Şimdi Ara

Klavye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razer Lycosa almayı düşünüyorum ama bir yandan logitechte aklımı karıştırıyor.roccatta ayrı bir güzellik.
    birde razerden blackwidowda iyi gibi .yorumlarınızı bekliyorum.

• roccatta al bence
  • Eğer oyuncuysan, klavyeye para harcarım diyorsan Razer Blackwidow öneririm ama tek başına yaklaşık 300 TL gibi bir fiyatı var.

O kadar para veremem dersen; Razer Lycosa ya da daha da ucuza Logitech G105 önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Eğer oyuncuysan, klavyeye para harcarım diyorsan Razer Blackwidow öneririm ama tek başına yaklaşık 300 TL gibi bir fiyatı var.

O kadar para veremem dersen; Razer Lycosa ya da daha da ucuza Logitech G105 önerebilirim.

Bu da dehşet bir şey ama
  • beyler bir expert blackwidow birde ultimate var . en fazla expert alabilirim ultimate 300 tl expert 200 civarı. experte ne dersiniz lycosaya tercih etmeli miyim?
  • Blackwidow expert işini görür. Ultimate ile arasındaki fark usb ve ses girişlerinin olması. Ayrıca Ultimate'in ledli olması. Eğer onlarla bir işin yoksa expert alabilirsin. He ben hem ledli hem de usb ve ses girişleri olan bir klavye istiyorum dersen eğer Logitech G110 veya Razer Lycosa alabilirsin. G110 Türkçe değil yalnız.

Klavye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 19 Mart 2012; 14:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAUSE-MAUSEPAD-KLAVYE ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse önerileriniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar klavye almamaya karar verdim.onun yerine söyle yapacağım.

SteelSeries Siberia v2 White + Siberia USB Ses Kartı 340tl

Razer DeathAdder Black Edition 170 tl

razer goliathus control 60 tl

daha mantıklı değil mi sizce??
  • Kullandığın klavye nedir?
  • A4 Tech KX-2810BK beni idare eder diye düşünüyorum . blackwidowa verecegim parayı siberiaya vericem.
  • Tercih senin, ancak ben senin yerinde olsam, eğer bütçem kısıtlıysa kulaklıktan nispeten biraz daha kısar klavyeye yatırım yapardım. Blackwidow almak zorunda değilsin sonuçta. Hatta 2. el tertemiz bir Logitech G15 v2 bulursan 70-80 liraya elindeki klavyeden çok daha düzgün bir klavye almış olursun.

Dediğim gibi son tercih senindir ama bu ürünlerle o klavyeyi kullanırsan aldıklarına biraz haksızlık etmiş olursun, yakışmaz onların yanına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Mart 2012; 15:48:40 >
  • o zaman gamecom 777 sence işimi görürmü? görürse söyle yapayım;

Razer DeathAdder Black Edition 170 tl

razer goliathus control 60 tl

plantronics gamecom 777 200tl

razer blackwidow 200 tl
  • Kanımca çok daha mantıklı bir seçim olur. Plantronics Gamecom 777 gayet iyidir, sadece sıcak havalarda uzun süreli kullanımlarda seni bunaltabilir (ki zaten birçok oyuncu kulaklığı için geçerli bir durum)
  • İzmir'de oturduğumuda katarsak . suan 21 derece izmir
  • mousepade gelirsek ss nin QcK+ sı nasıl gider. sanırım sen bu ikilyi kullanıyorsun.
  • Doğrudur, Steelseries Qck+ Fnatic Ed. kullanıyorum, Xlarge boyutlu. Gayet memnunum, DeathAdder v2 ile güzel bir uyum sağlıyor.

Klavye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Mart 2012; 17:36:59 >
  • quote:

Doğrudur, Steelseries Qck+ Fnatic Ed. kullanıyorum, Xlarge boyutlu. Gayet memnunum, DeathAdder v2 ile güzel bir uyum sağlıyor.

Klavye!

Fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Doğrudur, Steelseries Qck+ Fnatic Ed. kullanıyorum, Xlarge boyutlu. Gayet memnunum, DeathAdder v2 ile güzel bir uyum sağlıyor.

Klavye!

Fiyatı ne kadar ?

http://www.shop4gamers.com/main/steelseries_qck_fnatic_edition_mousepad-pmu656.html

65-70 TL arası bir fiyata satılıyor.

• Denemek lazım
  • şunu almayı düşünüyorum. 70 tl ye daha mantıklı gibi ağır olmasının ne gibi yararı var acaba?

http://www.sanalmarketim.com/urun/1ebd65df2b93fbb20b5354deacece63b/STEELSERIES-QcK-Heavy-Gaming-Mousepad
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.