Şimdi Ara

Klan kalelerine ne atmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Klan savaslarında saldıran kişiyi en çok zorlayan, sizin kalelerde kullandığınız asker ve sayıları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsak

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Klan savaslarında saldıran kişiyi en çok zorlayan, sizin kalelerde kullandığınız asker ve sayıları nelerdir?

balon - büyücü - barbar atıyoruz. balonun düşerken altındaki birliklere zarar vermesi ufak da olsa iyi oluyor. yalnız bu kombinasyondaki sıkıntı, ejder saldırılarında balon ve barbarlar çıkmıyor:))
  • Bence en iyisi lav tazı fakat çok maliyetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bence en iyisi lav tazı fakat çok maliyetli
    sadece hava saldırısı alınca yerdeki birimler çıkmıyor aynısı yerden saldırıncada geçerli bildiğiniz gibi bunu dikkate alarak sadece sihirbaz kalan boşluğada okçu en iyisi bence (son seviye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

sadece hava saldırısı alınca yerdeki birimler çıkmıyor aynısı yerden saldırıncada geçerli bildiğiniz gibi bunu dikkate alarak sadece sihirbaz kalan boşluğada okçu en iyisi bence (son seviye)

Alıntıları Göster
    ejder,büyücü,okcu
  • 1 cadı 2 sihirbaz gerisi okçu

• Atilacak koyun belediyesine, klan kapasitesine ve koy duzenine gore degisir

Buyuk ve koyu kapsayacak sekilde duzenlenmis koylere 1 cadi 2 buyucu gerisi okcu

Biraz daha kucuk koylere 2 buyucu gerisi okcu bazen 3 barbar atiyoruz

Askerler belirli siralamaya gore cikiyor
    Mesela barbar okcu buyucu cadi var farzedelim

Barbar okcu buyucu cadi siralamasi ve seviyelerine gore cikiyorlar bu yuzden bazen barbar atiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

Atilacak koyun belediyesine, klan kapasitesine ve koy duzenine gore degisir

Buyuk ve koyu kapsayacak sekilde duzenlenmis koylere 1 cadi 2 buyucu gerisi okcu

Biraz daha kucuk koylere 2 buyucu gerisi okcu bazen 3 barbar atiyoruz

Askerler belirli siralamaya gore cikiyor
    Mesela barbar okcu buyucu cadi var farzedelim

Barbar okcu buyucu cadi siralamasi ve seviyelerine gore cikiyorlar bu yuzden bazen barbar atiyoruz
    30-40 okçu ile gidilince ne çıksa zorlamıyor ben düşük lvl oldugum için öyle, ama yüksek lvlleri bilmem
  • Evi 6 ve alti olanlara valkyre atiyoruz. Devlere karsi epey etkili. Gerisi okcu.
    Evi 7 8 9 olanlara cadi buyucu balon okcu olarak farkli sekillerde asker atiyoruz. Degisiyor. 10 olanlara ise ya lav tazi atiyoruz. Golemde atilabilir aslinda denemek lazim. Deneyen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LecAss

Evi 6 ve alti olanlara valkyre atiyoruz. Devlere karsi epey etkili. Gerisi okcu.
    Evi 7 8 9 olanlara cadi buyucu balon okcu olarak farkli sekillerde asker atiyoruz. Degisiyor. 10 olanlara ise ya lav tazi atiyoruz. Golemde atilabilir aslinda denemek lazim. Deneyen var mi ?
    bu zamana kadar bir çok birim kalelere attık, en net ve etkili birimin en az 5,6 seviye büyücü ve cadı olduğunu gördük klanca. ağır hareket ettiğinden dolayı kaleden çıkartmak biraz uğraştırıyor rakibi, tabi eğer kalenin çevrelediği alan duvarları geçmiyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum-bir

bu zamana kadar bir çok birim kalelere attık, en net ve etkili birimin en az 5,6 seviye büyücü ve cadı olduğunu gördük klanca. ağır hareket ettiğinden dolayı kaleden çıkartmak biraz uğraştırıyor rakibi, tabi eğer kalenin çevrelediği alan duvarları geçmiyorsa.

Alıntıları Göster
    yüksek seviyeler için, 1 cadı, 2 büyücü gerisi okçu,

düşük seviyeler için 1 valkyrie, 1 büyücü, gerisi okçu
  • 3 sihirbaz gerisine okçu atıyoruz, şimdiye kadar ki gördüğüm en iyi kombinasyon da bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

3 sihirbaz gerisine okçu atıyoruz, şimdiye kadar ki gördüğüm en iyi kombinasyon da bu.

