Şimdi Ara

klavye de fn tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar klavyemde fn ile ilgili bi sorun var. fn kullanılarak kısayol tuslarını kullanamıyorum.mesale fn e bastığımda ses açıp kapatamıyorum. ya da fn e bastığımda ekran parlaklığını değiştiremiyorum.driver larla ilgisi var mı bu durumun? ya da baska bi yerlerden düzeltebilir miyiz??? yardımcı olabilir misiz...

• Kullanmıs Oldugunuz Laptop'ın Marka Modeli ve İşletim Sistemini Yazınız

Hotkey Driverı kurmanız gerekiyor bulamazsanız yukarıda yazdıklarımı yazarsanız herkes yardımcı olur
  • toshiba satellite a300 markası
  • a300 den sonra PSA ile başlayan model no yazar | laptopun arkasına bakın.. onada soylerseniz cok iyi olur

bu sitede toshiba ile butun driverları bulabilirsiniz..

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

vistamı xpmi kullanıyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih1990

arkadaslar klavyemde fn ile ilgili bi sorun var. fn kullanılarak kısayol tuslarını kullanamıyorum.mesale fn e bastığımda ses açıp kapatamıyorum. ya da fn e bastığımda ekran parlaklığını değiştiremiyorum.driver larla ilgisi var mı bu durumun? ya da baska bi yerlerden düzeltebilir miyiz??? yardımcı olabilir misiz...

normal masa üstü bilgisayarlarda da aynı tuştan var egerki sürücüyü kurmadıysanız tuş görevini yapmaz

masa üstü mü yoksa diz üstü bilgisayarmı
  • toshiba satellite a300 yazmıs ama devamını yazmamıs
    8 tane farklı modelvar ..
  • ya bilgisayar arkadasın benm deil o yüzden tam olrak bilmiyorum markasını a300 satellite 1ec yazıyodu zaten o modellerin aynı değilmidir.işletim sistemi vistaydı xp ye cevirince böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih1990 -- 3 Aralık 2008; 14:52:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.