Klanlar oynayan veya oynamayı düşünen var mı arkadaşlar oyunda beraber ilerleyebiliriz
Ben uzun zamandır oyunuyorum , aktif olarak 22. Dünya ve Casual de hesaplarım var :)
quote:
Orijinalden alıntı: XaejoaN
Ben uzun zamandır oyunuyorum , aktif olarak 22. Dünya ve Casual de hesaplarım var :)
bende 22 ve 23 sinara nick ekleyebilir misin :)
Tel.deyim ya sen pcdeysen hemen halledersin nick Ph@ntom . 22 de hangi klan sorun olmasın sonra :)
quote:
Tel.deyim ya sen pcdeysen hemen halledersin nick Ph@ntom . 22 de hangi klan sorun olmasın sonra :)
Tugradayım ben ama
54. Kıta Expendables deyim
quote:
54. Kıta Expendables deyim
k23 benim ayrı dünyaların insanlarıyız w23 geçersen oradada nick sinara k44
Bastan baslamak zor geliyor ya
quote:
Bastan baslamak zor geliyor ya
22de geç başladım ben 23 yeni bir fırsat oldu
21 de harita yogundu 22 den devam ettim burası daha saglam ayrıca casual var birde 23 oynarsam 3 dünyaya yetisemm heralde:(]
quote:
21 de harita yogundu 22 den devam ettim burası daha saglam ayrıca casual var birde 23 oynarsam 3 dünyaya yetisemm heralde:(]
Kıta 52'de olan var mı? :D
Ben 54 deyim oyunun devamında bulusuruz
quote:
Ben 54 deyim oyunun devamında bulusuruz
kıta: 46 nick: fthzngn klan: Eşkiya
quote:
Orijinalden alıntı: fthzngn
kıta: 46 nick: fthzngn klan: Eşkiya
22. dünya mı ?
necipcaniri
kullanıcısına yanıt
evet :)
fthzngn
kullanıcısına yanıt
düşman klanlar olmasa çok daha güzel olabilirdi :(
@fthzngn
23. Dünya k56 dumanc
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
23. Dünya k56 dumanc
Beyler hayırlı cumalar ben de 23. dunyada oynuyorum ama oyunda bıraz acemıyım dogrusu suan 1.200 puan cıvarındayım. İlk koyumu savunma koyu olarak dusunuyorum ve suan 500'e yakın kılıç ustam var. ham madde sevıyelerım ıse 18. ana bınam 20 , şimdi taktik olarak ham maddelere mi yukleneyım yoksa misyoner basmaya mı calısayım bu arada demircim 12. sevıye.Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı akşamlar..
Eger online süren yüksekse savunmayı birak saldırı oyna. Bol bol hafif bas 10 ar 10 ar sürekli yagmaya gönder. Eger acemiysen sana altın kural : Ne kadar yagma , o kadar maden . Bu oyunda madensiz olmuyor bildign gibi :) Ama süren fazla degil ve savunmaya devm edeceksen maden seviyelerini yükselt :)
quote:
Eger online süren yüksekse savunmayı birak saldırı oyna. Bol bol hafif bas 10 ar 10 ar sürekli yagmaya gönder. Eger acemiysen sana altın kural : Ne kadar yagma , o kadar maden . Bu oyunda madensiz olmuyor bildign gibi :) Ama süren fazla degil ve savunmaya devm edeceksen maden seviyelerini yükselt :)