Şimdi Ara

KKTC Mağusa için Servis Sağlayıcısı Önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bana dediler ki buranin broadmax ile anlasmasi var takamayiz. dedim ben evin sahibiyim benim evim ama yinede sorun ettiler. sonra binanin sozlesmesini yapan kisiyi aradilar. o da polis cagiririm dedi ben cagirsinlar takin dedim ama dinlemediler. tekrar aricam kuruluma baska ekip gondermeleri icin.
  • Benim evde de Broadmax ile anlaşma vardı. Ev sahibi ile komuştum tamam dediler ve hatta 2 defa test için sökülüp takıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    buyuk ihtimal sana da broadmax var diye saglam cekmiyor dediler:)
  • hız testi sonuçları
    KKTC Mağusa için Servis Sağlayıcısı Önerisi

ping testi sofiayı şeçtim ping yüksek bence
    2018-08-28 18:29Bulgaria - Sofia
    min: 96 ms
    avg: 108.9 ms
    max: 172 ms
    median: 100.5 ms
    jitter: 16.1 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amazoon -- 28 Eylül 2018; 18:34:20 >
  • amazoon A kullanıcısına yanıt
    aa ping niye boyle yuksek cikmis acaba. bir de oyunlarda denemek lazim sabit mi degil mi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cysice

aa ping niye boyle yuksek cikmis acaba. bir de oyunlarda denemek lazim sabit mi degil mi :))
    oyun oynuyacaksan baglatma derim ping aşırı yüksek arkadaşm nethouse kullanıyor pubg girdik birlikte arkadaş 100 ping felan alıyor ben ise 130 150 alıyorum aradım müşteri hizmetlerini sözde döneceklerdi dönmediler daha bekliyorum düzeltmesler pingi kapattıracam online oyun oynamak çile bu pingle bak hızına lafım yok hız sabit muazzam hızlar kktc şartlarında
    usta valla istasyonlari tam benim evin karsisinda arada 100 metre yok bende oyle olmaz yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cysice

usta valla istasyonlari tam benim evin karsisinda arada 100 metre yok bende oyle olmaz yani :)
    hiç öyle düşünme benimde yakın ama durum ortada bu arada airnetnetworks turkcelle devretmiş internet altyapısı ordan geliyorda pingin yüksek olmaması lazım bu kadar bu adamlar adanın ilk internet şirketlerinden saglam altyapıları cihazları var anlamadım gitti oyun oynamıyorum artık girdigim zaman moralim bozuluyor ping yüzünden :)
    cok garip cidden bende cok sasirdim. belki bakimda falandir gerci bugun geldiklerinde takdiklari anteni sormustum eski tiplerdendi ondandir belkide. yoksa sistemleri cok saglam ve kaliteli yerlerde direkt ana cikistan geliyor.
  • cysice C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bana takmaya geldikleri zaman akşamları hız düşer falan demişlerdi siz de nasıl? Ben Broadmax’den memnunum. Ping her zaman düşük ve verdiği hızı da tam veriyor.

• sen oyuncu paketi alip baya para bayilmisin benim apartmanda o sistem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Arkadaşlar bana takmaya geldikleri zaman akşamları hız düşer falan demişlerdi siz de nasıl? Ben Broadmax’den memnunum. Ping her zaman düşük ve verdiği hızı da tam veriyor.
    Kaç ping alıyorsun

• Şuan arkada Youtube falan da açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Şuan arkada Youtube falan da açık.

Oyunlarda sormuştum oyun paketinin bir etkisi varmı yoksa standart kalite de ping geliyor birde dünya kadar para verip akşam hızın düşmesi gülünç bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amazoon -- 1 Ekim 2018; 19:57:6 >
  • Oyunlarda test edemdim daha.

• Yaşadım tek sorun 10Mbit yetmiyor. Gece 2-3 gibi indirmeye başladığım Forza 4 bugün akşam üzeri anca inecek. Nasıl bir memleket anlamadım valla kıbrısı herşey sorun. İnternet bağlatmak bile.

• ping 10 seviye birden düştü içerden müdahale etmişler galipa hocam internet adanın en büyük sıkıntısı iyi hatırlarım 10 yıl önce 256 kb internet kullanıyordum şu an ki durum bence fena degil

Ben magusa maraşta kalıyorum sence hangi internet firmasını seçmeliyim hız ve ping acısından ve bana en yakın istasyon nerde en fazla ne kadar hız alırım nerden sorgulayabilirim ??

• KuzeyKıbrıslı kullanıcısına yanıt
    Kardeş Broadmax hız ve kalite olarak iyi ama fiyat olarak acımıyorlar haberin olsun. Ben 10 mbit sınırsız internet 170tl ödüyorum. Yağmurda ve kötü havalarda kesilme olmuyor. Yalnız benim bina da broadmax'in fiber altyapısı var onun için böyle. Maraş için birşey diyemem.
  • Bizde öyle şans yok hiç memnum degilim çogu kişi fixnet turkcell ve goldsurfu önerdi ama bilmiyorum yorumun için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.