Şimdi Ara

Klanlar W26 Oyuncu Araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talihsiz olaylar sonucunda koyumu kaybettim. Yeniden basla yaptim, cevremden dolayi gelisemeyecegimi dusunup tekrar yeniden basla yaptim. Dun gece 26 puandan tekrar basladim yani. Baslikta belirttigim gibi bulundugum bolgede seviyeli, kaliteli oyunculardan olusan bir klan olusturmak istiyorum. Oyuncu ariyorum. Sahsen ben oyunu iyi biliyorum. w26 dayim, baslamak isterseniz bana mailinizi yazarsaniz yakinima davet ederim. Dunya yeni olmasada eski sayilmaz

Ek olarak; cevrem gelismeye cok musait herhangi bir sikinti ile karsilasacagimizi sanmiyorum, bir kac klan var ama onlarda cevrede bulunan herkese davet yollayarak buyumus klanlar,oyuncu kalitesinden suphe edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 4 Şubat 2015; 15:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teklifin hala gecerli mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcturkler

Teklifin hala gecerli mi? :)

Klan kurma işi pek tutmadı.Dünyada başarılı olmamız çok zor zaten. Ben klanı kapattım,bugün tekrar kurdum. Ama bölgemde başka bir klan var,eski bağlantılarımı kullanarak ona girmeye çalışacağım. W27 de yapabiliriz istersen? Daha fazla arkadaş toplarsak (W27 daha kurulmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 11 Şubat 2015; 21:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Klan kurma işi pek tutmadı.Dünyada başarılı olmamız çok zor zaten. Ben klanı kapattım,bugün tekrar kurdum. Ama bölgemde başka bir klan var,eski bağlantılarımı kullanarak ona girmeye çalışacağım. W27 de yapabiliriz istersen? Daha fazla arkadaş toplarsak (W27 daha kurulmadı)

Insallah olabilir kardesim. Ama worldun ozellikleri nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum. On kayit acildi 27. Dunya 19 subatta aciliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum. On kayit acildi 27. Dunya 19 subatta aciliyor

Ayarlar
    Oyun hızı 1
    Birim hızı 1
    Binayı yık Etkin
    Moral Etkin (zaman bazlı değil)
    Çiftlik kuralı İnaktif
    Temel savunma 20
    Milisaniye Etkin
    Aldatma sınırlandırması İnaktif
    Araştırma sistemi 3 basamaklı sistem
    Kilise etkin değil
    Başarılar Etkin
    Kendi kendini geliştiren barbar köyleri Etkin (3500 puana kadar)
    Bonus köyleri geliştirilmiş bonus köyleri
    İptal edilen saldırılar için zaman çizelgesi 10 Dakika
    İptal edilen ticaretler için zaman çizelgesi 5 Dakika
    Gece bonusu etkin değil
    Yeni başlayanlar için saldırı koruması 3 Gün
    Saldırganların maks. oranı: savunmacılar İlk 60 gün için 20 : 1
    Bayraklar Etkin
    Birimler
    Okçular Etkin
    Casus sistemi Araştırılmışsa, casuslar birlikleri izleyebilir,
    binaları, hammaddeleri ve yabancı birimleri gözleyebilir
    Şövalye Etkin
    Milis Devre dışı

• World ozellikleri bana uyuyor. Ayni anda mi kayit olalim, yan yana dusme sansimiz artar. Facebook: FC Turkler , eklersen konusuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESEA SEASON 52'YE OYUNCU ARIYORUZ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben onkayit yaptirdim ama yanyana dusme sansimizi etkiliyor mu o? Ekliyorum facebooktan

• quote:

Ben onkayit yaptirdim ama yanyana dusme sansimizi etkiliyor mu o? Ekliyorum facebooktan

Ayni anda bolgeyi secersek, yakin yere dusme sansimiz artiyor. On kayit sanirim etkilemez.
  • fcturkler kullanıcısına yanıt
    Nick: Tutku1985
  • Bir klan vardi, 27. Dunyada beraber oynariz demistim. O klan ikimizi de davet etti, beraber oynayalim diyorlar, ne dusunuyorsun? Kendimiz klan kurmaya calisirsak cevremiz yeterli olmayabilir

• quote:

Bir klan vardi, 27. Dunyada beraber oynariz demistim. O klan ikimizi de davet etti, beraber oynayalim diyorlar, ne dusunuyorsun? Kendimiz klan kurmaya calisirsak cevremiz yeterli olmayabilir

Sen nasil uygun gorursen kardesim.
  • Tamamdir. Klana isimlerimizi yolluyorum, yalniz 22-23 subatta dunyaya baslayalim diyorlar. Stratejik bi seymis falan. Ne dusunuyosun?

• quote:

Tamamdir. Klana isimlerimizi yolluyorum, yalniz 22-23 subatta dunyaya baslayalim diyorlar. Stratejik bi seymis falan. Ne dusunuyosun?

biliyorum o taktigi, eger ayni gun baslarsan ortalarda kaliyosun, titanlar elite oyuncu ve klanlar seni hemen yakip yikiyor. arkadaslarin klani sanirim kendi caplarinda o yuzden gec baslayip ic ice durmayi hedeflemisler.
  • Aynen oyle. O zaman nicklerimizi arkadaslara iletiyorum,biz onkayit yaptik ama yon secmeden baslamiyor herhalde, yon sececegimiz ve baslayacagimiz gunu yazarim sana

• W27 deyim Roccoti nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

W27 deyim Roccoti nick

Bulamadim hocam sizi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

W27 deyim Roccoti nick

Bulamadim hocam sizi?

Pardon hocam combattivo arkadaşlık atabilirsiniz oyundan konuşalım.Yeni başladım 5 yıllık tecrübem var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.