Arkadaşlar uydu net modemleri kaç para bilginiz var mı?ADsl ve telefonu kapatıp uydu nete geçmeyi düşünüyorum.Param telekoma gideceğine başka firmaya gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Calpi84
Arkadaşlar uydu net modemleri kaç para bilginiz var mı?ADsl ve telefonu kapatıp uydu nete geçmeyi düşünüyorum.Param telekoma gideceğine başka firmaya gitsin.
Piyasadaki uydunet modemlerle ilgili bilgi verebilir bu link:
Başka yerden daha ucuza da alabilirsin veya 2.elde 30-40 liraya kadar bulabilirsin.
Bu gün için en ucuza ADSL maliyeti aylık 27 lira 4 GB limitli 1 mbit internet + 13 lira klasikhatt sabit ücreti = 40 liradır. Uydunette ise 7 lira kabloTV + 17.5 lira 512 kbit limitsiz internet + 7.5 lira evturkcell ile sabit hatları 400 dakika arama = 32 lira.
Ayda en az 8 lira kardasın ki genelde kota aşımı ve ev telefonu kullanımına bağlı olarak ayda en az 10-15 lira ekstra ADSL ve telekomdan gelir. Ortalama ayda 20 lira tasarruf dersek uydunete yapacağınız yatırımı 5-6 ay içinde çıkartacağınızı söyleyebilirim.
Uydunete yapacağınız yatırım ise evde kablotv yoksa 43 lira kurulum parası ve 40-200 lira arası (alacağınız modele göre değişir) modem bedelinden ibarettir.
yuh ne abi zam bu yapılacak tabi sen geçen sene aldığın benzini şimdi kaça alıyorsun veya 30 tl'lik 1200 dkyı turkcellde şimdi kaç liradan kullanıyorsun el insaf
quote:
Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK
yuh ne abi zam bu yapılacak tabi sen geçen sene aldığın benzini şimdi kaça alıyorsun veya 30 tl'lik 1200 dkyı turkcellde şimdi kaç liradan kullanıyorsun el insaf
Yuh tabi, sen neyi savunuyorsun böyle ve kimsin?...Zammı savunanı da ilk defa görüyorum...Zaten yeni abone alımına ve geçişe kapatılmış bir tarifeye hangi akla hizmet zam yapılıyor?...Madem dediğin gibi zam yapılacak tabi, neden diğer tarifelere yapılmıyor?...Utanmadan birde kalkmış buraya aklınc birşeyler yazmaya çalışyıorsun...Bütün iyi dileklerim tt ve seninle...
quote:
Tabii ki yuh. Bundan birkaç yıl öncesine kadar 7 liraya 100 dakika görüşme hakkı veriliyordu. Önce 100 dakika görüşme hakkı saatleri kısıtlandı. O yetmedi saat 10'dan sonra başlatıldı. O da yetmedi 0212444xxxx şeklindeki çağrı merkezi numaraları bu 100 dakika kapsamından çıkartıldı. Bu da yetmedi 100 dakika hakkı tümden kaldırıldı. O da yetmedi 12.88 liraya çıkartıldı. Ama benzer bir hizmet olan kabloTV'ye bak. Onun fiyatı hala 7 lira. Hiç zam gelmedi ve hizmet içeriği aynı. 2.5 lira verirsen üstüne bir de dijital yayın veriyor.
Ayrıca rekabet olan cep telefonunda konuşma ücretleri sürekli ucuzluyor. TT'nin iştiraki olan Avea neredeyse TT'den daha ucuza konuşturacak. Ama rekabet olmayan ortamda TT zam üstüne zam yapıyor.
Şu türk telekomada bir rakip firma çıksa, rekabet olsa ne güzel olur. Cep operatörlerinde olduğu gibi. Bunu engelliyenlere
kullanmayın arkadaşım,kullanmayın
ben geçen sene ağustos ayında kapattırdım hepsini kurtuldum.
Haramkom diyorum bunlara, sülük gibi emmeye alışmışlar. Özelleştirmeden önce de aynıydı. Gelen yiyor, giden yiyor. Gelecek ay, eve ucuz bir ceptel alacağım, bir de hat. Cebi sabitleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
quote:
Tabii ki yuh. Bundan birkaç yıl öncesine kadar 7 liraya 100 dakika görüşme hakkı veriliyordu. Önce 100 dakika görüşme hakkı saatleri kısıtlandı. O yetmedi saat 10'dan sonra başlatıldı. O da yetmedi 0212444xxxx şeklindeki çağrı merkezi numaraları bu 100 dakika kapsamından çıkartıldı. Bu da yetmedi 100 dakika hakkı tümden kaldırıldı. O da yetmedi 12.88 liraya çıkartıldı. Ama benzer bir hizmet olan kabloTV'ye bak. Onun fiyatı hala 7 lira. Hiç zam gelmedi ve hizmet içeriği aynı. 2.5 lira verirsen üstüne bir de dijital yayın veriyor.
Ayrıca rekabet olan cep telefonunda konuşma ücretleri sürekli ucuzluyor. TT'nin iştiraki olan Avea neredeyse TT'den daha ucuza konuşturacak. Ama rekabet olmayan ortamda TT zam üstüne zam yapıyor.
kablotv+kablonet mükemmel
Telekomun yapması gereken 3 şey var..
- Öncelikle ne olursda olsun şu adsl ile telefon arasındaki bağ kopmalı..
- ikinciside şu sabit ücret..Ya arkadaş 3-5 lira alda ne bu yani..
- cep telefonlarına rakip olması lazım. vodafone içi sınırsız + SABİT HAT SINIRSIZ + 500 DK DİĞER GSM 55 derken, Türk Telekom sadece sabit hat 6000 dk 62 tl diyor..
Yada het yöne 150 dk yı 15 e verirken operatörler, sen jetvell 100 ü 19 liraya veriyorsun..
Bunlara bir güzellik yap artık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme