Şimdi Ara

klavye donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biriyle yazisirken veya klavyede birşey yaparken birden donuyor klavye . ne yazıyor ne kapanıyor ekranda duruyor ve başka işlem yapmamada izin vermiyor. Mecbur kapatıp aciyorum. O zamanda facebook-twitter vs programlara tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bu klavye donma olayını nasıl cozebilirim.
    (Not: orijinal haliyle ROM atilmadi)
    Dip no: telefondan yazıyorum . yazım hataları için özür dilerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Klavyesi Donuyor: Nedenleri ve Çözümleri

Telefonunuzun klavyesi donuyor mu? Mesaj yazarken, arama yaparken veya diğer görevleri gerçekleştirirken bu sorunla karşılaşmak sinir bozucu olabilir. Neyse ki, klavye donması sorununu çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım var.

Klavye Donmasının Nedenleri

• Yetersiz RAM: Telefonunda yeterli RAM yoksa, klavye uygulaması düzgün çalışamayabilir.
    • Uygulama hataları: Klavye uygulamasında hatalar varsa, donmalara ve diğer sorunlara neden olabilir.
    • Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar telefonunun performansını etkileyerek klavye donmalarına neden olabilir.
    • Bozuk dosyalar veya veriler: Bozuk dosyalar veya veriler klavye uygulamasının düzgün çalışmasını engelleyebilir.
    • Donanım sorunları: Nadir durumlarda, donanım sorunları da klavye donmalarına neden olabilir.

• Telefonunu yeniden başlat: Telefonunu yeniden başlatmak geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Klavye uygulamasını güncelle: Klavye uygulamasının en son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Güncellemeler genellikle hataları giderir.
    • Virüs taraması yap: Telefonunda virüs veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol et. Gerekirse bir virüs koruma yazılımı kullan.
    • Önbelleği ve verileri temizle: Klavye uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizlemek sorunları çözebilir.
    • Uygulamayı yeniden yükle: Klavye uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemek hataları gidermeye ve sorunları çözmeye yardımcı olabilir.
    • Başka bir klavye uygulaması dene: Farklı bir klavye uygulaması kullanmak, donma sorunlarını çözüp çözmediğini test edebilir.
    • Telefon ayarlarını sıfırla: Telefon ayarlarını sıfırlamak son bir seçenektir. Ancak, bunu yapmadan önce tüm önemli verilerini yedeklemeyi unutma.

Bu adımları uygulayarak telefon klavyesi donması sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, donanım sorunlarını ekarte etmek için bir teknisyene başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorununun cozumunu bilmiyorumda facebook twiitter gibi sifre isteyen uygulamalari telfonun hqfizasina tasi. Telfonu kapatip actigin zaman sifre istemezler
    Degisik bi kalvye kullab istersen.
    Klavyeyide telfona kur. Karta kurarsan telefon kapandigi zaman yine klavye secmek zoeunfa kalirsin.

• hizliresim.com
    Screenshot_2014-07-10-09-14-47 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/y22J57

Az önce yine aldım. Ayni sorunu görüntü budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitkata yukselt bence :)

• Öncelikle merhabalar.
    Aynı sorunla bende karşılaştım klavyeyi guncelledim
    Whatsapp sorun teşkil ediyormuş diye duydum kaldırdım tekrar kurdum güncelleştirmeleri yaptım ve sorunum ortadan kalkti

• quote:

Orijinalden alıntı: pisagorap

Biriyle yazisirken veya klavyede birşey yaparken birden donuyor klavye . ne yazıyor ne kapanıyor ekranda duruyor ve başka işlem yapmamada izin vermiyor. Mecbur kapatıp aciyorum. O zamanda facebook-twitter vs programlara tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bu klavye donma olayını nasıl cozebilirim.

Klavyeyi güncellemişsiniz sanırım. Güncellemeyi silin düzelecektir. Bende aynısını yaşadım.

• Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

Orijinalden alıntı: pisagorap

Biriyle yazisirken veya klavyede birşey yaparken birden donuyor klavye . ne yazıyor ne kapanıyor ekranda duruyor ve başka işlem yapmamada izin vermiyor. Mecbur kapatıp aciyorum. O zamanda facebook-twitter vs programlara tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bu klavye donma olayını nasıl cozebilirim.

Klavyeyi güncellemişsiniz sanırım. Güncellemeyi silin düzelecektir. Bende aynısını yaşadım.

bu işlemi nasıl yapacağım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Klavye sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pisagorap P kullanıcısına yanıt
    Uygulama yöneticisinden en sağdaki hepsi kısmına gidin. Google Klavye isimli uygulama olması lazım. Güncellemeyi kaldır diye bir seçenek vardı sanırım. Onu yaparsanız düzelecektir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

Uygulama yöneticisinden en sağdaki hepsi kısmına gidin. Google Klavye isimli uygulama olması lazım. Güncellemeyi kaldır diye bir seçenek vardı sanırım. Onu yaparsanız düzelecektir diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler hic sorun almiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.