quote:Orijinalden alıntı: HarryBlade Gelsene lan teke teke ? Nereye lan? Mesene ye lan .. Baya bi hirpaladim onu, fark ettiyseniz son sayfada posta koymayi birakti cunku baya bi korkuttum. Dedi yapma etme. Ben de son 1 sans daha verdim.
quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan Ben de kasa delikanlısıyım. Çekerim fişinizi. quote:Orijinalden alıntı: Knight of Night Yan yatırılmış kasa delikanlısı oldum lan ben quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ned; Sen geçen gün bana orada neden öyle dedin lan? katran kazanina dustum bana bulasmazsaniz iyi edersiniz../>
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan Ben de kasa delikanlısıyım. Çekerim fişinizi. quote:Orijinalden alıntı: Knight of Night Yan yatırılmış kasa delikanlısı oldum lan ben quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ned; Sen geçen gün bana orada neden öyle dedin lan? katran kazanina dustum bana bulasmazsaniz iyi edersiniz../>
quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan Ben de kasa delikanlısıyım. Çekerim fişinizi. quote:Orijinalden alıntı: Knight of Night Yan yatırılmış kasa delikanlısı oldum lan ben Tebrikler cuk oturmuş quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ned; Sen geçen gün bana orada neden öyle dedin lan? katran kazanina dustum bana bulasmazsaniz iyi edersiniz../>
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansen herkes bir kulhanbeyi, bir polar alemdar, bir necati sasmaz, bir gelin olmus gidiyor../>