşünüyorsanız vah ki ne vah..

Şuna bak adamlar Türkiye'yi beğenmiyor,kendilerini Rumlara yamamak istiyor ama Rumlar bilakis onları istemiyor.Onlar yani Rumlar adayı istiyor kardeşim adayı.Sizi o adada istedikleri yok.İstemedikleri Türk ordusu ya da Türkiye'nin bölgeye etkisi değil Türk varlığının bizatihi kendisi.Yok ''Kıbrıslı Türkler çok ileri'',yok ''Anadoludaki Türklerle bir bağlantıları yok'' gibi sözleriniz Rumlar için bir anlam ifade etmiyor.Onlar için Anadoludaki Türkler ile Kıbrıstaki Türkler bir.Siz her ne kadar bu gerçeği kabul etmeseniz de gerçek budur.Adamlar 2004 yılında Kıbrıslı Türklerle birleşmeyi reddetmiş hala daha gelmiş ''Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler aynıdır'' diyorlar.

Şuan Türk ordusu adadan çekilsin ve garantörlükten vazgeçsin o adada Türklere yaşam hakkı tanımayacaklar.O çok istemedikleri Türkiye'ye göçe zorlanacaklar.Siz hala daha polyannacılık yapın.Bugün o adada hala daha ''Kıbrıslıyım'' diye dolanıyorlarsa bunu Türkiye'ye borçlular.Türkiye bölgeden bir çekilsin o ileri Rumlar onları gemilere zorla doldurup Anadoludaki Türk limanlarına göndermezlerse ben de birşey bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Yahu hala daha yorumlarda bu konuşmayı haklı görenler var.Sanki Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler birleşmek istiyor da buna engel Türkiyeymiş gibi bir hava var.Beyler kendinizi neden bu kadar kandırıyorsunuz?

Üstte tarihi kronoloji çerçevesinde yaşanılanları anlattım.Madem Rumlar ve Türkler bu kadar birbirine benziyor ne diye Rumlar 1963 yılında Aktiras planı çerçevesinde Türkleri imha etmeye çalıştı?

Ne diye 1963-1974 yılları arasında Kıbrıslı Türkleri adada izole ettiler?Köylerden göçe zorladılar?

Yahu en yakın tarihe 2004 yılına bakın.O tarihte eğer Rumlar Kofi Annan Planını kabul etseydi KKTC tarihe karışacak,Türk ordusu Kıbrıstan çekilecek,hatta zürih ve londra anlaşmaları ile kazanılan garantörlük hakkından da vazgeçilecekti.Fakat bu kadar kendileri lehine olan bir planı dahi kabul etmediler.

''Efendim Kıbrıslı Türkler çok ileri.Bizlerle birleşmek istememeleri normal.'',''Kıbrıslı bir Rumu ve Kıbrıslı bir Türkü birbirinden ayırt edemezsin'' diyorsunuz da Kıbrıslı Rumlar adadaki Türklerle birleşmeye çok mu hevesli?Ciddi ciddi bunu düşünüyorsanız vah ki ne vah..

Şuna bak adamlar Türkiye'yi beğenmiyor,kendilerini Rumlara yamamak istiyor ama Rumlar bilakis onları istemiyor.Onlar yani Rumlar adayı istiyor kardeşim adayı.Sizi o adada istedikleri yok.İstemedikleri Türk ordusu ya da Türkiye'nin bölgeye etkisi değil Türk varlığının bizatihi kendisi.Yok ''Kıbrıslı Türkler çok ileri'',yok ''Anadoludaki Türklerle bir bağlantıları yok'' gibi sözleriniz Rumlar için bir anlam ifade etmiyor.Onlar için Anadoludaki Türkler ile Kıbrıstaki Türkler bir.Siz her ne kadar bu gerçeği kabul etmeseniz de gerçek budur.Adamlar 2004 yılında Kıbrıslı Türklerle birleşmeyi reddetmiş hala daha gelmiş ''Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler aynıdır'' diyorlar.

Şuan Türk ordusu adadan çekilsin ve garantörlükten vazgeçsin o adada Türklere yaşam hakkı tanımayacaklar.O çok istemedikleri Türkiye'ye göçe zorlanacaklar.Siz hala daha polyannacılık yapın.Bugün o adada hala daha ''Kıbrıslıyım'' diye dolanıyorlarsa bunu Türkiye'ye borçlular.Türkiye bölgeden bir çekilsin o ileri Rumlar onları gemilere zorla doldurup Anadoludaki Türk limanlarına göndermezlerse ben de birşey bilmiyorum..
    Aynen öyle hocam ama herkes geniş perspektiften bakamıyor ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 8 Şubat 2020; 23:40:41 >

• Hocaya kizip namazi birakmaya benziyor bu olay. Yahu o zaman ulkede bir sehir cok refah zengin diye de ayrilsin ulkeden bi farki kalmiyor. Turk askeri oraya gittiginde herkes mutlu mesut karsilamisti ama simdi bu tur soylemler cok sacma yabancilar resmen bi taraflariyla guluyolardir rumlar zaten saskindir.. Daha once de garip sacma aciklamalari vardi zaten ilgili kisinin. Sanki karsisina secenek sunuyolar da dunyadan ulke sececek ama Turkiye olmaz diyo bi de bak. Sen Turk degil misin tabi ki de bu ulkeye baglancan. Bence bu is cok uzadi artik kesin bir cozume kavusturulmali Kibris yoksa boyle aciklamalar devam edecek. Devlet ya gizli ya da aciktan biseyler yapip bu duruma son vermeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yamayamadılar kendilerini Rumlara. Şu adamın konuşmalarına bakıyorum da Rumlar zamanında bunlara az bile etmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.