< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klavye önerisi
-
-
ne yaptınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
msi gk30 klavye ve mouse seti aldım hepsiburadadan hocam. indirime denk geldim klavye fiyatına ikili set olarak aldım
-
memnun musun nasıl
-
öncelikle mouse tek kelimeyle mükemmel. simetrik bir mouse iki elle de kullanıma uygun. malzeme hissiyatı ağırlığı son derece tatmin edici. saatlercr kullansanız bile el ağrısı vs olmuyor. ışıklandırması da güzel. klavyede ise alt kısımda kaymasını önlemek için bol bol kauçuk kullanmışlar hiçbir şekilde kaymıyor. tuş hissiyatı orta seviye mükemmel diyemem. klavye ışıklandırması biraz enteresan ancak. bariz şekilde klavyede sağdan sola doğru ışık şiddeti azalıyor. en sol sütun neredeyse ışıklandırılmamış bile. ledler arası mesafe de oldukça fazla bu yüzden özellikle tek renk modundayken klavyede 3 cmde bir karartı görüyorsunuz. bir de bilek yaslanılan yerde sag tarafta 10 15 cm kadar harıl harıl yanan bir şerit var. klavye ışığı aydınlık ortamda yetersiz karanlık ortamda yeterli. ancak karanlıkta da bahsettiğim harıl harıl yanan şerit gözünüzü inanılmaz alıyor ve yoruyor. oyun için sorun olmaz ama ben iş için kullanıyorum bu yüzden biraz sorun yaratıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gamepower warlock öneririm aga
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X