Şimdi Ara

Klavye,mouse,kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkdaşlar fps oyunları için kullanıcağım klavye,mouse ve kullaklık önerirmisiniz

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: generous01

up
    up up
  • Ben de takip edeyim.

Ben G510 klavye
    G430 kulaklık düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Ben de takip edeyim.

Ben G510 klavye
    G430 kulaklık düşünüyorum
    yok mu yardım edecek biri arkadaşlar
  • bütçe,?!?!!!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerileriniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

bütçe,?!?!!!?

Belirlediğim bi bütçe yok önerilerilerinize göre bisey ayarlicam. Ama tabi çok uçuk olmasın cs ve battlefield gibi fps oyunları oynuyorum

• quote:

quote:

bütçe,?!?!!!?

Belirlediğim bi bütçe yok önerilerilerinize göre bisey ayarlicam. Ama tabi çok uçuk olmasın cs ve battlefield gibi fps oyunları oynuyorum

hocam bütçeni belirtmezsen kimse sana net bir öneride bulunamaz. en kötü ihtimalle şöyle birşey de '300 liram var 600 liraya kadar çıkabilirim' ya da '250 lirayı geçmesin' gibi :D şimdi 1293193192391 üründen hangi birini neye dayanarak önerelim? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRealTerrorist

quote:

quote:

bütçe,?!?!!!?

hocam bütçeni belirtmezsen kimse sana net bir öneride bulunamaz. en kötü ihtimalle şöyle birşey de '300 liram var 600 liraya kadar çıkabilirim' ya da '250 lirayı geçmesin' gibi :D şimdi 1293193192391 üründen hangi birini neye dayanarak önerelim? :D

Dün bi siteden baktım simdi iyi güzel bisey alalım desek bi 400-500 lirayı gözden çıkarmak gerek. Şöyle 400-450-500 tl diyelim bütçe olarak.

• Klavye olarak razer blackwidows ultimate 2014, fare ouroboros yada deathadder düşünüyorum, deathadder düşünmemin sebebi fps de çok iyiymiş. kulaklığı daha seçmedim
  • kesinlikle fps oyunlarinda 1 numar olan steelseries almaliinsn tum en iyi oyuncular ss kullaniyor steelseries sensei alabilirsin markeloff edward felan hep bunu kullaniyor kulaklikda steelseries olmali kac tllik istoyorsan onu sec klavyee kesinlike sttelseries g6v2 olmali aga bunun normal klavyeden farki ne dersen black switch olmasi yani tas gibi klavye yanlislikla bi tusa badtiginda seni asagi atmaz eniyi switch black ve red switchtir razer felan blue switch kullaniyor yani berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: whofedbland

kesinlikle fps oyunlarinda 1 numar olan steelseries almaliinsn tum en iyi oyuncular ss kullaniyor steelseries sensei alabilirsin markeloff edward felan hep bunu kullaniyor kulaklikda steelseries olmali kac tllik istoyorsan onu sec klavyee kesinlike sttelseries g6v2 olmali aga bunun normal klavyeden farki ne dersen black switch olmasi yani tas gibi klavye yanlislikla bi tusa badtiginda seni asagi atmaz eniyi switch black ve red switchtir razer felan blue switch kullaniyor yani berbat

tavsiyen için saol dostum kimse bi fikir vermedi bende netten araştırdığım kadarıyla bi karar verdim senin atvsiye ettiklerini de değerlendirip ona göre bişeyler alıcam... razer blackwidow ultimate 2014 ve deathadder düşünüyordum kulaklık konusunda bi fikrim yok, şimdi senin söylediklerini inceliyorum.

