Şimdi Ara

Klasik Türk Taraftarı Vol. Bilmem kaç ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Orijinalden alıntı: okangs

Bu maçla tr ve ingiltere ligindeki farkı daha iyi anlamış olduk.

Fark değil uçurum

Evet uçurum yok ama yeterince fark var. Arsenal turu neredeyse hiç zorlanmadan geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi bu hallere düşüren adamlar utansın ne diyeyim takım top oynamıyor evinde Eskişehire eziliyor ve Emirateste böyle bir futbol görünce sevinmemek içten değil ama bizim istediğim bu da değil ısıran bir takım istiyoruz biz 70 75 dk baskı kuran bir takım istiyoruz Avrupa da başarı istiyoruz sadece spor izlemek istiyoruz ve bunu beklemek hiçte saçmaca değil bu takım bunun için var bu takım varsa biz taraftarlar var diye var şu an şu futbolu oynayan takımı Eskişehirspordan ayıran en büyük etken taraftarın kulübe inancı ve yatırdığı paradır ama gel gör ki Aziz paşa kulübü babasının tarlası gibi yönetiyor "Ben olduğum sürece Aykut burada" ee hani Aykut nerede ? "3 yıl üst üste şampinyonluk" ee hani nerede ben uzun bir uykuya daldımda haberim mi yok "Alt yapıya para yatırdık devlet destek çıksın" altyapından yetişen Mert dışında 1 futbolcu 1 basketbolcu 1 voleybolcu göster bana yok hep palavra hep doldurma,Abdullah Kiğılı hani % 51 noldu ? hani transferler kampa yetişecekti ? Aziz nerede Cardozo ? Taraftarı uyuta uyuta yediler bitirdiler takımı yarın bir gün gider alır Arda/Nani/Kaka en büyük başkan bizim başkan olur en sorunsuz takım biz oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Yav tribündekiler bir ara bir şarkısın sen ömür boyu süreceeek diye nara atıyorlardı. Güldüm vallahi o an. Sanki 4-0 öne geçmişiz de millet sevinç gözyaşları döküyor.

2-0 dan sonra atkı şov falan yaptık bir de

Atkı şovda atkı şov olsa 5 tane atkı vardı

Hadi onu geçtim bi ara üstlerini çıkarmış yarı çıplak rö rö rö fenerbahçe huloğ gibisinden bi grup geldi ekrana ilerleyen dakikalarda daha da çirkinleşmiş olabiliriz

Rakip taraftarlara küfür niye onu anlamadım ben edeceksen Arsenal'a et yönetime et Ama hiç etme

onu cidden anlamıyorum bizim bu sene stadda schalke maçı öncesi ağlama fener şarkısı çalındı niye neden amaç ne yani her takımın taraftarı yapıyor milli maçlarda oluyor tt arenada emreye sövülmesi kadıköyde estonya maçında ayağa kalkmayan cimbomlu olsun felan daha biz bu tarz şeyleri atlatamadık kısacası bizde bi mok olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.