Şimdi Ara

Klavye Mouse setler arasında karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba bu aralar klavye ve mousemi değiştirmek istiyorum bende set oalrak düşündüm ve fazlada para verebilicek durumda değilim bende ucuz ama güzel hoşuma giden 3 model 2 farklı marka buldum sizce hangisine yönelmeliyim yardım ederseniz sevinirim

http://www.n11.com/everest-rampage-km-r7-mavi-isikli-klavye-mouse-set-P37588175 bu everestin mavi ledli olan modeli
    http://www.gameekstra.com/CM-Storm-Devastator-Aydinlatmali-Klavye-TR-Mouse-Set,PR-4039.html buda cooler master ın bu ilk 2 si birbirinin hemen hemen aynısı gibi ama fiyat farkı var biraz acaba hangisi daha iyi ve son oalrak
    http://www.n11.com/everest-rampage-km-r10-3-renk-isikli-klavye-mouse-set-P37586851 buda everestin bunun 3 farklı zemin aydınlatması olduğu için hoşuma gitti en son bunu denk geldide buldum aslında oyuncu tuşlarının farklı renk olmasını sevmiyorum ama zemin aydınlatması çeşitliliği hoşuma gitti

görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler

• Tecrübeli arkadaşlar görüş belirtirlerse ben de bunlardan birini alabilirim. Vatan'da fiyatlar pahalı bu site üzerinden alırım muhtemelen.
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    aynen bnde çok kararsızım everesti çok fazla yerden yere vuran var cm storma kötü yorum duymadım ama fiyat farkına değermi bilmiyorum bilen birileri cevap yazarsa
  • Everest'in şekline aldanmayın. CM öneririm fiyatı diğerlerine göre pahalı ama daha iyi.
  • Fierce Tiger kullanıcısına yanıt
    alıyosanız düzgün bişe laın diyosunuz uyduruğuna kaçmayın gerçi zaten cm de gayet uygun rakipelrine göre peki o aralıkda başka önerebileceğiniz başka marka model varmı everestten vazgeçtim şuan çok fazla kötülenmiş ve bi kere marka yüzünden çok skıntı çektim tekrar çekmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: badem2525

alıyosanız düzgün bişe laın diyosunuz uyduruğuna kaçmayın gerçi zaten cm de gayet uygun rakipelrine göre peki o aralıkda başka önerebileceğiniz başka marka model varmı everestten vazgeçtim şuan çok fazla kötülenmiş ve bi kere marka yüzünden çok skıntı çektim tekrar çekmek istemiyorum

Belirttiğiniz ücret dahilinde en uygun set Cooler Master ürünü. Daha iyi bir set için en x2 fiyat ödemen gerekli.
  • Fierce Tiger kullanıcısına yanıt
    cm storum devastator ürnünün siparşini verdim çok teşekkür ederim yardımınız için
  • quote:

cm storum devastator ürnünün siparşini verdim çok teşekkür ederim yardımınız için

Bende şimdi aynısından sipariş verdim o site üzerinden. Hayırlısı bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar dahilinde set olarak alabileceğiniz en uygun ve güzel ürün. :)
    ben n11 den aldım aşağı yukarı aynı fiyat zaten hayırlı olsun sizede
  • Hocam almak isteyenler Game Extradan alsınlar. Hem Türkçe Q klavye hemde enter tuşu büyük olarak satıyorlar

• TheHorse T kullanıcısına yanıt
    evet katılıyorum ben de dün gece fark ettim o yüzden aldığım yerden iptal edip gameextradan aldım kesinlikle ordan alın hem diğerlerine göre uygun hemde türkçe ve büyük enter tuşu var uyarı için teşekkürler
  • Ürün elime az önce ulaştı işyerinde olduğumdan pek inceleyemedim, akşam eve gidince izlenimlerimi yazarım.