• Deathadder dan memnun kalırsan söyle

• generous01 G kullanıcısına yanıt
    hocam öneride bulunmak için girdim tam
    blackwidow ultimate 2014 400 450 lira
    deathadder 200 lira
    bi de kulaklık istiyosun kafadan senin yukarda belirttiğin bütçeyi geçmiş. eğer bütçen belirttiğinin üstündeyse bi de yanına tiamat al direk set olsun :)

eğer benim önerimi sorucak olursan

logitecg g710+ veya steelseriies 6Gv2 - plantronics gamecom 780 veya logitech g930 çok çok çok paran varsa da razer tiamat veya turtle beach seven - corsair m65 veya logitech g502 ya da corsair m95
    bu parçaların herhangi birini alabilirsin hepsi tatmin edicektir.
    ya da bekleyip ozone ürünlerinin türkiye gelmesiyle uygun fiyattan eşdeğer parçalar alabilirsin. klavye olarak ozone strike pro gerçekten çok kaliteli bir klavye özellikle onu öneririm. kulaklık ve mouseları da ozone tercih edebilirisin :)
  • quote:

hocam öneride bulunmak için girdim tam
    blackwidow ultimate 2014 400 450 lira
    deathadder 200 lira
    bi de kulaklık istiyosun kafadan senin yukarda belirttiğin bütçeyi geçmiş. eğer bütçen belirttiğinin üstündeyse bi de yanına tiamat al direk set olsun :)

eğer benim önerimi sorucak olursan

logitecg g710+ veya steelseriies 6Gv2 - plantronics gamecom 780 veya logitech g930 çok çok çok paran varsa da razer tiamat veya turtle beach seven - corsair m65 veya logitech g502 ya da corsair m95
    bu parçaların herhangi birini alabilirsin hepsi tatmin edicektir.
    ya da bekleyip ozone ürünlerinin türkiye gelmesiyle uygun fiyattan eşdeğer parçalar alabilirsin. klavye olarak ozone strike pro gerçekten çok kaliteli bir klavye özellikle onu öneririm. kulaklık ve mouseları da ozone tercih edebilirisin :)

Steelseries ürünleri fps oyunlarında çok iyiymiş ama tasarım olarak beğenmedim okadar para vericeksem güzelde olsun.
    Klavye razer Blackwell ultimate 2014
    Mouse razer deathadder
    Kulaklık razer kraken 7.1
    Bunlar 1000 TL'yi buluyor eger daha iyi ürünler varsa tavsiyelerine bekliyorum okadar para verevet iyi olsun

• generous01 G kullanıcısına yanıt
    corsair m65
    ss 6gv2
    gamecom 780
    780 lira gibi birşey yapar.

eğer klavyede görüntüye çok önem veriyorsan steelseries apex alabilirsin. mekanik değil ama çok kullanışlı ve şık kendim kullanıyorum memnunum.
    mouse için fps oyuncusu olduğun için m65 almanı şiddetle tavsiye ediyorum. eğer genel olarak tüm oyunlara yatkın olsun dersen g502.
    kulaklıkta gamecom 780 üstüne çıkmanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü fps oyunlar için harika bir kulaklık ama çok istersen steelseries 9h alabilirsin 600 lira civarı. son derece kaliteli malzeme ve harika ses kalitesi var.

9h
    g502
    apex

1050 lira falan eder.
  • quote:

corsair m65
    ss 6gv2
    gamecom 780

eğer klavyede görüntüye çok önem veriyorsan steelseries apex alabilirsin. mekanik değil ama çok kullanışlı ve şık kendim kullanıyorum memnunum.
    mouse için fps oyuncusu olduğun için m65 almanı şiddetle tavsiye ediyorum. eğer genel olarak tüm oyunlara yatkın olsun dersen g502.
    kulaklıkta gamecom 780 üstüne çıkmanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü fps oyunlar için harika bir kulaklık ama çok istersen steelseries 9h alabilirsin 600 lira civarı. son derece kaliteli malzeme ve harika ses kalitesi var.

9h
    g502
    apex

1050 lira falan eder.

Az önce yurtdışından bi arkadaşla konuştum ukrayna da okuyor razer tiamat 7.1 in fiyatına baktırdım 450 tleymiş ordan almayı düşünüyorum.

• quote:

ozone ürünlerinin türkiye gelmesiyle uygun fiyattan eşdeğer parçalar alabilirsin. klavye olarak ozone strike pro gerçekten çok kaliteli bir klavye özellikle onu öneririm. kulaklık ve mouseları da ozone tercih edebilirisin :)

kesinlikle katılıyorum
  • quote:

corsair m65
    ss 6gv2
    gamecom 780

9h
    g502
    apex

1050 lira falan eder.

hocam apex'in şikayetçi olduğundan yanı var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.