Şimdi Ara

Klavye+Mouse önerisi (top:70-80TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır klasik mouse ve klavye kullanıyordum.Ama klavyemde temazsızlık var.Bu konulardan da pek anlamıyorum.Usb kullanmak istiyorum 3 den fazla tuşa basabilmek için ama Wireless mi kablolu mu almalıyım acaba.Oyun oynayan biriyim FPS,RPG v.s. Ne önerebilirsiniz dediğim gibi bu sektore uzağım Set olarak mı ayrı ayrı mı? önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler... 80 de olabir max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 10 Ocak 2011; 18:57:50 >

• set olarak alman senin için daha iyi olur...MICROSOFT CSD-00016 Wireless Comfort Desktop 5000 Usb TR seti sana önerebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracaka

Bayadır klasik mouse ve klavye kullanıyordum.Ama klavyemde temazsızlık var.Bu konulardan da pek anlamıyorum.Usb kullanmak istiyorum 3 den fazla tuşa basabilmek için ama Wireless mi kablolu mu almalıyım acaba.Oyun oynayan biriyim FPS,RPG v.s. Ne önerebilirsiniz dediğim gibi bu sektore uzağım Set olarak mı ayrı ayrı mı? önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler... 80 de olabir max.

eğer mouse u tek alırsam teknosa dan 2 gün önce logitech nx80 mouse aldım kaliteli bir ürün yanında taşıma kılıfıda var 6 ay pil ömrü olduğu söyleniyor. Logitech in sitesinden indirdiğin setpoint yazılımıyla mouse un sağ sol tuşu haricinde kendi zevkine göre özellik atayabileceğin 5 tuşu var. İndirimden aldım 40 tl den 30 tl ye düşmüştü.(teknosa tekirdağ/çorlu)

umarım istediğin gibi mouse ve klavye bulabilrsin.

• klavye olarak kablolu almanı öneririm.

k300 e bakabilirsin. ( çok para harcama diye diyorum para sıkıntısı yoksa git illuminati keyboard [yanlış yazmış olabilirim] al.

mouse olarakda m705 falan

ne alırsan al logitech olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

ne alırsan al logitech olsun

katılıyorum
  • Cevap gelmediğinden mesajıma MK300 set aldım umarım memnun kalırım keşke bekleseydim ama klavyem bozuk almam lazmdı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    %60-65 klavye önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.