Şimdi Ara

Klansavasları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana Strateji önerebilirmisiniz.
    Sizce başlarda ne yapmalıyım?
    Vermeyene

• Slm arkadaşım ben uzun zaman önce oynuyordun bir ara bıraktım bu aralar yine oynamaya başladım. Benim sana önerim ilk önce kaynak bas (kil , demir , odun ) onların kademelerini yükselt daha sonra kışlayı çıkartırsın ve sürekli asker basarsır yaklaışk 500 puanda iken en az 100 mız 100 kılıç olması lazım bu en az olandır.daha sonra yanındaki köyleri sürekli yağmala . hem gelişemezler hemde kaynak gelir. Bu arada kaçıncı W de oynuyorsun.
  • SDS de oynuyor galiba arkadaşın imzada yazıyor...
  • İlk önce kaynak çıkaran binaları arttırmalısın.Daha sonra Depo ve Çiftlik.500 Mızrakçı ve 100 Kılıç Ustası seni bayağı idare eder.Duvarı da 15 yaptın mı bu süre içinde rahat rahat genişler köy almaya başlarsın.
  • BEnce ilk önce askere önem verilmeli. İlk önce yağmala daha çok ham madde alırsın günlük olarak. Daha onsra yine tabi asker sayını yükselt. Bir köye değil haritandaki tüm köyleri yağmala. Daha sonra zaten maden kademelerini geliştirmeye devam edeceksin. Benim stratejim buydu ve kısa sürede 4 köy yaprım 4'ündede maden kademeleri 30'du...

Savunmana da dikkat etmelisin... Unutma askeri gücün nekadar iyi olursa diğerlerine karşı okadar dayanırsın...
  • Çok Sağolun arkadaşlar. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.