Bildirim
klavye çalışmıyor lütfen yardım edin
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kablolu ise kasaya takılan yerini kontrol et yerinden oynamış olabilir, klavyenin içine kırıntılar gitmiş olabilir şöyle ters çevirerek bir temizlik yap, kablosuz ise pilleri azalmış olabilir yenisini takarak sorunun devam ediyormu tekrar kontrol edebilirsin. -
sorun klavyede deil kasadan kaynaklı giriş yerini kontrol ettim ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor virus vb birşey olabilir mi daha önce başına böyle bir olay gelmiş olan var mıdır ? -
saten sorunu çözmüşün daa neyi çözümünü istiyorsun....
quote:
Orjinalden alıntı: Mstf_
sorun klavyede deil kasadan kaynaklı giriş yerini kontrol ettim ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor virus vb birşey olabilir mi daha önce başına böyle bir olay gelmiş olan var mıdır ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: keysmart
saten sorunu çözmüşün daa neyi çözümünü istiyorsun....
quote:
Orjinalden alıntı: Mstf_
sorun klavyede deil kasadan kaynaklı giriş yerini kontrol ettim ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor virus vb birşey olabilir mi daha önce başına böyle bir olay gelmiş olan var mıdır ?
sorunu çözemedim tam olarak ya anakarttaki klavye girişinde sorun var yada virus vb bir şey söz konusu
daha önce bu durumla karşılaşmış olan varsa sorunun ne oldugunu tam olarak bilmek için bilmem anlatabildim mi.
-
arkladaşım bir klavye bulkupta denesen diyorum olmazsa klavye giriş portlarını değiştirceksin bir elektronikçiye gaarantisi yoksa tabi....
bir klaye bul onla dene aksi halde giriş portları arızalıdır -
Belli ki anakartının ps2 girişinde ya da klavyenin ps2 girişinde sorun var. Virüsten değildir, merak etme.
Başka bir klavye ile deneyip sorunun tam nedenini öğren. Eğer sorun klavyede ise yeni bir klavye alabilirsin. Anakartta ise ps2 girişini değiştirebilirsin herhangi bir teknik serviste ya da elektronikçide.
Yok ben bunlarla uğraşamam diyorsan yeni bir USB klavye al, sorun ortadan kalksın. -
başka klavye ile denedim ondada çalışmadı sanırım anakart ps2 girişinde sorun var usb klavye ilede deniycem ona göre kesin bi sonuca ulaşırım sanırım -
usb klayelerde güç sorunu dolayısıyla (birden çok usb aygıt pcye bağlandığında) kimi zaman aksamalar yada çalışmama gibi problemler olabiliyor. aynı sorunun ps2de olur mu bilmem ama fikir werebilir diye söylüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X