Şimdi Ara

Klavye Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Acer Aspire 5253 pc nin bazı tuşları çalışmıyor + bazıları da takılı kalıyor.Ve açılırken dıt dıt diye ses çıkarıyor , acaba takılı kaldığı için olabilir mi?
    Beyler ben bu klavyeyi değiştirmem lazım bilgisayarcıya götürdüm 100 civarı tutar dedi.Ben internette 50 liraya buldum .Adam onlar yan sanayidir diyor.
    Beyler sizce ne yapayım internetten kendim sipariş edip takayımmı yoksa adama mı taktırayım?
    Üstelik adamın temizleyip bana geri verme ihtimali var mı yeni klavye diye ?

Not:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/acer-aspire-5253-klavye-sifir-garantili-q-tr-45428424

http://www.google.com.t...ved=0CC4Q9QEwAQ&dur=384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanlı_Akıncısı -- 14 Ağustos 2013; 11:10:29 >

• klavyenin bir yerine silinmeyecek bir çizgi at adama ver bide konuyu 10 defa açmışsın gerisini sil zorlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

klavyenin bir yerine silinmeyecek bir çizgi at adama ver bide konuyu 10 defa açmışsın gerisini sil zorlama

Konu açarken sayfayı yenilemem den dolayı olabilir.
    Dışarıdan satın aldığımda daha uygun oluyor neden vereyim adama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlı_Akıncısı

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

klavyenin bir yerine silinmeyecek bir çizgi at adama ver bide konuyu 10 defa açmışsın gerisini sil zorlama

Konu açarken sayfayı yenilemem den dolayı olabilir.
    Dışarıdan satın aldığımda daha uygun oluyor neden vereyim adama?

Alıntıları Göster
    up.

• quote:

up.

Alıntıları Göster
    Eğer başlarken ses çıkıyorsa büyük ihtimal takılı kalıyordur.Klavyeye su teması oldu mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge_94

Eğer başlarken ses çıkıyorsa büyük ihtimal takılı kalıyordur.Klavyeye su teması oldu mu peki?

Bilmiyorum kardeş olabilir pc benim değil?

Napayım vereyimmi adama yoksa internetten mi alsam klavyeyi?
  • Osmanlı_Akıncısı kullanıcısına yanıt
    Senin değilse kimin o zaman?Sormadın mı o kişiye ?Böyle belirsiz iş yapanlardan nefret ediyorum yaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    touchpad klavye önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Senin değilse kimin o zaman?Sormadın mı o kişiye ?Böyle belirsiz iş yapanlardan nefret ediyorum yaa...
    Sordum yok diyor.Böyle atarlanmanın gereği yok bro. Saçmalamayı kes.
  • up.
  • Osmanlı_Akıncısı kullanıcısına yanıt
    Sana kalmış dostum. Adamın getireceği büyük ihtimal birebir orjinal olacaktır.Eğer laptop eskiyse ve gittigidiyordaki üründe bilgisayar arasında entegre sorunu yaşanmayacaksa yan sanayi kullanılabilir.
  • quote:

Sana kalmış dostum. Adamın getireceği büyük ihtimal birebir orjinal olacaktır.Eğer laptop eskiyse ve gittigidiyordaki üründe bilgisayar arasında entegre sorunu yaşanmayacaksa yan sanayi kullanılabilir.
    http://www.sanalpazar.com/Acer-Aspire-5253-5742z-Notebook-Klavyesi-Tr-Sifir__isp4493897

www.ebay.com/bhp/acer-aspire-5253-keyboard

• quote:

up.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Adamın getireceğide yan sanayi merak etme. :D Değişebilirim kendime güveniyorum diyorsan internetten al. Değişemem yapamam diyorsan götür adam ekmek parası kazansın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Adamın getireceğide yan sanayi merak etme. :D Değişebilirim kendime güveniyorum diyorsan internetten al. Değişemem yapamam diyorsan götür adam ekmek parası kazansın :D

Videoları var zaten nasıl değişceği hakkında + olmadı bi bilgisayarcıya gidip değiştittiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanlı_Akıncısı -- 14 Ağustos 2013; 21:21:46 >
  • 15 tlye usb klavye al kullan :)
  • Yok kardeş öyle bişi düşünmüyorum ama sağolasın .
  • Beyler çok mu zor bu klavye değişimi?
  • quote:

Yok kardeş öyle bişi düşünmüyorum ama sağolasın .

sok klavyeyi temizle..pcb sinde yada boardinda toz veya kirlikten temassizlik olahilir..boardini tinerle temizle..pcb ye fazla dokunma bezle hafif sil
  • Up.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.