Şimdi Ara

Klan savaşları nasıl olacak fikri olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir fikriniz ya da bilginiz var mı bu konuda?
    Sabahtan beri çok heyecanlıyım, oyuna çok ayrı bir tat katabilir bu özellik; ama kafamda bir şey canlandıramadım nasıl olacağına dair.

• Videoyu izledikten sonra tamamen kendi fikrimi sunayım ;

Knight Online oynayanlar bilirler CZ'de iki partynin savaşını.. İşte 2 priest 1 mage 5 warrior filan.. Burada da o tarz bir kapışma olacak. Tahminimse şöyle ;

Kendi klanından 2 veyahut 3 kişiyle anlaşıp Klan savaşı arıyorum butonuna basılacaktır.Yine aynı şekilde savaş arayan başka klanda ki kişilerle eşleşilecektir.
    Sonrasında herkesin kendi ordusu olacaktır domuzudur pekkasıdır ejderidir vs.3 Dakika süre verilir yine düşünüyorum ve o süre zarfında en fazla zararı veren kapışmayı kazanır.
    Tabi burada yine fikrimce önemli olan asker seçimleri ve SALDIRI STRATEJİSİ olacaktır.
    Ödülü ne olur?Savaşa girerken elmas iksir kara iksir verilir mi vs. Bu konularda hiç bir fikrim yok:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    eşleşme bul tarzı olur ama büyük klanlar yine beleşe kapar her şeyi. örneğin benim th7 askerler level 4 ama th10 olan adam var klanda her şeyi son seviye cadı golem falan ejderhası büyüleri. böyle bir dengesizlik oluşur.
  • Dengesizlik durumu için bir çözüm bulmuşlardır bence, orda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Şimdi geldi aklıma, klan savaşlarına özel haritalar yapabilirler. O haritayı seçer rakip bekleriz vs.
    3'erli takım fikri de mantıklı geldi. Ama mesela askere karşı asker durumu biraz havada kalıyor. Nasıl olacak?

İnşallah çok bekletmeden gelir yoksa meraktan ölebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

eşleşme bul tarzı olur ama büyük klanlar yine beleşe kapar her şeyi. örneğin benim th7 askerler level 4 ama th10 olan adam var klanda her şeyi son seviye cadı golem falan ejderhası büyüleri. böyle bir dengesizlik oluşur.

Klandan kim birlikte savaşmak isterse birbirini seçerek arama yerine girer diye düşünüyorum zaten. Ve yine o seviyelere uygun köyler gelir.
    2 TH7 koy ile 2 TH10 köy eşleşmez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım sadece yüksek seviyelerin işine yaramaz.biz de ekmeğini yeriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clash of clans elinden geldiğince denge sağlamaya çalışıyor oyunda bu seferki de illaki böyle olur
  • Büyük ihtimal rakip arama gibi yine klan arama butonu eklenir.Klan bulduktan sonra savaş için istek atıyosundur ya da direk saldırabiliyosundur , rakip belli bir süre içinde intikam yapıyodur.Hangi köy daha fazla % ile galip gelmişse o yeniyor ödül alıyodur falan.Ama 1 klandan kaç kişi savaşır derseniz en az 3 en fazla 10 mantıklı duruyor. Bu kişilerde klan lideri tarafından belirleniyodur bence bu şekildedir Ama daha farklı bişeyde olabilir en azından oyuna zevk gelir diye düşünüyorum hayırlısı :) .Araya reklamı da sıkıştıralım değerlenir buralar klan arayan varsa TurkishUnion'a beklerim oyundaki nickim sha1authif]

• Oyuna resmen renk katacak klan savaslari .
    Resmi sitesindd isledim. Sizde izleyebilirsiniz aciklamali anlatıyor. Yanliz ingilizcem olmadigi icin anladigim kadarini paylasayim.
    Klan da bir kisi asker istegi gibi isyek gonderiyor. Ve katilacak arkadsslar askerlerini atiyor.
    Sonra goblin haritasi gibi bi bolun cikiyor klan koyleri var. Savasiyorsun ve alinan ganimet 10ile carpiliyor sonuc hasara gore belirleniyor.
    Cok karmasik geldi . Ama cok guzel bir seye benziyor. Bakalim bekleyip gorecegiz

Bu arada altin lig 4.seviye ve ustu ark. Klanimiza bekleriz.
    Klan ismi YOL ARKADAŞLARI

• forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90164881&p=1#90208914

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Dengesizlik durumu için bir çözüm bulmuşlardır bence, orda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Şimdi geldi aklıma, klan savaşlarına özel haritalar yapabilirler. O haritayı seçer rakip bekleriz vs.
    3'erli takım fikri de mantıklı geldi. Ama mesela askere karşı asker durumu biraz havada kalıyor. Nasıl olacak?

İnşallah çok bekletmeden gelir yoksa meraktan ölebilirim.

Ben anlamadım fikrinizi. Köylere saldırmaktansa asker v. asker mi olmalı diyosunuz? Strateji konuşur eğer öyle bir şey olursa, oyun köylerden ibaret olmaktan çıkar. Eğer dediğinizi anladıysam güzel olabilir ama sanmıyorum öyle olacağını, köylere saldırırız yine büyük ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.