Şimdi Ara

KLaRoS Klanı +85 üzeri Arkadaşları ve Klanları bekleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi forumlar iyi oyunlar #90PV909C (KLaRoS) 5. seviye Klanımıza 85 üzeri dengeli yükseltilmiş olan köyleri (örneğin kb10 ama 85 90 lvl olmasın) herşeyi yükseltip köyü öyle basan arkadaşları bekleriz

Ayrıca 2. bir konu Klan birleştirme ile ilgili +80 85 üzeri klanları da birleşmeyi düşünüyoruz burada da tek şartımız klan üyelerinin sağlam olması (sağlamlıktan kastım şahsiyet olarak) . Klan birleştirmeyi düşünen varsa ya oyun içi yada buradan cevap yazarak bildirebilirsiniz klan savaşlardan dolayı kapalı olabilir cevabınızı buradan yazarsanız klana alım işini gerçekleştirebilirsiniz

Klan birleştirme niyetinde olanlarda önce klan üyelerinden onay alıp öyle cevap vermesi olur cevanı çıkarsa da yine buradan yada oyundan klan kodunu yazmaları gerekmektedir ki klanı inceleyip aramızda fikir birliğine vardıktan sonra birleştirme işlemi gerçekleşecektir

NOT : Klan birleştirecek arkadaşlar siz gelin fln demesin klandaki arkadaşlarım gitme niyetinde değiller

Herkeze iyi günler iyi oyunlar dilerim ...

• Merhaba tam dediginiz gibi herseyi fullemeden asla basmiyorum town hall i fakat koy binam 7 ve 64 lvlim. En fazla 2-3 haftaya hersey fullenecek duvarlarin yarisi kadari+barbar krali 5e basma+binici ve dalkavuk yukseltmesi kaldi. Bunlar disinda hersey full. Ayrica kalici olabilecegim bir klan ariyorum eger alirsaniz klan savaslarindada elimden geleni yapsrim. Iyi oyunlar!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.