quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre Ben de oynarım belki varsa bilelim . Hangi Dünya ? Oynamıyorum DH'de varsa çok oynayan ve güzelse oyun oynarım belki anlamında yazdım.
quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre Ben de oynarım belki varsa bilelim . Hangi Dünya ? Oynamıyorum DH'de varsa çok oynayan ve güzelse oyun oynarım belki anlamında yazdım. Anladım hocam oyun bence güzel hele ki yakın arkadaş ortamı varsa bir klan kurup oldukça güçleniriz
quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre Ben de oynarım belki varsa bilelim . Hangi Dünya ? Oynamıyorum DH'de varsa çok oynayan ve güzelse oyun oynarım belki anlamında yazdım. Anladım hocam oyun bence güzel hele ki yakın arkadaş ortamı varsa bir klan kurup oldukça güçleniriz Bakıyorum hemen
quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre quote:Orijinalden alıntı: BassGitarCaner quote:Orijinalden alıntı: karahisaremre Ben de oynarım belki varsa bilelim . Hangi Dünya ? Oynamıyorum DH'de varsa çok oynayan ve güzelse oyun oynarım belki anlamında yazdım. Anladım hocam oyun bence güzel hele ki yakın arkadaş ortamı varsa bir klan kurup oldukça güçleniriz Bakıyorum hemen Bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: deniz canavarı Ben 14. dünyada oynuyorum 1 hafta falan oldu. bende 14 deyim bnm de 2 hafta fln oldu BySEYF kullanıcı adım yazarsın bana hazır klanımız da var