Eger baska bildiginiz led isikli 110 tlyi gecmiyecek(az bucuk daha fazla bir miktar olabilme ihtimali var ) klavyeler varsa yazarsaniz sevinirim.Bu 3 klavyeden birisini kullanan varsa kendi goruslerinide buraya yazarlarsa cok daha memnun olurum cunku aradigim ilk sey konfor.Laptop klavyesinden normal klavyeye gecicegim icin tuslar buyukmu degilmi gibisinden sorular sormak istiyorum ve en sondaki klavyeyi laptop klavyesine benzedigi icin almak istiyorum,simdiden tesekkurler
Kesinlikle bunu öneriyorum yakın zamanda bende pc topluycam onun için alıcam çoook güzel ve çoook işlevsel bir şey mutlaka incelemesini izle kesinlikle alırsınız.
Bu fiyatlarda logitech den şaşmamak lazım. G105 iyidir bilek desteği olsun derseniz g103 tercih edebilirsiniz. Ben bilek desteği olmadan kullanamadığım için g103 seçmiştim.
G105'in led isiklari cok az gorunuyor diyorlar izledigim incelemede onun icin almak istemedim ama suan 99 tl teknosada ve g105 icin cok ucuz.
Rampage klavye cok guzel gorunuyor ve gercekten alasim geldi fakat set ile birlikte satiliyormus sadece klavye satilan yokmudur ya? deathadder chroma var zaten :D
Bu arada attigim Bloody keyboard nasildir deniyen varmi?
Bloody B120 öneririm kesinlikle.Eğer kalvye üzerinden makro kullanıyorsa G105'e yönel ama 110liraya bulamazsın hiç bi yerde.Teknosada ki teşhir ürünü 100 lira olan.140 lira sabit teknosada.
Bu ikisinden şaşma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme