Şimdi Ara

klavye - mouse çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
31.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • usb klavye ile ilgili başka bir çözüm daha var,
    şimdi bilgisayar açılırken bir tuşa basın ekranında tuşlar basmıyor olabilir, yada sistem kurtarma ekranı gelmiştir o ekranda da klavye ile ilgili sorunlar yaşanabilir.
    bu sorun ps/2 klavyelerde görülmez, usb klavyelerde görülür.
    dönüştürü ile sorun çözülür ancak başka çözümü daha vardır,
    BIOS a girip, USB Keyboard Support gibi bir seçenek vardır. Onu bulup Enabled yapın tamamdır.
  • dun akşam çalışan klavye mause ne yaptımsa calışmıyor,logitech mk 520.eskı mause taktim usb çalişmiyor,jaklı klavye yine çalışmıyor,pilleri degiştim yine tık yok,fişten çekip denedım yine yok,ne yapicam baska anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

dun akşam çalışan klavye mause ne yaptımsa calışmıyor,logitech mk 520.eskı mause taktim usb çalişmiyor,jaklı klavye yine çalışmıyor,pilleri degiştim yine tık yok,fişten çekip denedım yine yok,ne yapicam baska anlamadım

- Yukarda Birebir Anlatılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchTR

quote:

dun akşam çalışan klavye mause ne yaptımsa calışmıyor,logitech mk 520.eskı mause taktim usb çalişmiyor,jaklı klavye yine çalışmıyor,pilleri degiştim yine tık yok,fişten çekip denedım yine yok,ne yapicam baska anlamadım

yemin et ? şaka yapıyosun.
  • arkadaslar benim klavye fişi ceksemde calısmıyor pc calısırken farkında olmadan şartelleri indirmişiz sonra şattelleri kaldırdıktan sonra klavyem calıstı bnm klavye usb girişli değil eski tip girişli Allah aşkına biriniz yardım edin burdanda konusabiliriz faceden özel destekvericekwww.facebook.com/alisefa.emir.7 ekleyebilir ... ACIL YARDIMMMMMMMMM .!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchTR

quote:

yemin et ? şaka yapıyosun.

sabah sabah güldürdün beni

•  klavye - mouse çalışmıyor

Alıntı

metni:
    Arkadaşlar sa 2 hafta önce pc topladım ama bunu ne olduğunu bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi bu ne kasada biryere takılmalı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.