İlk gözüme çarpan kısım harfler led yanmadan silik görünüyor, yani aydınlatmayı sürekli açık tutmak gerekecek gibime geldi. Tabi bunu olumsuzluk olarak görmüyorum, harfler net görünse de o ışıklandırmayı yinede açardım şahsen :)

bekliyorum yorumlarınızı ürün hala elime geçmedi benim :)

almadan öncede silik kaldığı yorumlarını duymuştum evet ama ben o klavyenin ledlerini söndüreceğimi hiç sanmıyorum o yüzden bunu bi eksiklik olarak görmemiştim yani katılıyorum size ayrıca öyle olmasının sebebinin mavi ledin harfler üzerinde de belli olmasını sağlamak için olduğunu düşünüyorum
  • quote:

bekliyorum yorumlarınızı ürün hala elime geçmedi benim :)

almadan öncede silik kaldığı yorumlarını duymuştum evet ama ben o klavyenin ledlerini söndüreceğimi hiç sanmıyorum o yüzden bunu bi eksiklik olarak görmemiştim yani katılıyorum size ayrıca öyle olmasının sebebinin mavi ledin harfler üzerinde de belli olmasını sağlamak için olduğunu düşünüyorum

Hocam hayırlı olsun bende yakında almayı planlıyorumda, aklımda birkaç soru var forumda kimse cevap vermedi siz verirseniz sevinirim
     1-Resimlerde gördüğüm kadarıyla klavyenin tuşları ledleri yakmayınca çok sönük kalıyor ve üzerindeki harfler belli olmuyor. Öylemi ? Yani mesela gündüz vakti ledsiz görünüyormu ?
      2- Mousenin yanındaki tuşlar sadece ileri-geri işlevlerini mi görüyor yoksa herhangi bir programla değişik görevler atayabilirmiyiz ?
      3- Klavyenin Tuşları çok ses çıkarıyorlarmı ? 
     4- Game Extradan aldınız heralde, ürün bilgilerde ki gibi Türkce Q klavye ve enter tusu buyuk geliyor dimi ? Bide kargo ücreti ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 5 Mart 2015; 23:23:21 >

• Ben de cevaplayabilirim aynı yerden aldım.

Ledleri yakmadan tuşlar görünmüyor, ledleri yakmamanız için bir neden de yok yani sorun değil.

Tuşlar çok sessiz denemez ama rahatsız edici bir durum yok.

Türkçe Q ve enter tuşu büyük olarak geldi evet. Kargo ücreti 7 TL idi sanırım.

Mouse'un yanındaki tuşlara istediğiniz görevi atayabilirsin, ben WoW oynuyorum mesela oyun içinden ayarladım.ç

75 TL'ye Razer mouse pad aldım çok iyi uyum sağladı mouse ile.

Üründen memnunum tavsiye ederim.

• TheHorse T kullanıcısına yanıt
    arkadaş cevap vermiş gördünüzmü bilmiyorum kendim cevaplayacak olrusam
    1- gündüz belli oluyor led sönükken ama iyi görünmüyor yani gündüzde yakmanız göz zevkiniz için daha iyi olur loş ışıkda falan göremezsiniz ama .
    2-macrosu yok ürünün yani evet sadece ileri geri fonksiyonu var.
    3-klavye ses konusunda şöyle diyeyim eski microsoft klavyemden fazla ses çıkarıyor ama aşırımı hayır değil açıkcası çok fazla farklı türde klavye kullanmadığım için bu soruyu tam bilemiyorum yani
    4-evet sitedeki resimdeki gibi ürün Türkçe Q ve üyük enter var . kargo ücreti istanbula olan uzaklığınıza göre değişiyor galiba onu ürün alırken şehirinizi falan seçtiğinizde orda yazıyor kargo ücreti
    son olarak benim mouse da dpi tuşunda ledi yanmıyordu ben değişim için geri yolladım pazartesi günü hala gelmedi bekliyorum ama klavye ve mouse fiyatına göre gerçekten güzel öneririm benim mouse ihtiyacım vardı mouse ararken buldum mousesinide çok sevdim açıkcası klavyede görüntüsü hoş olduğu için aldım ksıacasi güzel ürün bu fiyata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.