Şimdi Ara

### Klan Savaşları [ANA KONU] ~ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
9.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 klan savaşımızı da aldık 700 er ganimet geldi şimdi 3. savaştayız bu sefer baya zorlicak gibi
  • Arkadaşlar, 2 klan savaşında da kazandığım 300 ve 270 kara iksir gelmedi. supercelle mail attım henüz dönüş yapmadılar. bizim klanda bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşadı. varmı sizde de böyle bir durum ?
  • Bana geliyorda kazandigimdan az nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bişi merak ettim 1. Adamın ganimeti savaşan sayısına göre değişiyo mu mesela bizim savaşlar 15-15 en iyi adamın ganimet 285k sizde nasıl paylaşırsanız sevinirim.

• Karşı tarafta th 10 da alacağım maksimum ganimet 315 er bin 1500 kiksir bizim savaşlar 40 a 40 45 e 45 oluyor not 75 levelim dev okçu 5 alım var klan Boğaziçi Global den yazın alan olur HoScHaKaL oyunda ismim

• Bizim klanda 3 kişi takıldığımız için klan savaşı yapamadık. Merak ettim nasıl oluyor diye, savaş yapacak olan varsa ziyarete gelip destek olayım. Koy lvl'im 116'dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klan savaşı için kaç üye lazım ya bizde yeterince üye yok uyarısı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Klan savaşı için kaç üye lazım ya bizde yeterince üye yok uyarısı veriyor

10
  • Bence gereksiz oldu sebebi;

Klan savaşı için baya sağlam asker yapıp gitmek gerekiyor en ucuza aşağıdaki gibi bir ordu çıkıyor, yada binicilerle gitmek lazım

65 okcu(5*), 15 dev(5*), 8 yıkıcı(5*), 4 sihirbaz(5*), 2 şifacı(3*), 2 iyileştirme(3*), 1 öfke(3*) = 174.500 iksir x 2= 349.000 (iki savaşın maliyeti+ asker eğitim süresi)

Az önce biten klan savaşından aldığım bonus, onuda alabilmek için klan savaşı kazanmak gerekiyor kazanamazsak çöp bütün emek boşa gidecek

### Klan Savaşları [ANA KONU] ~

bu da 4 saldırıda aldığım ganimet yeri geliyor kat kat fazlası oluyor ortalama rastgele bir gün yani;

### Klan Savaşları [ANA KONU] ~

Üşenenler İçin Maliyet ve Getiri Hesabı;

716.208 Altın(küsürat savaş aramaya gitse)
    550.675 İksir - 110.200 İksir(savaşların maliyeti) = 440.475 İksir
    940 Kara İksir

Klan Savaşının Maliyet ve Getirisi;
    595.000 Altın
    595.000 İksir - 349.000 İksir(savaşların maliyeti) = 246.000 İksir

Karar sizin

• Ya da genelde kazanan bi klana gidip köy binasını alıp 600k altın-iksir 2k kara almak...

• quote:

Orijinalden alıntı: LakersNation

Ya da genelde kazanan bi klana gidip köy binasını alıp 600k altın-iksir 2k kara almak...

Adamlarda enayi X kisi sürekli köy binası yıkıp ganimete konuyor hiç bir faydası yok bize diyip şutlasınlar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 10 Şubat 2016; 17:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

45x45 savasta ben 22. sıralamadayım bu sıralama neye göre oluyor? Ben yenı bastım kb8e adam benden 1 hafta once bastı ama ondan ondeyım sıralamada.

Not: Duvarlar tuzaklar dahil hepsini fulleyerek bastım kb'yi sadece maden ve toplayıcılar 2-3 lvl

savunmaya göre
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Savunma birimleri,duvarlar,kahramanlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.