Şimdi Ara

Klanımıza bekleriz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • # 27 MART # klanımıza bekleriz kod:#PRVVRG8G
    Klan 8lv dir. 9 olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.
    Belediye binası 8-9-10-11 alımı vardır.
    Bb 8 olan neredeyse köyü bitmiş olmalı, 9 için hero seviye toplamı 20, 10 için 40, 11 için 70 olmalıdır.
    Yaş ort yüksektir
    Her zaman savaş yapılır katılım zorunlu değil (üst üste katılmamak olmaz)
    Köy binasına göre gelişmişlik dengede olmalı (köy binası erken basılmamış)
    Küfür eden saygısızlık yapan hemen atılır
    Klan savasına katılıp savasmayan atılır
    Yeni gelenler yeni yazısı kaybolunca savasa alınır (savasa katılıp cıkma ihtimaline karsı)
    Bağışta alım-verim arasında çok fark olmamalı
    Normal bagısta dev okcu barbar vs vs atılır seviye belirtmek yasaktır
    Klan savası ıcın istenilen asker atılır
    Rütbe zamanla verilir (bagıs, klan savasındaki performans, sohbete katılma)
    28.2.2016
     Klanımıza bekleriz...

Klanımıza bekleriz...

Klanımıza bekleriz...

Klanımıza bekleriz...

Klanımıza bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 28 Şubat 2016; 14:30:46 >

• alımlarımız devam etmektedir...
  • 1 savaş daha kazandık toplamda 48 savaş kazanmış olduk hala yeni arkadaslar arıyoruz bekleriz...
  • bir savaş daha başlamak üzere kazandıktan sonra klanımız 7lv olucak gelmek isteyenleri bekleriz...
  • savaş bitiminde klanımız 7. seviye olacaktır...
  • klan 7. seviye olmuştur Tam gaz devam ediyoruz...
  • 51 savaş kazandık bir savaşı daha kazanıyoruz 12 saat sonra 52 kazanılan savaşımız oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klana gelirken donanım haber den geldiğinizi belirtirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    dh den geliyorum deyip köyünü erken basanda var köy iyi ise yani yazdıklarıma göre istek atması yeterli :)
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    İyi olsa da dh dan geldiğini bilek

• Hocam başvurdum, red yedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Hocam başvurdum, red yedim...

ben klana gelin her türlü kabul ediyoruz!!! mu diyorum 3-5 bişiy yazdık onlara uyanı alıyoruz sen köyünün ve profilinin resmini yüklermisin bi bakayım?
  • hocam bende klandaydım online iken kicklendim klandan
  • Creptics C kullanıcısına yanıt
    İsrarla rutbe isteyen isteklere yazan asker disinda asker atanlar oluyor ve surekli yapiyorlar bunu atmak zorunda kaliyoruz daha bu sabah birisi bana 2 defa istek disi asker atti üstelik eposta gonderdim klandan uyardim buna ragmen uymadi birisi bende attim onu

• quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Hocam başvurdum, red yedim...

ben klana gelin her türlü kabul ediyoruz!!! mu diyorum 3-5 bişiy yazdık onlara uyanı alıyoruz sen köyünün ve profilinin resmini yüklermisin bi bakayım?

Bu tavırla klana adam toplamayı beklemeyin.
  • Kardeşim sen klanına her türlü gelen adamı al yada klan kur klanı aç 50/50 dolsun zaten o gelenlerin 10 tanesi başka savaştan çıkıp gelmiştir... sonra savaş başlat 40 kişilik 10 kişide ben sıkıldım deyip çıksın 30 kişininde 20 kişisi bile savaşta savaş haklarını kullanırsa dua et köyünü erken basanlardan bahsetmiyorum bile çok güzel ilerlersin bu şekilde... yaşı küçük olanlarıda al sen ''abi annem tabletimi elimden alıyo ben klandan çıkayım'' larlada karşılaşırsın
  • Yenı baslayanları alıyor musunuz. Bellı bır sevıyeye gelmemız mı gerekıyor

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    seviyeye bakmıyoruz öncelik lig başladığından beri kaç saldırı yaptığı 3-5 günde bir saldırı sayısına 15-20 ekleyerek alım yapıyoruz mesela lig başladı 1 hafta geçti kazanılan saldırı sayısı +50 olanı alıyoruz tabi köy binası erken basmamış ise lig bitmek üzere diyelimki +200 saldırı sayısı olanı alıyoruz kupa umurumda değil savaş kazanmadan ganimeti alıp çıkıyorum ondan saldırı sayım az diyolar bir bakıyoruz bağışta yapmıyor o zaman yolları ayırmak zorunda kalıyoruz aktif oynayan biri isen gel isteğe çağdaş yaz ben ayarlarım gelişirsin bizimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

Kardeşim sen klanına her türlü gelen adamı al yada klan kur klanı aç 50/50 dolsun zaten o gelenlerin 10 tanesi başka savaştan çıkıp gelmiştir... sonra savaş başlat 40 kişilik 10 kişide ben sıkıldım deyip çıksın 30 kişininde 20 kişisi bile savaşta savaş haklarını kullanırsa dua et köyünü erken basanlardan bahsetmiyorum bile çok güzel ilerlersin bu şekilde... yaşı küçük olanlarıda al sen ''abi annem tabletimi elimden alıyo ben klandan çıkayım'' larlada karşılaşırsın

Benim bir ekibim var, önceki klanımda savaşta yerime dalındı estim gürledim ve atıldım. Yaşım 19, oyunda tanıştığım 32 yaşındaki bir abim bana arka çıktı ki 2 aydır tanıyor alt tarafı ve onunla birlikte 2 kişi daha ayrıldı. Biz 3 kişi 7. seviye köy binamız var en çok aktif olan benim, diğer arkadaş ise 9. seviye köy binalı. 4 kişi bir klan arıyoruz, savaşa katılırız o sıkıntı değil. Bize muhabbet lazım ve çekirdek kadro lazım savaş için.

• Aktif mi klan?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.