arkadaslar klasikleşen turkce sarkıları derlemek istiyorum bir zahmet bir el atıp yardımcı olursanız çok makbule gececek mesela kenan dogulu-kursun adres sormazki coskun sabah-anılar tarkan-unutmamalı barış manco klasikleri mustafa sandal-araba
gibi turk pop muzigi tarzı ya da ona yakın sarkıları yazarsanız güzel bir derleme yapmış olacağım...
Ersen ''Aman Terip''
pardon ''aman tertip'' bok ettik espiriyi
candan erçetin - yalan nilüfer- kavak yelleri-çok uzaklarda soner arıca- adın bahardı demet- arnavut kaldırımı .... aklıma geldikçe yazarım.şimdilik bu kadar
bir sevmek bindefa ölmektir. (üç hürel) dilberim.(çelik) yerine sevemem.(gökhan kırdar) fabrika kızı.(alpay) sevenler ağlarmış.(h.levent) sevdan bir ateş.(düş sok. sak.) sarışınım.(sezen aksu)
ege, yaz aşkım gökhan kırdar,yerine sevemem ayna, gelincik gülay,cesaretin varmı aşka barış manço, dağlar dağlar barış manço,dönence barış manço,gülpembe burak kut,bebeğim çelik,hercai çelik,dilberim cem karaca,tamirci çırağı tarkan,dön bebeğim emel,korkuyorum ayna,gittiğin yağmurla gel tarkan, kış güneşi leman sam,illa leman sam,gönül rafet el roman,son mektup rafet el roman,gençliğin gözyaşı feridun düzağaç,LAVİNYA yeni türkü,fırtına yeni türkü,olmasamektubun.............. sezen aksu,geri dön sezen aksu,firuze sezen aksu,(walla sayamicam daha ama çok var) uzayıp gider bunlar ama eminim daha eskilerden ve benim bilmediim şarkılarda vardır...
Sezen Aksu - Küçüğüm Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş Düş Sokağı Sakinleri - Düşler Sokağı Kerim Tekin - Haykırsam Dünyaya Kerim Tekin - Kar Beyazdır Ölüm Zerrin Özer - O Yaz Ayna - Ölünce Sevemezsem Seni
evet yaaa düş sokağını unuttum ama klasikleştiklerini söyleyemiyeceğim çünkü dinleyici kitleleri çok geniş diil.
Ayten Alpman - Memleketim Baris Manco - Gul Pembe Bulutsuzluk Ozlemi - Sozlerimi Geri Alamam Cem Karaca - Namus Belasi Erkin Koray - Oyle Bir Gecer Fikret Kizilok - Sevda Cicegi Gundogarken - Ankaradan Abim Geldi Nazan Oncel - Gitme Kal Bu Sehirde Rafet El Roman - Beni Afedermisin Sezen Aksu - Firuze
erkin koray yalnızlar rıhtımı
Taner --- Affetmedim Kendimi Gökhan Kırdar --- Yerine sevemem
Suavi-Hasret Türküsü Suavi-Yalı Çapkını Cem Karaca-Tamirci Çırağı Grup Yorum-Eftalya,Uğurlama Aysun Kocatepe-Kördüğüm(Ya herşeyim, Ya hiçin) Çelik-Dilberim Melih Kibar-Bir de bana sor Şebnem Ferah-Değirmenler Oya Bora-Ayrılık Zamanı
ahmet kaya_kum gibi erkin koray_sevince ezginin günlüğü_düşler sokağı haramiler_mavi duvar ayten alpman_ben varım sezen aksu_(çok war yaaaaa ) rafet el roman_affetmedim kendimi burak kut_bebeğim gökhan kırdar_yerine sevemem harun kolçak&bendeniz_elimde değil
aklıma bunlar geldi şimdilikkk .......
metin şentürk_sitem izel_ah yandım ibrahim tatlıses_bir kulunu çok sevdim ibrahim tatlıses_nankör kedi aşkın nur yengi_serserim benim onur akın_seviyorum seni levent yüksel_karaağaç levent yüksel_zalim levent yüksel_medcezir levent yüksel_onursuz olmasın aşk sibel alaş_adam fikret kızılok_bu kalp seni unutur mu? yıldız tilbe_delikanlım sertap erener_gel barışalım artık ayşegül aldinç_al beni ayşegül aldinç_beni hatırla soner arıca_devlerin aşkı soner arıca_ayrılık esmeray_unutama beni duman_herşeyi yak düş sokağı sakinleri_sevdan bir ateş düş sokağı sakinleri_ayrılık rober hatemo_çiçeğim ferda anıl yarkın_sonuna kadar gülay_cesaretin var mı aşka? gülay_sen gelmez oldun kayahan_gel vefasız göktan_sen teoman_papatya teoman_kardelen teoman_o teoman_gemiler teoman&şebnem ferah_iki yabancı zerrin özer_o yaz zerrin özer_son mektup fatih erkoç_ellerim bomboş fedon_aşığınım ilhan irem_konuşamıyorum ilhan irem_anlasana
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
metin şentürk_sitem izel_ah yandım ibrahim tatlıses_bir kulunu çok sevdim ibrahim tatlıses_nankör kedi aşkın nur yengi_serserim benim onur akın_seviyorum seni levent yüksel_karaağaç levent yüksel_zalim levent yüksel_medcezir levent yüksel_onursuz olmasın aşk sibel alaş_adam fikret kızılok_bu kalp seni unutur mu? yıldız tilbe_delikanlım sertap erener_gel barışalım artık ayşegül aldinç_al beni ayşegül aldinç_beni hatırla soner arıca_devlerin aşkı soner arıca_ayrılık esmeray_unutama beni duman_herşeyi yak düş sokağı sakinleri_sevdan bir ateş düş sokağı sakinleri_ayrılık rober hatemo_çiçeğim ferda anıl yarkın_sonuna kadar gülay_cesaretin var mı aşka? gülay_sen gelmez oldun kayahan_gel vefasız göktan_sen teoman_papatya teoman_kardelen teoman_o teoman_gemiler teoman&şebnem ferah_iki yabancı zerrin özer_o yaz zerrin özer_son mektup fatih erkoç_ellerim bomboş fedon_aşığınım ilhan irem_konuşamıyorum ilhan irem_anlasana
sebnem ferah-ben sarkımı söylerken
CANDAN ERÇETİN'İN TÜM ŞARKILARI BANA GÖRE BİRER KLASİKTİR.BİLEN ZATEN BİLİR,BİLMEYENE DE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
UMRUMDA DEĞİL ÇAPKIN YALAN ONLAR YANLIŞ BİLİYOR DAHA ELBETTE OLMAZ SAÇMA SÖZ VERMİŞTİN