Nerde atiyorsunuz merak ettim :))
    (Hangi klandasin)

• 1923Türk klanındayım.
    @ozcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 21 Nisan 2015; 19:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

1923Türk klanındayım.
    @ozcan
    1. kural : klan kalen kolay bir yerde duruyorsa ne koyarsan koy işe yaramaz bu önemli nokta orta Yere yakın bulundurulması daha yararlı olur.
    2. kural : savaşlarda rakibin herosuna (okçu veya barbar kraliçeye )göre klan kalesine asker birimleri yerleştirilmesi mantıklıdır.
    3. örnek : klan kalesi 20 olana :1 ejderha veya full büyücü ,kb: 25 olana : 1 cadı ,2 büyücü , 5 okçu veya 1 ejderha 5 okçu
    klan kalesi 30 alana : lav tazı veya 2 cadı 1 büyücü 2 okçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xffx

1. kural : klan kalen kolay bir yerde duruyorsa ne koyarsan koy işe yaramaz bu önemli nokta orta Yere yakın bulundurulması daha yararlı olur.
    2. kural : savaşlarda rakibin herosuna (okçu veya barbar kraliçeye )göre klan kalesine asker birimleri yerleştirilmesi mantıklıdır.
    3. örnek : klan kalesi 20 olana :1 ejderha veya full büyücü ,kb: 25 olana : 1 cadı ,2 büyücü , 5 okçu veya 1 ejderha 5 okçu
    klan kalesi 30 alana : lav tazı veya 2 cadı 1 büyücü 2 okçu

Alıntıları Göster
    8. SEVİYE KÖYÜM VAR.

50 okçu, 15 dev, 10 goblin , 8 bombacı, 2 tane şifacı (bazen 4-5 tane domuz binici 10 dev ...vs) , 2 tane büyü, 1 tane şimşek büyüsü

bu tarzı son 1 haftadır deniyorum % 80 kupa kazandırıyor...sistem oturdu şimdilik...

ancak savaşçı seviyeleriniz en az 4. SEVİYE OLMASI LAZIM...

Strateji:

İLK ÖNCE DEVLERİ (veya varsa 4-5 tane DOMUZ BİNİCİYİ) havanların ve hava savunma sistemlerinin yoğun olduğu yere boca ediyorum ( 10-15 tane) arkasından 1 BÜYÜ çakıyorum ( mor olan hızlandırıcı), Büyüyü yiyen devler bir anda hızlanıp ortalığı toza dumana katıyor....

ARKASINDAN (1-2 saniye sonra ) 8 TANE BOMBACIYI duvarları yıkması için sallıyorum.....(büyü etkisi ile çoşuyorlar)

DEVLER / DOMUZ BİNİCİLER BU ŞEKİLDE İLERLERKEN 2. BÜYÜYÜ (yaklaşık 15-20 saniye sonra ) sallıyorum....

DEVLER havanları ve hava savunma füzelerinin büyük bir kısmını YIKTIKTAN SONRA 2 TANE ŞİFACIYI arkalarına sallıyorum DEVLERİN ( böylece DEVLER nerdeyse ölümsüz oluyorlar) ......

DAHA SONRA 50 tane OKÇUYU ardı ardına savaşa sokuyorum (okçular hem savunmalara hem de ganimete saldırıyorlar)..

DAHA SONRA ortalık büyük oranda temizlenince 10 tane GOBLİN anasını ağlatıyor ortalığın-ganimetin ....

Sıralama >>> DEVLER>>>BOMBACI>>>ŞİFACI>>>OKÇULAR>>>GOBLİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremhan77 -- 29 Nisan 2015; 15:20:06 >

• 1 buyucu gerisi okcu guzel cekemezse buyucu icerde kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

1 buyucu gerisi okcu guzel cekemezse buyucu icerde kaliyor
    Genel hatlarıyla karşı klan araştırılmalı golem sistemini kullanıyolar ise 2 balon + büyücü + okcu şeklinde kale doldurulur.
    Balon saldırısı ise (ki genelde ne atsanız mühim değil diye düşünüyorum her zaman yıldırım bulundurup dalkavukla temizlik yapılır) okcu + büyücü sadece.
    İskeletlerin merkezde olması heroları şaşırtması önemli.
  • Duvar yıkıcı,goblin atıyoruz biz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cadi sihirbaz balon sasmaz en saglami.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.